推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-22 08:20 PM 發表

得你個頭!

補時階段俾亨利個死剷頂入鬻r!
最終贏左2:1!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-23 12:08 PM 發表

有呀, 不知幾想呀!   
估到你啦!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-23 12:09 PM 發表

最終贏左2:1!   
累我輸鷟錢呀!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-23 10:17 PM 發表

累我輸鷟錢呀!
KLOSE哥,唔使伤心,有赌未为輸,再接再历唔係輸钱喎
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-23 10:41 PM 發表

KLOSE哥,唔使伤心,有赌未为輸,再接再历唔係輸钱喎
我唔理!再輸就入你數!

追擊你、同你唱反調、叫大版主BAN鬼鬻A!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-23 10:55 PM 發表

我唔理!再輸就入你數!

追擊你、同你唱反調、叫大版主BAN鬼鬻A!
哗..KLOSE哥你好无赖,不过你点追擊我,你日头都唔得闲上嚟

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-23 11:06 PM 發表

哗..KLOSE哥你好赖,不过你繵l擊我,你日`都唔得闲上
多謝讚賞!

咪硠o!我都係夜晚先上薨Q嘛!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-23 11:08 PM 發表

多謝讚賞!

咪硠o!我都係夜晚先上薨Q嘛!
今晚夜D我POST德国D球队对阵表比你睇下,然后按你嘅心水去买返足彩先,今个星期四先截止

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-23 11:13 PM 發表

今晚夜D我POST德ガ球队对阵表比你睇下,然后按你鴾艉竷h买返足彩先,今蘇P期四先截止
多謝先!

不過我都有囉!唔駛咁煩啦!

我埶}先!今晚買驎xxxx....早抖啦,小一!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-23 11:20 PM 發表

多謝先!

不過我都有囉!唔駛咁煩啦!

我埶}先!今晚買驎xxxx....早抖啦,小一!
KLOSE哥,你误会喇,係你比心水我呀,你话德国波熟嘛,我度今期体彩有好多场德甲呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-21 10:46 PM 發表

好番d未呀臣哥, 保重身體呀, 我們重要出來浮嫁!
去冰樹浮姐, 衰鬼????   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-22 06:11 PM 發表

休大哥返嚟喇
累就要去骨喇
尋日去完骨!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-24 08:58 AM 發表

去冰樹浮姐, 衰鬼????   
休大哥早晨

人地未问你去边度浮呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-24 09:00 AM 發表

尋日去完骨!   
係咪靓女做同你

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-24 09:00 AM 發表

尋日去完骨!   
去左邊度 骨呀??  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

各位早晨!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

早呀貢位!

屈sir, 好番哂了吧?
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 有心!利是仔一封 2007-1-24 17:36
  • 屈臣氏 威望 +50 有心!利是仔一封 2007-1-24 17:36

列位官人吉祥

今晚再会

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-24 11:39 AM 發表

去左邊度 骨呀??  
Big Six!!   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-24 09:03 AM 發表

係咪靓女做同你
當然好令啦!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-25 10:58 AM 發表

當然好令啦!   
哎哟,唔知休大哥今晚返过嚟添,莫怪,莫怪

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-25 10:58 AM 發表

當然好令啦!   
点靓法呀,形容嚟比小弟听下好喎

休大哥,三日后见

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-1-26 02:26 AM 發表
休大哥,三日后见
去冰樹呀??????   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。