推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

再落閘! 收工、數銀紙!

拜拜你地條尾!....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 00:01 發表
再落閘! 收工、數銀紙!

拜拜你地條尾!....
你又估唔到我返兜呢?........

引用:
原帖由 小屈 於 2007-2-13 12:02 AM 發表

你又估唔到我返兜呢?........
...你係咪要同我反洏?!....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 00:06 發表

...你係咪要同我反洏?!....
...難得難得!兩次偷襲都衰收尾

....ee....今次要我拉閘呀?!

...一於唔拉等賊仔先 ....

引用:
原帖由 小屈 於 2007-2-13 12:08 AM 發表

...難得難得!兩次偷襲都衰收尾
響中開山祖師爺面前....邊個偷襲得到我呢?!我覺得好寂寞呀家陣!

引用:
原帖由 小屈 於 2007-2-13 12:11 AM 發表
....ee....今次要我拉閘呀?!

...一於唔拉等賊仔先 ....
堅定流架?!

真閃!............

........

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 00:12 發表

響中開山祖師爺面前....邊個偷襲得到我呢?!我覺得好寂寞呀家陣!
我就覺得好有挑............戰囉!

到時燒到你淨返條孖煙通就正啦....

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 00:13 發表

堅定流架?!

真閃!............

........
好啦!慢閃快訓......

引用:
原帖由 小屈 於 2007-2-13 12:16 AM 發表

好啦!慢閃快訓......
.........

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 00:19 發表

.........
3266 .... 88 ...

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-12 23:08 發表

預埋你啦!我地夾計千阿文蛇之麻!
一日最衰都係文蛇.......  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-13 10:40 發表

咪臭係!成日寫英文縮寫 ....點估呀?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-13 10:40 AM 發表

咪就係囉!真係一塌糊塗!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-13 12:20 PM 發表

咪臭係!成日寫英文縮寫 ....點估呀?
以後佢出英文post,我地就唔覆佢....毒呢?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 21:17 發表

以後佢出英文post,我地就唔覆佢....毒呢?!
計我話佢一出英文 post 我地就出代數符號等佢計 .... 勁呢?
~~直到哪一天 你會發現 真正想 Dup 你既人會起你後面~~

引用:
原帖由 小屈 於 2007-2-13 11:07 PM 發表

計我話佢一出英文 post 我地就出代數符號等佢計 .... 勁呢?
再唔係佢一出英文 POST 我地就出希伯萊文等佢估 .... 近呢?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 23:11 發表

再唔係佢一出英文 POST 我地就出希伯萊文等佢估 .... 近呢?
咁要睇佢似唔似油國皇子喎?...估到咪追我地九條街?
都係計數好 ...人地愛因斯坦計到老都未計掂啦
~~直到哪一天 你會發現 真正想 Dup 你既人會起你後面~~

引用:
原帖由 小屈 於 2007-2-13 11:19 PM 發表

咁要睇佢似唔似油國皇子喎?...估到咪追我地九條街?
都係計數好 ...人地愛因斯坦計到老都未計掂啦
佢個個全名咪叫穆罕默德伊巴謙文蛇囉!

愛因斯坦點死架?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 23:30 發表

佢個個全名咪叫穆罕默德伊巴謙文蛇囉!

愛因斯坦點死架?!
無汗乜得意....拔剪毛...蛇?...

水蛇春咁長,乜有種咁既蛇 ga?

愛因斯坦點死?...咪比一個叫休谷既鬼佬咸濕死

好似話不甘受辱喎 ....

引用:
原帖由 小屈 於 2007-2-13 11:40 PM 發表

無汗乜得意....拔剪毛...蛇?...

水蛇春咁長,乜有種咁既蛇 ga?

愛因斯坦點死?...咪比一個叫休谷既鬼佬咸濕死

好似話不甘受辱喎 ....
係呀!大懶蛇蟀[!好日都唔見佢出蟀[!

乜同年代架咩?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 23:43 發表

乜同年代架咩?!
...唔怪之得...引蛇出洞係咁難...指教指教...

駛鬼同年代呀?...要咸濕...十年未晚呀佢

你班令羊, 係我唔係度就係咁講我呀!

yes, i really really like to type E N G L I S H! 吹吹咩???!!!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-13 23:43 發表

乜同年代架咩?!
呀!!係條友緊係想我 .....
(連我真名都up埋出來)

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-13 11:49 PM 發表
你班令羊, 係我唔係度就係咁講我呀!

yes, i really really like to type E N G L I S H! 吹吹咩???!!!
講人壞話....係我地呢度個傳統呢架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。