推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:17 發表

除埋褲等你黎晒月光呀 .... 唔出黎?? 儍既
等咗你成日喇,而家先出嚟,本来仲硬邦邦嘅,而家,谢晒囉
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:14 發表

恰咩先?? 恰眼訓咋話??
恰似你的温柔啰

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-10 13:28 發表

等咗你成日喇,而家先出嚟,本来仲硬邦邦嘅,而家,谢晒囉
後生仔既一柱擎天絕技, 竟然咁快廢咗武功??

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-10 13:31 發表

恰似你的温柔
唔怪得十姑娘都係咁讚我啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:34 發表

後生仔既一柱擎天絕技, 竟然咁快廢咗武功??
咁又唔好讲得咁难听廢咗武功,只系等佢抖下唧

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:36 發表

唔怪得十姑娘都係咁讚我啦
屈大哥讲呢句讲话时有冇眨眼先

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-10 14:20 發表

咁又唔好讲得咁难听廢咗武功,只系等佢抖下唧
受教受教 ..........唔怪得香港有個藥油廣告話:鋤得多、傷氣力

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-10 14:20 發表

屈大哥讲呢句讲话时有冇眨眼先
嗯.....呀......呢 !!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 14:35 發表

受教受教 ..........唔怪得香港有個藥油廣告話:鋤得多、傷氣力
呢个我记得

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-10 14:58 發表

呢个我记得

拜拜都要拍一野?? ......快走快回啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-7-10 12:41 發表

所以佢而家唔敢出憪琣a,怕我地缺\
我權力大過佢, 隨時可以 Ban 佢!  

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 13:16 發表

你又試鴷妍戌捖, 吞你吐唔吐骨
你已經從良, 唔好貢惡啦!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-10 16:08 發表

我權力大過佢, 隨時可以 Ban 佢!  
Ban 完咪重新 login 個新 id 咯 ......幾唔閒啫

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-10 16:09 發表

你已經從良, 唔好貢惡啦!  
老人家記憶力衰退嘛

各位午安呀!!

插下旗先!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 16:25 發表

Ban 完咪重新 login 個新 id 咯 ......幾唔閒
又再 Ban 囉, Ban 埋小屈!   

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 16:26 發表

老人家記憶力衰退嘛
你係選擇性吸納姐!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-7-10 16:48 發表
各位午安呀!!

插下旗先!!
呢度唔准插旗, 只可以扯!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 22:30 發表
佢而家要好忙架, 得閒都唔會上黎囉!  
KLOSE大哥, 你唔會捨得掉低我]...........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-7-9 22:43 發表
好, 開始!  衰仔, 有異性, 無人性!   
休大哥, 入木三分!!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:17 發表
無關係!
我鍾意 ← 呢個公仔隉I
原來係冇關係!!! 明白!!!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:18 發表
多得濟?!
好過 Hi & Bye 少少!!!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 00:24 發表
唔一定冷親先覺得凍架, 飲梗冰凍可樂都可以打冷顫嘛
原來如此.........
"交水費"都可以打..............

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-7-10 00:25 發表
有開機實上蟀J!
咁你十日先開一日機???

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-7-10 00:26 發表
咁入多 d 黎啦, 等我地分享下你 中獎 既喜悅嘛
屈大哥真係咁想中????????????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。