推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 尖沙咀Men Spa

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 devilface 於 2015-3-24 23:59 發表
哈哈!謝謝斯兄讚賞。其實一點也不難。其中六七個已經交過手,欣賞過佢地齯u夫,名字早在腦海中。不過我咁忙都幫佢地寫下報告,真的應該 free 番一次比我,真的是一個好提議。
devilface兄在此說笑好了,
骨友多幫襯,甚或有時送食物鱆给場,或提供其它協助,
場主私下回饋收平甚或免一次,非沒可能,
但在本版寫说為場寫報告多次,希望免一次,
即使說笑,無謂了,以免招來別人批評以寫手身份
公開r著數。这是我們要避忌的,在討論區上清楚不是
籍寫野來圖得著數。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 devilface 於 2015-3-24 23:59 發表 哈哈!謝謝斯兄讚賞。其實一點也不難。其中六七個已經交過手,欣賞過佢地齯u夫,名字早在腦海中。不過我咁忙都幫佢地寫下報告,真的應該 free 番一次比我,真的是一個好提議。
Devil 兄,其實我只是說笑而言,請你不要太認真,
就像大俠之前也說過請打邊壚一様,

有甚狩v響會員的閱讀分色,希望他們不會因此而誤導,
再次說聲對不起

我們一向幫襯老板娘撘骨或者支持技師,從來也是坐言起行,包括精神,金錢支持,
從来没有希望拿到甚炸蛩ヾA
你也知道Cathy 一視同人,待客也是以禮相待,招呼週到,生果侍候,賓至如歸。
本自同根生

相煎何太急

我也認同場主待客以驉A招款是好,
但生果侍候?老實說,对熟客有,正常不出奇。
但無謂再講咁多飲飲食食啦。

相關搜索目錄: 飲食
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-3-25 09:38 發表 我也認同場主待客以驉A招款是好,但生果侍候?老實說,对熟客有,正常不出奇。但無謂再講咁多飲飲食食啦。
謝謝版主指正,我會小心留意。

相關搜索目錄: 飲食
本自同根生

相煎何太急

最緊要大家知情識趣,輕輕鬆鬆,忘憂忘愁,如果不是這樣就生活無趣!

any one may share the fees?

假期有邊個會返架?

想問下今日上去既話會唔會好多人

回復 857# 的帖子

雙飛係咪姐係咩都比雙份?
基本x2?
Tipsx2?

英超開早場,约鱆B友去睇波。
長假期周圍人山海,加上天氣熱到周身濕,見時間尚早,去探韔athy。
有了Cathy安排,一切順利。
全程優閒賞心,溫馨洋溢。眨眼過了鐘,千萬不願意都要離去。
去到酒吧場波已完成上半場3:0,遲到了還要被罰請飲酒。
(不過覺得值得,千萬不要被朋友知道我的上半場)

Yumi, Cici, 孖女

上去探髐@排無見 Cathy,信任佢由得安排師傅,終於試了 Yumi 手勢,
個人覺得骨技屬中級,按得認真無偷
算幾OK,

第二關有D挑戰性,算是《鐵夾萬能俠》
遇上 《電光毒龍鑽》,難免有輪短暫
激戰{面,又借影帝鶗y話: "薇鴝O一
刻都無乜洏i以輸",如果係初哥的話,
應該10分鐘內會比佢 K.O., 不過今暈雙方
只打成平手所以推薦度最少比 4*

另外,主持介紹了 Cici, 驟眼看是眼大斯文
美人度有 4.5*,可惜 booking 已滿,原來
不少C兄也在默默耕耘,個案需要給力跟進,
有機會下次去試試了解酮X度如何?
齋睇外型已認為唔會跌錢了

臨走前又見到對孖女 (J+S),上次試過
雙飛好正,姊妹一前一後又一左一右,
自我欺騙: 無須來世,今世熄燈前都能享
姊妹齊人之福,夫復何求?
但上次無出詳細包膠因為覺得這對孖女
相似度、默契、作風都有D不足,
估計他們可能分開過一段時間,不過,
依家見到佢地相似度已提升到 80%+,
應該已磨合了一段時期,之前是大孖夠
食力,細孖夠酮X,如果大細孖實力
變成相近,肯定是人肉榨汁機,時機
成熟會再去挑戰,浪費公帑都要
call 定白車係樓下standby,記憶中
我上回躺臥茷Y唔會夠揪的

如果從來未試過雙飛又想體驗麊爾隉A
我覺得這對是一個很好的試點,因為,
我這兩年幸運地也只能遇上兩對姊妹
雙飛,另一對屬神級,但抱歉不能作

當然,互動程度也各有不同,別先入
為主抱神級期望上去,得儭隉A記得
同C兄們分享經驗噢!
此場的C兄是比較低調,參考報告唔多,
所以發掘成本也較高 但時間、精力
同金錢都有限,日日去按骨會變成沉迷,
我寧願沉(知道自己要乜),都唔想沉迷...
因此任何主持人 叫我多D幫襯,我都
坦誠相告,隨緣吧…

本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +21 多謝分享 2015-4-10 12:08
  • 水流柴 威望 +21 多謝分享 2015-4-10 12:08
  • 水流柴 金錢 +21 多謝分享 2015-4-10 12:08
  • william01 體力 +20 多謝分享 2015-4-8 23:44
  • william01 威望 +20 多謝分享 2015-4-8 23:44
  • william01 金錢 +20 多謝分享 2015-4-8 23:44

回復 868# 的帖子

其實ching會否講得誇張左d,你似講故仔多d!

回復 869# 的帖子

睇睇鴾S係幾誇張,我都覺得自己似講故佬  除魖C次按骨對我個人
謠翰Y故事之外,D報告其實係archive
(係寫比自己睇),用來保存記憶用的

所以只會100% 從自己喜歡的角度出發,
只要是親身體驗,從唔會理會其他人
畯稄

本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +20 生動、稄說C 2015-4-9 11:54
  • william01 威望 +20 生動、稄說C 2015-4-9 11:54
  • william01 金錢 +20 生動、稄說C 2015-4-9 11:54

Ching 所寫的,要有親身經歷只可領悟!並不跨張!請賜教 : 陓K甲萬能俠苭i解?

回復 871# 的帖子

有D C兄會 enjoy《毒龍鑽》但我就麻麻,
因此在重要關頭,對手以為這樣會閃電 K.O. 你,我會站起身抗衡拆招,站姿如
《鐵夾萬能俠》,googling 一鴽A就明,

我唔想講得太白,破壞自己出報告麰鴢h,
見諒噢

CHing, 明白哂! Thank You

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。