推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

金豬桔神基金

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-2 22:12 發表

我一定等得到,到時唔知你重記唔記得豆豆啦
重有6個機會
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-2 22:08 發表

做咩幫人地個基金改名,你對手~~~~好多人都係你對手
搵我做對手? 搵我做對家好啲噃~ 呢樣嘢樂駝兄最清楚, 買我對家隨時收錢收到手軟~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-2 22:31 發表

重有6個機會
Wow.......

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-2 22:31 發表

重有6個機會
嘩~~~~~~~

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

經過管理層審慎研討之後, 本基金嘅投資細節將會略有改動, 詳盡細節將於稍後時間喺"添達報"刊登, 敬請各位基金持有人留意~

相關搜索目錄: 投資

金豬桔神基金元宵佳節匯報

基金宗旨:希望藉著新春大吉, 以有限嘅資本, 為投資者帶嚟理想嘅回報。

投注本金:$10,000.00
目標金額:$88,888.88

規則:

1. 上限:二千, 或者唔超過本金嘅百分之十, 以較高者為準。
2. 注數:不限, 但會以盡量簡單為原則, 一定唔會太過複雜。
3. 期限:金豬年結束為止。
4. 球賽:足智彩開盤之任何賽事。
5. 彩池:足智彩開盤之任何彩池。
6. 完結:贏到目標金額或本金輸清。
7. 單位:港元計算。
8. 報表:賽後兩日之內。
9. 附註:為鞏固基金持有人嘅信心, 基金嘅每一項投資基金經理將會私人投放不少於基金投資額嘅百分之十作為投資嘅依據。

相關搜索目錄: 投資 基金投資

元宵佳節第一炮

投資日期 : 2007年3月4日
賽事 : 星期日 26
對賽隊伍 : 拉科魯尼亞 對 貝迪斯
投資項目 : 讓球盤客隊貝迪斯受讓平/半1.89倍
基金投資金額 : 1,000.00

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-4 18:50 發表
元宵佳節第一炮

恭喜!!! 旗開得勝!!!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-4 18:50 發表
元宵佳節第一炮

恭喜恭喜!

回復 #32 Air Supply 的帖子

引用:
元宵佳節第一炮

遲來的恭喜! 

引用:
遲來的恭喜
x 2

桔神果然開張大
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

多謝晒樓上咁多位兄弟~

2007年3月5日基金格價匯報 :

回復 #38 Air Supply 的帖子

小桔仙果然勁,希望到燈神發威

引用:
原帖由 redhorse 於 2007-3-5 22:04 發表
小桔仙果然勁,希望到燈神發威
多謝晒! 望就咁望啦~

金豬年第二擊

投資日期 : 2007年3月5日
賽事 : 星期二 3 / 星期三 3
對賽隊伍 : 里昂 對 羅馬 / 阿仙奴 對 燕豪芬
投資項目 : 讓球主客和2X3 主隊里昂讓一球3.30倍 / 客隊燕豪芬受讓一球2.55倍 @200
基金投資金額 : 600.00

頭威頭勢
有酒飲

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-5 22:20 發表
頭威頭勢
有酒飲
多謝晒火雞雞! 希望大家都繼續有酒飲, 千杯不醉~ :beer::beer:

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-5 22:34 發表

多謝晒火雞雞! 希望大家都繼續有酒飲, 千杯不醉~
幾時先??????????
星期三大朗見

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-5 22:39 發表

幾時先??????????
星期三大朗見
星期三? 我仲喺上海噃~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-5 22:41 發表

星期三? 我仲喺上海噃~
上海小籠飽??????
正呀

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-5 22:43 發表

上海小籠飽??????
正呀
駛唔駛幫你買埋外賣番嚟?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-5 23:06 發表

駛唔駛幫你買埋外賣番嚟?
多謝先~~~~~~~~不用客氣
我都未去過 , 大陸最遠去過寧波

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-5 23:12 發表

多謝先~~~~~~~~不用客氣
我都未去過 , 大陸最遠去過寧波
寧波? 都係喺隔離啫! 寧波仙子咪仲正~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。