推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-9 09:48 發表

起碼都打你兩鍋啦!  
咁有一鍋边个做打呀

休大哥早晨,

近期係咪忙到甩裤啊
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 09:51 發表

發生咩事,被人除左牌隱藏牌
你係咪問我?定係你呀?....

回復 #4579 屈臣氏 的帖子

係問你,我見你以前有牌,而家唔見左,我不嬲都冇牌喎。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 12:15 發表
係問你,我見你以前有牌,而家唔見左,我不嬲都冇牌喎。
我都唔知呀!話唔定數字版主唔 like 咪除牌囉!
有乜所謂呢

回復 #4581 屈臣氏 的帖子

好在我講你聽,如果唔係你會摸門釘。 

以前數字版主試個有兩個牌,第一個係搵阿蟲介紹入會,第二最近做話事人,唔知幾時,他被人除左一個牌,我有公開暗示問他,他冇回應。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 12:38 發表

以前數字版主試個有兩個牌,第一個係搵阿蟲介紹入會,第二最近做話事人,唔知幾時,他被人除左一個牌,我有公開暗示問他,他冇回應。
咁細心尼樣你都知呀?咪因為周身犯眾憎........

引用:
原帖由 屈臣氏 於 9-2-2007 12:54 發表

咁細心尼樣你都知呀?咪因為周身犯眾憎........
緊係,我仲知他第一個牌係親自寫萬字叫人介紹他入會,他以為我咩都唔知啫。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 14:53 發表

緊係,我仲知他第一個牌係親自寫萬字叫人介紹他入會,他以為我咩都唔知啫。
所以萬言書尼 D 詞語係佢先識用 .....而你既 RAM 數都唔細呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-9 03:14 AM 發表

KLOSE哥,咁可能N走唔切咯喎

比人打一锅咪唔抵
打你隉I又唔係打我! 有乜所謂隉I

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-9 09:47 AM 發表

what happened???  
得閒睇睇意見區同版主申請區啦!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-9 22:12 發表

hi 完咪咁囉→ (自劈天靈蓋)

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-10 01:40 發表

hi 完咪咁囉→ (自劈天靈蓋)
唉, o個條友都幾煩人 ...

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-10 01:44 發表

唉, o個條友都幾煩人 ...
作死呀!又失眠....

回復 #4589 forever more 的帖子

我就去搵周公啦!nitenite ....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-9 22:11 發表

打你隉I又唔係打我! 有乜所謂隉I
所以文蛇大哥嚟踢馆我唔会斟茶比佢饮啰

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 12:38 發表

金巴大哥,数字版即係边版呀

回復 #4593 一塌糊涂 的帖子

我係話數字版主mtr613在香港桑拿版

其實我都可以叫做數字版主。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-10 09:40 發表
我係話數字版主mtr613在香港桑拿版

其實我都可以叫做數字版主。
哦,....咁你係2127版主啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-2-9 11:33 發表

咁有一鍋襤等揮r

休大哥早晨,

近期係咪忙到甩裤啊
忙到都唔得閒做!   

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-9 22:12 發表

好, 等我去睇睇先!   

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-10 15:26 發表

好!!....睇鬫迆厊, 睇完未??........
剛剛睇完, 精彩!  

唉, 無上黎一排, 竟然發生咁多事!  

引用:
原帖由 brasco 於 2007-2-10 16:16 發表

....timway從此多事....
乜以前無事咩????   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。