推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-9 10:06 PM 發表

係喎, 呢排見親 KLOSE 大哥, 佢都笑到見牙唔見眼喎!
無關係!

我鍾意 ← 呢個公仔隉I

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-9 10:10 PM 發表

KLOSE 大哥, 三個post 就閃??
多得濟?!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-7-9 10:35 PM 發表

so, now is the time to 講佢壞話!!
做乜做我平時做齱H!自已用麰虒諗!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:20 發表

做乜做我平時做齱H!自已用麰虒諗!
捨得返黎喇 ?!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-9 16:11 發表

你做乜冷親唔睇醫生呀??  
唔一定冷親先覺得凍架, 飲梗冰凍可樂都可以打冷顫嘛

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 18:31 發表

30幾度係話凍, 發冷呀???  
發錢寒多 d 呀 ........

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:21 AM 發表

捨得返黎喇 ?!
有開機實上蟀J!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-9 22:13 發表

一冷一熱...........小弟又中獎..........
咁入多 d 黎啦, 等我地分享下你 中獎 既喜悅嘛

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:25 發表

有開機實上蟀J!
天知、地知.............................鬼知咩??

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-7-9 22:14 發表

屈大哥, 快鱞鄞憟苀, 小弟都睇完冇耐..............
....咁既獎我唔中啦 .....係咪病鰴ㄖ埻屭鴙n上網呢

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:27 AM 發表

天知、地知.............................鬼知咩??
咁你見我有post....咪即係有開機囉!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 22:43 發表

好, 開始!  衰仔, 有異性, 無人性!   
好, 快 d 叫埋阿嫂上黎 "膠有餅" 同我地 "吹吹水、溝溝女"

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:30 發表

咁你見我有post....咪即係有開機囉!
好似有自動回 post 功能喎?! 你唔記得尼度有人試過尼種功能咩

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:32 AM 發表

好, 快 d 叫埋阿嫂上黎 "膠有餅" 同我地 "吹吹水、溝溝女"
驚咩呀!我又無情敵!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:34 AM 發表

好似有自動回 post 功能喎?! 你唔記得尼度有人試過尼種功能咩
記得!

無呢喇更都整兩個公仔鶩荂H!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:36 發表

驚咩呀!我又無情敵!
你低估鬫挼猻J風流倜儻 ....憑佢三寸不爛之...........

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:37 發表

記得!

無呢喇更都整兩個公仔鶩荂H!
你 RAM 數都唔細喎, 個腦裝到幾多先?
就考下你 Gladiator 出到幾多號先收口??

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:39 AM 發表

你低估鬫挼猻J風流倜儻 ....憑佢三寸不爛之...........
左右腳跟差三寸就有佢份!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:42 發表

左右腳跟差三寸就有佢份!
.....小心比人做你人生攻擊呀 .....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:41 AM 發表

你 RAM 數都唔細喎, 個腦裝到幾多先?
就考下你 Gladiator 出到幾多號先收口??
咁新梗記得喇!仲係我整瓜佢既添!

呢個無印象........風月版架?!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:43 AM 發表

.....小心比人做你人生攻擊呀 .....
咪做囉!

上唔上薯n閒隉I

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:44 發表

咁新梗記得喇!仲係我整瓜佢既添!

呢個無印象........風月版架?!
.....咁不如問下你邊個叫將軍做 "將軍 DeeDee"

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:46 發表

咪做囉!

上唔上薯n閒隉I
放心, 有我地尼班酒肉朋友, 你既 "處" 一定唔會比人破既

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:57 AM 發表

.....咁不如問下你邊個叫將軍做 "將軍 DeeDee"
支那人!

將軍去鷖銣r?!
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 真叻仔 2007-7-10 01:06
  • 屈臣氏 威望 +50 真叻仔 2007-7-10 01:06

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 12:59 AM 發表

放心, 有我地尼班酒肉朋友, 你既 "處" 一定唔會比人破既
你小心人地話你攪小圈子、山頭主義呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。