推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

35 12
發新話題

CLUB STAR

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-3-2 01:54 發表
thanks bro auriga
seems like on high end market
need any referral before getting in?
PM me if not convinient to speak publicly
thank you again!!!!!
又心野~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 E-90 於 2007-2-26 19:40 發表
全黑色好靚,好多黑鏡好cool,大水晶燈好靚.D女又多又靚.我地5個人去,大房有廁所果隻.十繯X飲到三繯X,洒錢大約每人$500.叫8件北囡囡,收費一般,不過幾open.
去過個場, 重有陀地添, 個次去都幾好~

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-3-2 06:06 發表
我邊樹係有錢人

呢度當然可以玩得好豪∼一人坐兩個囡囡再開藍牌呀Moet呀咁就真係分分鐘過萬埋單。但係我地通常去坐三四個鐘,開一兩支黑牌飲,連囡囡都只係千六七一位

(差D講漏,依個價當然只係場面錢 ...
我有次同大陸佬去, 開左xo, 六個人, 埋單萬二...好彩唔使我比...

引用:
原帖由 假道學 於 2007-3-2 16:51 發表

去過個場, 重有陀地添, 個次去都幾好~
唔好收埋喇, 講黎聽下~~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-2 08:53 發表

唔好收埋喇, 講黎聽下~~~
個次十一點幾上去, 坐最大既party房, 有波台比你督波添, 我地先要哂陀, 個時4個鐘1300蚊, d女仔斯斯二十零, 無咩撈味

聽聞而家改左制, 陀地750蚊兩個鐘, 計埋場錢500-600, 同去花都晚舞接無幾, 但若果係超級飲得, 去呢d場玩下手飲突~

引用:
原帖由 E-90 於 2007-2-27 03:40 發表
全黑色好靚,好多黑鏡好cool,大水晶燈好靚.D女又多又靚.我地5個人去,大房有廁所果隻.十点幾飲到三点幾,洒錢大約每人$500.叫咗8件北囡囡,收費一般,不過幾open.
原來又係抄番黎既報告,不過今次好少少,將兩段加埋一齊

原稿

相關搜索目錄: 水晶

i hear my fan said that the girls are quite,almost the qq come in they won't change

各位大哥, 請問要入 cluc star 要人介紹嗎?? 可以話我嗎(用短消息)?? many thanks

very exp ar.....

試過想幫襯,但被拒諸開外,好冇癮!

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。