推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

離月血姬~韻韻

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-5 09:42 發表
HAHA~尋日同糖糖出街~有人搞左個大笑話出黎~
話說就有一個人,尋日唱完k去櫃完機拿$$
大家都知道~.~銀通至小要拿$300,
點知尋日有一隻笨豬豬~去到既時候~按機機,點知部機話~所需服務已經取消~.~跟住佢就已經破口 ...

相關搜索目錄: 笑話
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-2 23:48 發表
幸福????好似離得太遠啦~我頌咁細個~.~我要既係開心就得啦~只要我每一日都生活得開開心心咁就足夠lu,
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 allure 於 2007-3-5 10:39 發表

big wok... 我唔知添... out 晒...
我都唔知
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-3-5 11:49 發表

當 然 唔 知 , 你 每 次 都 拿 一 萬 幾 千
錯!  我係連開戶口既錢都無....

in love with the nature...

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-5 09:42 發表
HAHA~尋日同糖糖出街~有人搞左個大笑話出黎~
話說就有一個人,尋日唱完k去櫃完機拿$$
大家都知道~.~銀通至小要拿$300,
點知尋日有一隻笨豬豬~去到既時候~按機機,點知部機話~所需服務已經取消~.~跟住佢就已經破口 ...

相關搜索目錄: 笑話

三月五日
同suger去左我個fd做果間野道整頭頭~~好令令~
suger豬你月黎月似d15-16歲既小妹妹啦~好電~~我暈啦
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-6 09:39 發表
三月五日
同suger去左我個fd做果間野道整頭頭~~好令令~
suger豬你月黎月似d15-16歲既小妹妹啦~好電~~我暈啦
唔係呀.....15-16歲既小妹妹
我已經係中女啦...

HAHAHA~咁又唔好咁講自己~心境年青~外表年青都可以殺晒~係wor~你出門口去教琴未ar?

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-6 11:02 發表
HAHAHA~咁又唔好咁講自己~心境年青~外表年青都可以殺晒~係wor~你出門口去教琴未ar?
未........12點先...

想起我的初戀,不免還有點兒悸動....因為,我真的如此深深愛過、也同時狼狼地被傷過。
我不明白,為什麼到現在,我還是要在這裡為你而偷泣,幸好我並沒有像其他失戀的女孩子們一樣地抱怨著,
因為,抱怨只會令自己討厭你,憎恨你,我辦不到!
如果要我憎恨你一輩子,我想我沒有這個耐性,況你也陪著我不少的時間了,人生的路那麼長,恰如由鬧市走到草原、由草原走到海灘、由海灘走到沙漠,在每一個階段也有人陪我走,免我於孤獨,其實我還能抱怨甚麼?
思念你,想念你,惦掛你,這一切都不由得我去控制的。
這些行為可能說明____我還愛著你。
但,我是不會再纏著你,不要在你心目中留下不好的印記。
就這樣由得我的思想停留在我們美好的時光中...在這一刻鐘的時間內
本帖最近評分記錄
  • jimmyboy2102 體力 +20 我很贊同 38 禮物 2007-3-8 22:10
  • jimmyboy2102 威望 +20 我很贊同 38 禮物 2007-3-8 22:10

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-8 09:59 發表
如果要我憎恨你一輩子,我想我沒有這個耐性,況你也陪著我不少的時間了,人生的路那麼長,恰如由鬧市走到草原、由草原走到海灘、由海灘走到沙漠,在每一個階段也有人陪我走,免我於孤獨,其實我還能抱怨甚麼?

人 必 需 向 前 走 , 走 的 時 候 不 要 只 記 著 以 前 美 好 風 光 , 你 先 至 可 以 發 現 原 來 有 更 好 的 風 光 在 等 著 給 你 欣 賞 呢

如果你真的愛一個人,就要愛他原來的樣子,愛他的好,也愛他的壞
愛他的優點,也愛他的缺點
絕不能因為愛他,就希望他變成自己所希望的樣子
萬一變不成就不愛他了。
真正愛一個人是無法說出原因的
你只知道無論何時何地、心情好壞,你都希望這個人陪著你.......

引用:
真正愛一個人是無法說出原因的
你只知道無論何時何地、心情好壞,你都希望這個人陪著你.......
講得好正確
五大有其二

二手買賣
CD推介

阿女!爸爸黎送牆紙呀~

回復 #39 屈臣氏 的帖子

爸b~點解睇唔到既~~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-9 10:22 發表
爸b~點解睇唔到既~~~~~
咁奇怪?
寫住:
記着,你的生命裡有過我
記着,你的世界裡我來過

我睇到喎,咁你電腦顯示係乜?

相關搜索目錄: 電腦

一個大'交差'係張圖係睇唔到既~~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-9 10:32 發表
一個大'交差'係張圖係睇唔到既~~~~~
我再試過~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

睇到啦~wakakakakakakaka

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-9 10:36 發表
睇到啦~wakakakakakakaka
笑到咁奸呀...小心流口水呀 ...再加兩張
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

爸b~d圖~好女人~.~wakakakaka~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-9 10:49 發表
爸b~d圖~好女人~.~wakakakaka~
儍妹!留意個D有意思既字咋~~

係wor~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~thx x100000000啦~爸爸>3<,
我而家係網吧啊~~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-9 17:30 發表
係wor~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~thx x100000000啦~爸爸>3<,
我而家係網吧啊~~~~
~~我重起地獄呀~

命運,乜野係命運~
係命定係運?
係一早註定?定係掌握係自己手中?
我係一個唔信命運既人?
我咩都唔怕,因為我相信自己有改變事實既能力.....
但係事實上呢,原來唔係ga,
每個人都有最失意既時候......
點解有d人係失意果陣要自殺,
生命係好可貴ga, 冇左就係冇左,
但係我知我係一個好幸運既女仔~
係我最煩最失意既時候出現左一個人,雖然果陣時未見過佢,但係係我最最唔開心果陣佢每一次打黎我都會開心番晒ga~
果種感覺真係唔知點解~
就算其他人都話你係壞人~
只要係我心裡你永遠都係一個好人~
好想送首歌俾你!!!!!!

阿門

我不覺得 熱戀中的你存心去玩
大家都針對你 一起感嘆 情侶是我揀
我只覺得 大家得不到才對你紅著眼
甚麼很濫 甚麼不濫 真愛是拆不散

入夜後讓你我 說聲阿門
記得我們 落力結伴
隨時隨地一雙成對
有心人不滿(我依然會自滿)

即使我們錯 不比他們多
太愛你也許會難過
回頭恨你 又是否好結果

不想我難過 除非肯答應我
明年今夜至少跟我 自助餐上同坐
唱活一首情歌 求大家給你認錯*

愛你愛到 往日朋友不敢分享
當然不敢想像 你會感激鼓掌
如若偏袒得到回報
但願我值得拿勳章

我不覺得 用心相擁會全身糜爛
大家都審判你 天不開眼 遊戲任你玩
我只覺得 幸福不需要全世界來盛讚
漫天子彈 矇起雙眼 都會為你分擔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。