推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 尖沙咀Men Spa

本主題被作者加入到個人文集中

回復 800# 的帖子

Ching 夠爽快!
有慧眼 Ching 唔會斤斤計較,
有好料互相通報或出報告,否則
上謗袛礎垂均A大家都識場主,
有筍盤都可一早自己去試先

嘩...孖女都有...咁最後幾錢埋單?

引用:
原帖由 屯門骨友 於 2015-2-3 16:28 發表
嘩...孖女都有...咁最後幾錢埋單?
標準消費 x 2

標準收費是多少?
時間多久?
營業時間是?

尋找心中美女

踏入2015年,仍奢望能戒骨成功,在此之前,先為心中疑問尋找答案,
有D場口碑不錯,但在討論區較少資訊,
所以要親身試試,才能體驗箇中竻:

珊珊
長髮纖瘦型,長腿姐姐仔look,似幼稚園
教師,斯文酮X,雖說在這處是新人,
手骨並不是新,有經驗且按得不錯,
個人覺得第二關佢餳K手真係好OK。

CHANEL
無論瓜子臉歞側芊A合比例又豐盈翵重
同白鴷祧均A都符合用美女來形容,
時以為佢係花瓶,睇得唔按得,試過之後
就知佢骨技毫不遜色,而且很懂男人心,
所以跟本無人亦無需討論或吹捧,自有不
少識按黿歲鶣,一言以敝之: 如無試過
CHANEL鴾熁嚏A 不能說你來過此處。
佢原來出自其中一個美女發源地,不枉此骨!

Gi Gi
驟眼睇外貌有D似 super girls 的其中一位
成員,按骨有心機,十分好傾,話語老練,
屬幫你減壓型鴽獀v,實力平均的親善小
姐,記憶中有位資深C兄曾向我推介過她。

Joey + Shirley
這是一對組合,若要找其中一個她,建議
還是最好一 pair 上,滿足度會因人而異,
我亦比過4.5*評分,如果你喜歡靜靜地
享受,只守不攻,雙飛可能不太適合你,
還是忘記四手骨吧!

想要試的觀察員名單:
Co Co
高佻,有氣質的斯文 feel...

Zoe
傳說中20未夠的清純少女,短髮四眼妹,
係壞男人頭號想征服儮龠H,幾乎0骨味??
不過我知道要輪候,猶如新一代流感疫苗,
想要就要入表申請,但我唔想排隊輪候,
還是讓C兄們先按。

Ali
外貌又有D似 super girls 另一位成員 Aka,
驕小短髮,眼碌碌而含羞的小美人,估計
約20+,我下次會去探討先.....

相關搜索目錄: 幼稚園
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +39 我很認同, 我也試過其中美女 2015-2-12 14:25
  • 斯坦利 威望 +30 我很認同, 我也試過其中美女 2015-2-12 14:25
  • 斯坦利 金錢 +30 我很認同, 我也試過其中美女 2015-2-12 14:25

zoe有返工?
點解之前我打電話book, 接電話的話zoe冇返工

引用:
原帖由 devilface 於 2015-2-11 17:30 發表

CHING, 我比你熟悉多了!60分鐘$290 - 90分鐘$338,電話 2336 3103
聴老闆娘講 Zoe 今日有番工,打電話約定佢先!
唔該哂
但zoe有返工?

引用:
原帖由 klwong100 夕。於 2015-2-12 13:23 發表
zoe有返工?
未見到佢返工,其 profile 的確夠吸引,
預約,主持人話最快都要13酋峇妨
(如果佢返工),所以放棄了,先放入觀察
員名單。

C兄是否之前找她按過,依家 encore?
可否分享儭g驗,值得排隊嗎?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2015-2-12 14:32 發表

未見到佢返工,其 profile 的確夠吸引,
要預約,主持人話最快都要13酋峇妨
(如果佢返工),所以放棄了,先放入觀察
員名單。

C兄是否之前找她按過,依家 encore?
可否分享儭g驗,值得排隊嗎?
冇呀, 未試過呢度, 不過前C兄們推薦, 想下星期一book佢,
點知接電話的講zoe唔使返, 問佢幾時返, 話過完年...仲要加"最快"兩隻字...即係點,
定因為我生面口唔俾我?

有冇其他清純feel好介紹? 唔想太姣, 鄰家少女, 初戀感覺就最好

globalwarming 兄見解精辟,完全認同!

提及 Chanel (我的至愛), 更是無與倫比!

早日上去找 Chanel,可能是大節當前,手上工作已完成八八九九,加上得到她的细心呵護,那份完美的滿足感,非筆墨可詳示。
她在我耳邊輕說,新年還可以找她..........那怕新年沒節目。

有無得解甲先?我試過解甲要加一百

i tried zoe on monday, really nice and young lady, also very pretty, highly recommended

過年前試了 Zoe 手藝,的確不錯!
純純的四眼 college girl 樣子,
按骨比預期舒服,態度正面,親切,
至於靚唔靚? 視乎是否屬你喜愛類型

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +20 我很認同 2015-3-11 10:47
  • 斯坦利 威望 +20 我很認同 2015-3-11 10:47
  • 斯坦利 金錢 +20 我很認同 2015-3-11 10:47

陀地有邊位返工??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。