推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 尖沙咀Men Spa

本主題被作者加入到個人文集中

回復 299# 的帖子

ok鵅K…我]歡迎新知舊友參與討論、提倡言論自由……最終真金不怕紅爐火,清者自清…… : )

既然占兄都係度,等忙完後再来聚聚,上次是一個下雨天Ruby幫我按,手法酮X,
期望C兄下次介紹個好傾又好玩師傅給我就正

引用:
原帖由 七日成仙 於 2014-6-26 16:42 發表
👍👍👍佩服,師兄真系重口味,30 歲的假面,45 歲的主婦手,
係呢,確實有趣,讚心柔人靚、骨技好、手勢溫柔的帖子就見得多了,
如此批評令人大開眼界。唔通心柔的粉絲個個都未睇真、未試真!

回復 303# 的帖子

各師兄算把啦,出句聲跟住就無左影,真假立見。

貓兄我自己都沉寂左好耐!

回復 302# 的帖子

Global兄,等我上多去幾次幫你搜集下資料先! : )

講事實,犯眾怒 毋須爭執,大家各有所愛,本人會繼續支持美少女parda

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 七日成仙 於 2014-6-27 09:26 發表
講事實,犯眾怒 毋須爭執,大家各有所愛,本人會繼續支持美少女parda
我絕對同意各有所愛,但係唔該唔好人身攻擊。

相關搜索目錄: 美少女

uote]原帖由 SonGouKu 於 2014-6-27 09:54 發表

我絕對同意各有所愛,但係唔該唔好人身攻擊。 [/quote]

对 七師兄昨天所言跡近人身攻擊
務請克制

God's mill grinds slow but sure.

回復 308# 的帖子

ching你有冇見過tiffany,係咪陀地幼幼?

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-6-27 11:22 發表
ching你有冇見過tiffany,係咪陀地幼幼?
有 前日初來學時
看看cathy寫名單列不列她
列即可上鐘。

God's mill grinds slow but sure.

回復 310# 的帖子

靚女嗎?幼齒?正唔正?

回復 310# 的帖子

She is Cathy!
Not kathy

早晨,今日返工同事有,Gigi   yoyo   ruby    miumiu    ck   chanel     prada    jojo    cadny  心柔    泳兒     菲菲   糖糖    多多   嬌兒     新來Tiffany培訓中

七師兄請收pm
務請覆

回復 312# 的帖子

ok..跟她串法改翻
但當然此英文名短寫法頭字母串k 長寫法則可串c或k
在此依冰冰。
她另外就串了cadny 我本人就不理N 除非有N員問
因我聽過她Y此字音正確  不是唸了cad ·ny

回復 298# 的帖子

James兄的情操令我心感拜服,比著我真係無咁好EQ
昨日才知,夢醒時份已過,炎炎夏日,是暢泳的好日子

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-6-27 11:57 發表
七師兄請收pm
務請覆
收唔到,thx

引用:
原帖由 七日成仙 於 2014-6-27 12:09 發表
收唔到,thx
sorry 儘快

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-6-27 12:09 發表
James兄的情操令我心感拜服,比著我真係無咁好EQ
昨日才知,夢醒時份已過,炎炎夏日,是暢泳的好日子
芳草處處,夢可再尋,

回復 316# 的帖子

Ken兄過獎,我們這年紀,什麼人和事都遇過……沒什麼大不了……

引用:
原帖由

七日成仙

於 2014-6-27 12:09 發表

收唔到,thx
已和你溝通中 請保持
我最後N有貝w 平衡各考慮。

新手報到, 請問有冇contact 可PM? 謝謝

引用:
原帖由 smonter 於 2014-6-27 17:22 發表
新手報到, 請問有冇contact 可PM? 謝謝
請往此題第一頁第2帖。

早晨,今曰返工同事有,Yoyo   Ruby    chanel    jojo   prada   dior    cadny    菲菲   心柔   泳兒    嬌兒    新人Tiffany

回復 324# 的帖子

hi 今日有什麼女女返?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。