推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

金豬桔神基金

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-11 20:32 發表
哎呀 趕唔切 頭圍已開餐
刀仔又要食自己
趕唔切就即係你行運囉~

2007年3月13日基金格價匯報 :
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-13 07:31 PM 發表
2007年3月13日基金格價匯報 :
你試下係excel file 縮細d,先upload上黎可能會好d
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-15 08:48 發表

你試下係excel file 縮細d,先upload上黎可能會好d
請問點樣至可以將個Excel檔案由60k縮細到39k呢?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-15 01:39 PM 發表

請問點樣至可以將個Excel檔案由60k縮細到39k呢?
你係咪用小畫家呀?
你睇下明唔明?

誰能代替哥哥地位

回復 #77 Air Supply 的帖子

我就建議你一早係 excel 整得清析d先貼過去小晝家仲好。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-15 16:05 發表
我就建議你一早係 excel 整得清析d先貼過去小晝家仲好。
醒目

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 09:17 PM 發表

醒目
又唔見你讚我既

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-15 21:36 發表

又唔見你讚我既
你o既方法是可行但不是最好.
但今次是由 excel file 變出來的 ,為何不在 excel 做手腳先
而要在 cap左出來才縮呢 , 你 cap 出來已壓宿縮左質量 ,
再做一次伸延只會一次比一次差.(希望你會明 , 我表達能力差)
Test 1 是 cap 了出來才縮佃的 , Test2 是在excel 縮了才 cap

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-15 13:44 發表

你係咪用小畫家呀?
你睇下明唔明?
明咗~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 21:48 發表

但今次是由 excel file 變出來的 ,為何不在 excel 做手腳先
而要在 cap左出來才縮呢 , 你 cap 出來已壓宿縮左質量 ,
再做一次伸延只會一次比一次差.(希望你 ...
明就明, 不過仍然未知點樣喺Excel縮細個檔案~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-15 22:48 發表

明就明, 不過仍然未知點樣喺Excel縮細個檔案~

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 23:02 發表

收到! 火雞雞唔該晒~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-15 23:07 發表

收到! 火雞雞唔該晒~
今日落來搭 3:45 好爆

金豬年第六擊

投資日期 : 2007年3月15日

賽事 : 歐洲足協盃
投資項目 : 冠軍西維爾6.00倍
基金投資金額 : 1,000.00

賽事 : 星期四 2
對賽隊伍 : 薩克達 對 西維爾
投資項目 : 讓球盤客隊西維爾讓平/半2.01倍
基金投資金額 : 2,000.00

相關搜索目錄: 投資 基金投資

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 23:12 發表

今日落來搭 3:45 好爆
15:45有直通車咩? 依家條深廣線有新列車, 仲正過香港部KTT, 尢其係餐卡, 下次試下啦~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-15 23:23 發表
金豬年第六擊

投資日期 : 2007年3月15日

賽事 : 歐洲足協盃
投資項目 : 冠軍西維爾6.00倍
基金投資金額 : 1,000.00

賽事 : 星期四 2
對賽隊伍 : 薩克達 對 西維爾
投資項目 : 讓球盤客隊西維爾讓平/ ...
同你好大出入,唔係你死就我亡   

我基金訓身薩克達
真銀買左愛斯賓奴冠軍 @11

黑心 D 都要。。。。。
祝 你 好 運  

相關搜索目錄: 投資 基金投資

引用:
原帖由 Sax. 於 2007-3-15 23:41 發表

我基金訓身薩克達

祝 你 唔 好 運   
嘰嘰......咁就要踼過至知咯~

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-15 23:25 發表

15:45有直通車咩? 依家條深廣線有新列車, 仲正過香港部KTT, 尢其係餐卡, 下次試下啦~
那款我坐過 , 但一定要坐雙坐就好D , 三坐太窄了 ,
餐卡我見都幾好.

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 23:51 發表

那款我坐過 , 但一定要坐雙坐就好D , 三坐太窄了 ,
餐卡我見都幾好.
係噃......我無坐開直通車仲以為照舊開15:20, 16:20同17:20添~

嗰款新車坐三坐位嘅中間的確會好辛苦, 所以我寧願去餐車擺低十五皮, 有咖啡同花生, 度波或者度馬都一流~

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-16 00:01 發表

係噃......我無坐開直通車仲以為照舊開15:20, 16:20同17:20添~

嗰款新車坐三坐位嘅中間的確會好辛苦, 所以我寧願去餐車擺低十五皮, 有咖啡同花生, 度波或者度馬都一流~
而家廣深班次亂晒籠 , 之前係9:17那班是新車 ,
擺低十五皮去餐車坐去廣卅就好 , 我去常仔就時間太短了.

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-3-15 09:48 PM 發表

再做一次伸延只會一次比一次差.(希望你 ...
我最開頭叫佢係excel縮細ga!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 Sax. 於 15-3-2007 23:41 發表

我基金訓身薩克達

祝 你 唔 好 運   
而家咪好啦,西維爾打和之後再加時先羸,Sax 兄有錢收,Air Supply 又叫緊糊。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 09:34 發表

而家咪好啦,西維爾打和之後再加時先羸,Sax 兄有錢收,Air Supply 又叫緊糊。 
編劇都度唔到咁和諧o既 Ending  

西仔而家得番 3.75,AS 賺晒啦!!!  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-16 08:29 發表

我最開頭叫佢係excel縮細ga!
叻喇叻喇~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。