推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

有線新聞首席女主播 - 劉紫鳳

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-8-31 22:09 發表
乜游安怡結咗婚喇咩?

呢幾個月見Kenix多數都係將啲頭髮束髻,今次終於都放番啲頭髮落嚟,淨係束起一小撮。
結咗啦.姖老公係中大同學,曾經都係cable做過記者,而家係科大做.姓名就唔記得.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-8-31 22:09 發表
乜游安怡結咗婚喇咩?

呢幾個月見Kenix多數都係將啲頭髮束髻,今次終於都放番啲頭髮落嚟,淨係束起一小撮。
結左好耐la
紫鳳d兩日終於轉左佢ge賢妻髮型

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-8-31 22:40 發表

結咗啦.姖老公係中大同學,曾經都係cable做過記者,而家係科大做.姓名就唔記得.
佢老公梁生

http://www.youtube.com/watch?v=oJU8LeRy1GU

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-1 08:30 發表

結左好耐la
紫鳳d兩日終於轉左佢ge賢妻髮型
賢妻髮型?真係好想睇吓佢個側面,咁樣可以睇真啲Kenix嘅髮型。

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-1 08:32 發表

佢老公梁生

http://www.youtube.com/watch?v=oJU8LeRy1GU
梁家奇?估唔到Taly會嫁咗俾佢。講真我個人認為梁生真係好鬼死似谷肥咗嘅林海峰(或者係林曉峰,我未見過梁家奇戴眼鏡嘅樣係點,梁生游小姐唔好見怪 )。

3/9/2011 午夜最前線

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

the Sweetest one in CABLE~

引用:
原帖由 overpowering 於 2011-9-3 02:40 發表
the Sweetest one in CABLE~
靚黎講,紫鳳響cable真係一絕

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-3 12:21 發表

靚黎講,紫鳳響cable真係一絕
本來係tvb台花(應該撼贏+2,熊貓妮等人),cable有眼光,出手挖角,變咗cable之花.

cable真好嘢,10個主播8個索,女記者就tvb多靚女.如果cable連女記者都有8-9成靚女,佢加價我都繼續睇

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-3 21:18 發表

本來係tvb台花(應該撼贏+2,熊貓妮等人),cable有眼光,出手挖角,變咗cable之花.

cable真好嘢,10個主播8個索,女記者就tvb多靚女.如果cable連女記者都有8-9成靚女,佢加價我都繼續睇
Kenix點止靚,直頭可愛、甜美添;唔怪得之潘蔚林咁識揀啦

係嘞,Kenix同Kimmy一樣,都係做過TVB?

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-3 23:41 發表
係嘞,Kenix同Kimmy一樣,都係做過TVB?
係呀Kimmy曾經響blog多謝過嘉儀同芷欣,因為當時佢響tvbn過得唔係太開心

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-3 21:18 發表

cable女記者真係唔太得而家有個幾好…Jamsine

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-9-4 11:23 發表

cable女記者真係唔太得而家有個幾好…Jamsine
最近好啲,多咗幾個較省鏡,不過走咗去做財經記者囉.

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-4 12:46 發表

你覺得邊個財經記者最省鏡?

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-4 14:03 發表
你覺得邊個財經記者最省鏡?
唔洗問,一定係家怡

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-4 12:46 發表

藍可盈

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-9-4 14:24 發表

唔洗問,一定係家怡
家怡係我cable首席女神

朱家怡都唔錯,我個人最鐘意嘅就係梁靜雯,雖然覺得佢好文靜,唔係點出聲嗰隻,但係都好有親和力,冇咁cool。

至於其他,最爽朗係李錦妍,其次係王沛淇;顧芷筠同梁心欣都差唔多;黃瑞華都OK,係講嘢把聲比較大啫。

講起劉紫鳳,佢邊年做過TVB?可能我地屋企太遲先裝無線收費電視,所以唔多覺,Kenix喺有線,冇記錯應該係千禧年代之後嘅事(我地屋企1999年先裝有線)。

4/9/2011 新聞最前線
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-4 18:35 發表
講起劉紫鳳,佢邊年做過TVB?可能我地屋企太遲先裝無線收費電視,所以唔多覺,Kenix喺有線,冇記錯應該係千禧年代之後嘅事(我地屋企1999年先裝有線)。
2007年,係實習記者.有圖為證.

今日真係厲害,睇完Kenix就睇佢老公做扒、報新聞提要同晚間新聞,跟住再睇埋Kenix嘅圖,真係正!

No good wor. Not pretty la

回復 1946# 的帖子

紫鳳尋晚有d性感

thanks for sharing

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。