推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 02:56 PM 發表

洏撥Q过,连开新主题都唔想,莫讲话做版主
你咁活躍, 無問題喎....  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 02:58 PM 發表

佢唔睬你,你嘛大叫:老屈,你作死磨,唔理我
咁又唔好咁樣, 我驚佢唔同我玩呀.....  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 02:58 PM 發表

你咁活躍, 無問題喎....  
小弟天性疏懒,加上对版主之位并不热衷,说我活躍,只不过係小弟喜欢与相热的网友谈天说地.
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 02:54 PM 發表

佢唔睬我, 我咪插口囉............
好!我同你吹 ....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 02:59 PM 發表

咁又唔好咁樣, 我驚佢唔同我玩呀.....  
屈大哥冇咁小气嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 02:55 PM 發表

唔勤力, 邊有得食呀........
咁樣既男人先有魅力嗎 ....

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 03:06 PM 發表

屈大哥冇咁小气
好難講........

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:05 PM 發表

好!我同你吹水 ....
又想井衰野!   

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:08 PM 發表

咁樣既男人先有魅力嗎 ....
唔係喎, 似乎你既魅力大好多喎..........

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 03:08 PM 發表

好難講, 人心難........
你呀 ... ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:10 PM 發表

你呀 ... ...
哎呀, 改唔切天.....  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 03:10 PM 發表

唔係喎, 似乎你既魅力大好多喎..........
我要從良啦 ... ... 以後南征北討由你統帥啦 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 03:11 PM 發表

哎呀, 改唔切天.....  
尼咪見「人在做,天在看」....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:12 PM 發表

我要從良啦 ... ... 以後南征北討由你統帥啦 ...
無可能從良, 除非太陽由西邊升起.......

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:13 PM 發表

尼咪見「人在做,天在看」....
有人做, 有無人看???   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 03:14 PM 發表

無可能從良, 除非太陽由西邊升起.......
已經由西邊升起啦 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 03:15 PM 發表

有人做, 有無人看???   
你做我看 ... ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:19 PM 發表

已經由西邊升起啦 ...
唔通彎左????   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 03:15 PM 發表

有人做愛, 有無人看???   
有小糊涂睇

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 03:20 PM 發表

唔通彎左????   
唔係呀! .... 只係心如刀割 .... 等時間去醫我呀!...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:31 PM 發表

唔係呀! .... 只係心如刀割 .... 等時間去醫我呀!...
情是最能伤人,屈大哥多多保重啊,

小弟要开工了

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 03:42 PM 發表

小弟要开工了
好多謝一哥你的T心 ...
慢行 ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 03:31 PM 發表

情是網,恨似劍, 護我心也傷我心......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-2 03:42 PM 發表

小弟要开工了
慢行!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 04:13 PM 發表

情是網,恨似劍, 護我心也傷我心......
好兄弟 ... ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。