推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

休大哥,屈大哥,KLOSE大哥及各位大哥大姐, 新年快樂啊!!!
2007, 大家都有金執!!!

[fly] 祝各位未來一年, 健康, 快樂, 平安, 恭喜恭喜!!! [/fly]

新年快樂~~

祝大家今年搵多d, 賺多d, 食好d, 著好d, 住好d, 玩多d
未拍拖嘅就早日搵到個伴
拍緊拖嘅就早日拉埋天窗

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-12-31 07:41 PM 發表

休大哥今晚有冇约人呀
尋晚上左朋友屋企食火鍋, 倒數迎2007!   

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-31 09:01 PM 發表
休大哥,屈大哥,KLOSE大哥及各位大哥大姐, 新年快樂啊!!!  
2007, 大家都有金執!!!  

祝各位未來一年, 健康, 快樂, 平安, 恭喜恭喜!!!

http://attachmen ...
多謝哂, 大家咁話!  

引用:
原帖由 鐵血將軍巴頓 於 2007-1-1 12:09 AM 發表
新年快樂~~

祝大家今年搵多d, 賺多d, 食好d, 著好d, 住好d, 玩多d
未拍拖嘅就早日搵到個伴
拍緊拖嘅就早日拉埋天窗

http://attachments2.timway.com/ ...
未拍拖嘅就早日搵到個伴--將軍  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-1 10:01 AM 發表

尋晚上左朋友屋企食火鍋, 倒數迎2007!   
咁咪即係由2006食火鍋食到2007
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

休休新年快樂
冇乜手信比過你...少少意思啦~~~

去鰷臚G個科林呀?!

駛唔駛靜到咁呀?!

閃!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-2 09:35 PM 發表
去鰷臚G個科林呀?!

駛唔駛靜到咁呀?!

閃!
静,皆因你KLOSE哥闪得快

[FLY]早晨呀,休帅哥[/FLY]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-2 01:12 PM 發表

咁咪即係由2006食火鍋食到2007
食足成年!   

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-2 05:17 PM 發表
休休新年快樂
冇乜手信比過你...少少意思啦~~~
攪到啲地方污穢不堪!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 09:15 AM 發表
早晨呀,休帅哥
小一, 早晨啦!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 10:36 AM 發表

食足成年!   
休大哥,咁咪好啰,今年唔使食饭囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 10:37 AM 發表

攪到啲地方污穢不堪!   
休大哥,乜卡姐冇屙响个屎兜度咩

[FLY]要开工,休大哥[/FLY]

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 10:43 AM 發表

休大哥,咁咪好啰,今年唔使食饭囉
食火鍋,好好味!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 10:37 AM 發表

攪到啲地方污穢不堪!   
哎喔~~~~~~~~

Long time no see, everybody!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-3 01:04 PM 發表

哎喔~~~~~~~~
快爣蔥f乾淨呀!      

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-3 03:14 PM 發表
Long time no see, everybody!!  
Nobody here, no need to visit again!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 11:47 AM 發表

食火鍋,好好味!  
不过好热气

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-3 01:04 PM 發表

哎喔~~~~~~~~
卡姐肚痛咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 04:32 PM 發表

快爣蔥f乾淨呀!      
休大哥,唔使卡姐掃,小捕快而家转行做倒夜香等佢嚟得架喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-3 08:13 PM 發表

不过好热气
但係好好味喎!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。