推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

離月血姬~韻韻

給人痛罵的感覺=痛心
在不開心時給人痛罵的感覺=更痛心
在不開心時給你所愛的人痛罵的感覺=不可以用口說出來的痛心

當愛他時,承受他的責罵,會令人變成了恨!!!!!!
只是當你真正愛他,恨意很快會離開。
只是女人永遠都希望在最失意時,所得到的不是責罵而是安慰!
可是男人心內只是.....................
離開,不應再打搞愛人~對不對???

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-12 18:09 發表
活動:糖糖的生日會
地點:富運neway(mk同油麻地之間)
日期:3月16日
時間:7:30(晚上)至零晨3點
有咩玩:有酒飲,有歌唱,有女攬(除左我同糖糖)
入場名額:18

特別事1:糖糖已承諾,以超性感造型赴會。(只可遠觀,不 ...
post 響呢度好似唔係咁好喎, 係咪post 響交友版或者其他版會適合d 呢

不過呢度兩位版主都應該好有興趣

你個萬能插又玩厭基佬想溝返女呀.....恭喜!!

但唔該唔好屈人
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 09:00 發表

可是男人心內只是.....................  
只是什麼????
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-3-13 10:54 發表

只是什麼????
自己諗,打得......就唔會講啦~笨笨

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-3-13 09:15 發表

post 響呢度好似唔係咁好喎, 係咪post 響交友版或者其他版會適合d 呢

不過呢度兩位版主都應該好有興趣
嘩~ 星光熠熠呀~~~

引用:
原帖由 Krell 於 2007-3-13 11:26 發表

嘩~ 星光熠熠呀~~~
耀保良
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-3-13 17:27 發表

耀保良
HI~     紅貓利記大叔∼∼∼∼

喂!你唔妳周處開post,幾煩架!低調d啦。

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-13 19:36 發表
喂!你唔妳周處開post,幾煩架!低調d啦。
第一..我唔係叫喂!
第二..我開POST都係想多D人知!等SUGAR生日多D人去玩!
第三..我已經好低調
第四..呢個回覆請你去我POST左既果D地方講...
.因為我唔想我個BLOG冇LALA有D唔關事既野出現

3月13日 晴天  - - 有感而發

對今日遇到既事有感而發的我

從來都冇一個人令到我咁討厭,
討人厭者 - 他正是也
黑人憎者 - 他亦是也
沒有品者 - 他更是也
女仕公敵 - 位居榜首

點解咁討厭GA!!!!!!
一而再,再而三咁要令人討厭,唔通佢唔知自己D臭事己經俾人張揚晒GA啦咩!
真係好心啦~都唔知咩世界~咩人黎GA!!!!!!!

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 19:59 發表
3月13日 晴天  - - 有感而發

對今日遇到既事有感而發的我

從來都冇一個人令到我咁討厭,
討人厭者 - 他正是也
黑人憎者 - 他亦是也
沒有品者 - 他更是也
女仕公敵 - 位居榜首

點解咁討厭GA!!!!!!
一 ...
;P;P;P

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-13 20:03 發表

;P;P;P
最明白我既3個人 一個係糖糖,一個係 爸爸, 一個係 XX

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:08 發表

最明白我既3個人 一個係糖糖,一個係 爸爸, 一個係 XX
XX???

YS~我地最LIKE 用XX 代表某 D 人GA啦~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:20 發表
YS~我地最LIKE 用XX 代表某 D 人GA啦~
我個xx係我既最愛~~tony~~
唔係係個xocat裡面 ga~~

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-13 20:23 發表

車~我又冇問~洗唔洗自爆~
頌有啊~我地唔講過去式~
係現在的他~先叫XX
又係你叫我忘記離開左世上既佢,重新去睇現在愛我既的他既~~~~~~~

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-13 20:23 發表

頌有啊~TONY係4個字GA~唔係2個字GA~
HAHA~你唔好當的傻豬豬先得GA

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:26 發表

車~我又冇問~洗唔洗自爆~
頌有啊~我地唔講過去式~
係現在的他~先叫XX
又係你叫我忘記離開左世上既佢,重新去睇現在愛我既的他既~~~~~~~
tony...未死ga...

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-13 20:27 發表

tony...未死ga...
係我果個唔係你果個~
忘了忘不了啊~笨豬~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:27 發表

頌有啊~TONY係4個字GA~唔係2個字GA~
HAHA~你唔好當的傻豬豬先得GA
無錯...TONY係4個字GA~唔係2個字
但係 tony 係兩個音..

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 19:46 發表

第一..我唔係叫喂!
第二..我開POST都係想多D人知!等SUGAR生日多D人去玩!
第三..我已經好低調
第四..呢個回覆請你去我POST左既果D地方講...
.因為我唔想我個BLOG冇LALA有D唔關事既野出現
知道!我問下你嘛!小心駛得萬年船嘛!

引用:
原帖由 honeysuger 於 2007-3-13 20:29 發表

無錯...TONY係4個字GA~唔係2個字
但係 tony 係兩個音..
我同你玩D野不嬲都係字數計~你快D講, XX係邊個~係唔係咁好姐妹都唔講先~~~

引用:
原帖由 chiwanw 於 2007-3-13 20:31 發表

我同你玩D野不嬲都係字數計~你快D講, XX係邊個~係唔係咁好姐妹都唔講先~~~
tony tony tony tony...

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-13 20:29 發表

知道!我問下你嘛!小心駛得萬年船嘛!
OK!問下要叫人喂!
莊先生,喂,唔該晒你WOR!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。