推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 尖沙咀Men Spa

本主題被作者加入到個人文集中
Tiffany 的確是 18才的清純白紙學生妹,
不過係做全齋,師兄勿抱高期望上去,

出聲講句都只因 按亦有道,費事搞喊妹妹
鵀P時,師兄又得唔到想要,會失望,
按龠汜麰p就 OK
利申: 我都 no touch,並無講一套做另一套,
都算靚但就唔琝犋u

CHing, 多謝指點。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2015-7-31 21:31 發表
Tiffany 的確是 18才的清純白紙學生妹,
不過係做全齋,師兄勿抱高期望上去,

出聲講句都只因 按亦有道,費事搞喊妹妹
鵀P時,師兄又得唔到想要,會失望,
按龠汜麰p就 OK
利申: 我都 no touch,並無講一套做 ...
師兄,18歲清純白紙學生妹,我唔係好信佢識K,加上又no touch,你洗左幾多錢?

可以奎啎u奬。

回復 983# 的帖子

global兄提起Gi Gi,很久不見了,搵日都要上去敘下舊。

引用:
原帖由 iam-man 於 2015-8-2 10:32 發表
兄q兄ote]原帖由 william01 於 2015-8-2 09:32 發表 威global兄提起Gi Gi,很久不見了,搵日都要上去敘下舊。
威廉兄,疲勞身軀MGG一流! [/quote]

Man兄,深有同感。

引用:
原帖由 小小小蜜蜂 於 2015-8-2 07:14 發表

師兄,你和hello9388兄每日都咁積極宣傳這個場,真係辛苦晒!不如叫你老細每日出囡囡返工名單仲直接啦
係直接賣な告同植入式な告之分别。

回復 1054# 的帖子

只比了最低消費貼士佢,因我依家
唔多鐘意浪費時間同人玩齋 talk尋回
“那些年” 什麼什麼的學生戀

記得有一次在另一個場,有位姑娘同我
講到自己垠s節牌坊咁,touch 鼣ㄕ
天后皇恩浩蕩,係 USB 根本係零說服力,
有咁閒情逸緻應酬佢,不如去星巴克嘆杯
咖啡,睇鴾k搭黻S好過啦!

相關搜索目錄: 咖啡

Little Bee CHing,  我這普通消費者來這裡只是分享吹水。

並不是什麼推銷

幾日前下午做左chanel, 幾正,我好少做非陀地,成熟有女人味,似28-29。
見到好多青春少女,練習中,未滿師,似是暑期工,有得睇未有得食。暫時得Alice, cat, lace 願意提供滿意服務的後生女。

相關搜索目錄: 暑期工

CHing, 識嘆!
天氣悶熱!解暑好去處!

想問問以前個越女ruby去左邊?

引用:
原帖由 wing19a19 於 2015-8-5 15:21 發表
想問問以前個越女ruby去左邊?
聽說好像去了大場?
God's mill grinds slow but sure.

請問今日有咩陀地返工??KIKO咩年紀??
thanks~

太青春我怕自己受不了,所以都是找技術好又細心的, Angel 同 Ady 都唔錯呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。