推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 04:15 PM 發表

好兄弟 ... ...
任你一生英雄真好漢, 亦難衝開心中困...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 04:25 PM 發表

任你一生英雄真好漢, 亦難衝開心中困...
所以咪話玩會容易沉船 ....
重記唔記得打邊爐個晚,比你睇個個短訊?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 04:37 PM 發表

所以咪話玩會容易沉船 ....
重記唔記得打邊爐個晚,比你睇個個短訊?
你連第一戒條都忘記!  

點可以唔識返屋企????   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 04:47 PM 發表

你連第一戒條都忘記!  

點可以唔識返屋企????   
我就係識 .... 所以咪拒絕鬫P個心好痛囉 ...
直頭好似做鷙咫艅 ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 05:43 PM 發表

你又話唔會出事既?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-2 11:04 PM 發表

你又話唔會出事既?!
就係唔想出事,先傷了兩顆心 ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 11:43 PM 發表

就係唔想出事,先傷了兩顆心 ...
什麼事????  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 05:43 PM 發表

一開始就應該知道自己的位置..........

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 11:47 PM 發表

什麼事????  
分隔兩地 ... 一個香港,一個澳洲 ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:04 AM 發表

分隔兩地 ... 一個香港,一個澳洲 ...
不要再花時間在一些沒有結果的事情上, brother!!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-2 11:48 PM 發表

一開始就應該知道自己的位置..........
英雄難過美人T嗎!...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-3 12:06 AM 發表

不要再花時間在一些沒有結果的事情上, brother!!   
我心痛之嗎 ... 再無花時間去起死回生,改變事實

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:06 AM 發表

英雄難過美人T嗎!...
唉, 自古空情多餘恨!   

敢問一句, 若成事實, 你會開心嗎?????  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-3 12:09 AM 發表

唉, 自古空情多餘恨!   

敢問一句, 若成事實, 你會開心嗎?????  
已經心死,大家亦知道沒有可能,或者 60 歲後又再重逢 ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:08 AM 發表

我心痛之嗎 ... 再無花時間去起死回生,改變事實
值得你去傷心嗎?  迷途小羔羊, 係時候回家啦!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:12 AM 發表

已經心死,大家亦知道沒有可能,或者 60 歲後又再重逢 ...
做兄弟, 不想看見你沉船!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-3 12:12 AM 發表

值得你去傷心嗎?  迷途小羔羊, 係時候回家啦!  
返鷘k啦!所以咪未有心情去蒲囉 ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:17 AM 發表

返鷘k啦!所以咪未有心情去蒲囉 ...
休息下先, 先要明白自己的路向.....

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-3 12:13 AM 發表

做兄弟, 不想看見你沉船!   
沉完啦!遲 D 再搵過另一條船 ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-3 12:18 AM 發表

休息下先, 先要明白自己的路向.....
風光過後,又歸於平淡! ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:30 AM 發表

沉完啦!遲 D 再搵過另一條船 ...
妖, 死不悔改!   

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:31 AM 發表

風光過後,又歸於平淡! ...
四圈過後, 執位再黎!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-3 12:31 AM 發表

妖, 死不悔改!   
唔會為一棵樹無鱄荋邞L ... ...

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-3 12:36 AM 發表

四圈過後, 執位再黎!  
好句好句 .... ...

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-3 12:45 AM 發表

唔會為一棵樹無鱄荋邞L ... ...
咁你有幾多個森林呀????   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。