推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 東莞又大掃黃

回復 350# 的帖子

這就是叫做....老鬼,醒過無尾蛇!

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 13:03 發表

使乜咁麻煩...尋晚再去打正旗號開门既KTV,

今次唔同佢客气啦...執兩條囡,直衝樓上炮房...

玩完再落去飲酒,唱歌...

媽咪話要過夜去佢屋企...$150/night...
系咪深圳呀。。。
楼上有炮房的。。吴通系酒楼楼上。。
定系无力四射对面那家。。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-19 02:15 AM 發表

系咪深圳呀。。。
係呀...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 17:17 發表

係呀...
楼上有炮房的。。吴通系酒楼楼上。。
定系无力四射对面那家。。。
甘地四路。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 17:17 發表

係呀...

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-19 02:21 AM 發表

無力四射咐近...你知邊間啦..

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 17:24 發表

無力四射咐近...你知邊間啦..
..........

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-19 02:31 AM 發表

..........
尋晚7點己經爆哂...淨番d豬扒

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 17:48 發表

尋晚7點己經爆哂...淨番d豬扒
........猪扒都上啦。。

引用:
原帖由 alextian 於 2014-3-19 12:38 發表

错了,常平的大酒店现在很安全,你爱带几个囡囡过夜就带几个过夜,我都带了几个晚上,根本就没人管你!

我問過半記、刑場和天鴨湖都係話唔得 ...

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 13:03 發表

使乜咁麻煩...尋晚再去打正旗號開门既KTV,

今次唔同佢客气啦...執兩條囡,直衝樓上炮房...

玩完再落去飲酒,唱歌...

媽咪話要過夜去佢屋企...$150/night...

有冇執兩條咁多

炮房安全過酒店

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-19 03:13 AM 發表

有冇執兩條咁多
兩條都話多

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-19 21:07 發表

兩條都話多
鬥地主就啱啱好

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-19 18:12 發表

我問過半記、刑場和天鴨湖都係話唔得 ...
师兄是问酒店前台吗?若问前台,他们一定要回答你说不可以呀。我住的是会华酒店,我的朋友住华太酒店也在那边与囡囡一连过几个夜都没人查问!

引用:
原帖由 alextian 於 2014-3-20 08:19 發表

师兄是问酒店前台吗?若问前台,他们一定要回答你说不可以呀。我住的是会华酒店,我的朋友住华太酒店也在那边与囡囡一连过几个夜都没人查问!

問經理

引用:
原帖由 KMY89 於 2014-3-20 09:40 發表

問經理
十九经理。。。
问就耿系话吴得啦。。
师傅再问下经理在大六叫鸡得吴得。。?

引用:
原帖由 alextian 於 2014-3-20 08:19 發表

上星期在布吉拿房。。个前台阿妹比房卡我时好细声甘讲左D野。。都听吴清。。甘咪问拒讲咩Q萝。。甘拒就话拒要讲比客人听“公安会不定时查房。。入住的都要登记”。。

跟住旁边另一前台啊妹又系甘好细声品神甘同另一个客品。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-19 07:43 PM 發表

上星期在布吉拿房。。个前台阿妹比房卡我时好细声甘讲左D野。。都听吴清。。甘咪问拒讲咩Q萝。。甘拒就话拒要讲比客人听“公安会不定 ...
上头吩咐一定要讲,濑左野贵客自理!,

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-20 11:22 發表

上头吩咐一定要讲,濑左野贵客自理!,
就系萝。。但拒蚊兹甘细声十个客人九个听吾到拒将咩Q的。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-19 08:34 PM 發表

就系萝。。但拒蚊兹甘细声十个客人九个听吾到拒将咩Q的。。
佢驚比你聽到吊七佢,怕乜能,我住汇华,华泰都は事

心虛先係最大既問題, 同女友出去玩, 外出開房都咁正常

唔響叫雞區域咪OK囉
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 Haidada 於 2014-3-20 10:30 發表

十九经理。。。
问就耿系话吴得啦。。
师傅再问下经理在大六叫鸡得吴得。。?

今朝早餐見到 drm,尋晚佢係量販式玩,返酒店保安話明唔俾女孩子上房,但我沒問係乜酒店。

引用:
原帖由 kenny01 於 2014-3-20 12:09 發表
心虛先係最大既問題, 同女友出去玩, 外出開房都咁正常

唔響叫雞區域咪OK囉
風流事只係想 relax,有壓力就無瘾

引用:
原帖由 glucerna 於 2014-3-20 11:45 發表

佢驚比你聽到吊七佢,怕乜能,我住汇华,华泰都は事

總有漏网之鱼吧 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。