推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

休大哥,KLOSE 哥小弟要训喇,有缘的话,明日再会
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-27 10:57 PM 發表
休大哥,KLOSE 哥小弟要训喇,有缘的话,明日再N
Good night!   

終於收工啦!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-27 10:57 PM 發表
休大哥,KLOSE 哥小弟要训喇,有缘的话,明日再N
我都正想say goodbye!

聽晚見!....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 11:05 PM 發表

我都正想say goodbye!

聽晚見!....
聽晚你会唔会上嚟架

休大哥早晨

佢只大懒虫边有咁早起身

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-28 09:37 AM 發表

聽晚你N唔N上蟀[
當然會啦!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-28 09:39 AM 發表
休大哥早晨

佢只大懒虫ㄕ傚搹降_身
冰個話架!  

早晨呀!!

呢一排真係好忙, 冇乜時間上黎!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-28 12:07 PM 發表
早晨呀!!

呢一排真係好忙, 冇乜時間上黎!!
唔係喎, 有人見到你係第樹喎!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-28 09:37 AM 發表

聽晚你N唔N上蟀[
唔會!

你睇我唔到!你睇我唔到!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-28 09:44 PM 發表

唔會!

你睇我唔到!你睇我唔到!
KLOSE哥我你仲得呀,点会睇你唔啊

今朝好Q凍呀!!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-29 09:09 AM 發表
今朝好Q凍呀!!   
休大哥,咁大个人都怕冻呀

休帅哥早晨

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-29 09:16 AM 發表

休大哥,咁大个人都怕冻呀

休帅哥早晨
依家又好似無咁凍啦!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-29 10:29 AM 發表

依家又好似無咁凍啦!  
觉得冻就要着多几件衫喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-29 07:42 PM 發表

觉得冻就要茼h几件衫喇
著多左件冷衫啦!  

入黎先............

休休 & Friends...............預祝你新一年~豐收年

关门囉,好耐冇帮休大哥关门喇

开埋门添,

[FLY]列位官人早晨[/FLY]

引用:
原帖由 益力多 於 2006-12-30 01:18 AM 發表
入黎先............

休休 & Friends...............預祝你新一年~豐收年

http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A8t ... qpm/EXP=1167499149/**http%3A ...
多謝多多!  

拔唔准係度!     

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-30 09:08 AM 發表
开埋麮K,

列位官人早晨
陽光普照既星期六, 大家好!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-30 01:50 PM 發表

陽光普照既星期六, 大家好!   
休大哥而家係星期日囉喎

[FLY]陽光普照既星期日, 大家好[/FLY]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-31 10:31 AM 發表

休大哥而家係星期日囉喎

陽光普照既星期日, 大家好
2006即將過去, 新既一年又開始!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-31 04:17 PM 發表

2006即將過去, 新既一年又開始!  
休大哥今晚有冇约人呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。