推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 上環玉清泉

思思按得好 身材也好
我雖無去此場 但以前在別場做過她。
God's mill grinds slow but sure.

陀地只有CC,通常09-23在公司,最好先預約

引用:
原帖由

美國隊長

於 2014-5-6 19:33 發表

陀地只有CC,通常09-23在公司,最好先預約
oh...要23後放工先去得
唔知到時去到會係邊個招呼呢???

這店是24小時通宵的,放心,實有最少兩個女女係度

引用:
原帖由 joeyfans 於 2014-5-5 10:28 發表
我上過去啦
陀地就唔見,但係有幾個相頭幾好好大波既中女係度
我試左雙人按,好爽
雙飛點計?

引用:
原帖由 美國隊長 於 2014-5-8 03:01 發表 這店是24小時通宵的,放心,實有最少兩個女女係度
24小時咁方便。去完飯局先K個骨都得。

這店就只有少數女女強要300小費,所以一定要問清楚

飛鐘錢九拆,小費每個200

我都試過喺其他場有囡囡要加錢加服務,不過呢個場就未試過,可能樹大有枯枝。

我去過幾次,環境好舒服,經理好nice,囡囡都無要求。

思思越褻V專業,無論Part1定Part2,都比之前進步

引用:
原帖由 Manman438 於 2014-5-9 15:39 發表 思思越褻V專業,無論Part1定Part2,都比之前進步
咁文文OK ma?見有人讚,下次過海上去撞下先

文文年紀較大,思思年輕點,兩個都有力熱情

引用:
原帖由 Manman438 於 2014-5-9 18:46 發表 文文年紀較大,思思年輕點,兩個都有力熱情

今日第一次上去,舊相好cc依然風采迷人,佢話好多客話佢同萬二蚊woo!
骨技依然係spa場no.1, 輕鬆骨左90分砥C
一提就像場中女女談話\比較大,要改改!

引用:
原帖由 Becky 於 2014-5-10 17:14 發表
今日第一次上去,舊相好cc依然風采迷人,佢話好多客話佢同萬二蚊woo!
骨技依然係spa場no.1, 輕鬆骨左90分砥C
一提就像場中女女談話\比較大,要改改!
cc 一轉去就知你N跟埋去。
God's mill grinds slow but sure.

回復 42# 的帖子

一個不錯的24小時按摩地方,
友善老板娘,熱情的技師,值得幫襯
本自同根生

相煎何太急

我都去過, 遲D出報告.

早幾日收工, 落大雨, 無帶遮, 唯有企喺路邊等停雨, 見到個招牌閃閃下, 於是上去鬆下.

上到去原來要鼴褻}閘再上半層樓, 有個靚女招呼, 心諗佢做就好啦, 原來佢係主持人叫Ada,

佢帶我入房, 跟住問我累唔累, 我話要按得同走肥, 佢再問我高D好唔好, 我話直情我飛佛啦,

佢叫我沖涼先, 呢度幾好環境, 新裝修, 乾淨, 仲有獨立沖涼房, 光線柔和, 幾舒服, 故住睇野,

未冲完囡囡就入咗黎, 佢叫NaNa, 望落28-32歲到, 真係幾高, 身材又好, 於是快快上牀, 唯一唔鍾意佢個髮型,

相關搜索目錄: 裝修

開始做背, 力度適中, 穴位準, 講開佢已經做咗兩年, 以前喺尖沙咀大場做, 黎呢度係幫朋友,

唔怪得按得咁好, 跟著推油, 由後頸推到落pet pet, 推完油佢坐牀尾同我Epet pet,   原來呢招係佢

拿手絕活, 佢去到邊, D客跟到邊, 就係為咗RPP, 最後連後eye都R理, 跟住轉身, Part 2詳情就唔多講,

不過佢全程都慢慢黎, 一D都唔急係我最欣賞嘅, 男人一急就無mod, 仲有佢皮膚好滑, 尤其係大脾,   之後再同我按頭, 幾乎瞓著.

相關搜索目錄: Pet

NaNa: 樣子: 3/5 髮型唔得
           年齡: 4/5 28-32
           身材: 4/5 高 and Big, 有腰. My 飛佛
         Part 1: 4/5 我要求幾高, 水準以上
         Part 2: 5/5 RPP  唔急
           價錢: OK啦 90min $320 + trips $200
           番啅: 100% 下次黎試下浸Spa, 睇下有無驚喜

相關搜索目錄: SPA

新手一名,從來只看各位報告,不曾想過會寫,但今次實在太過份

客人去K骨,冇非想休息一下,鬆弛下,前幾天,見下午公司補假,就近上去呢間店試下,反正朋友最近試過都ok,佢仲介紹左文文同思思俾我,單飛飛都可以

上到去,真黑仔,兩個都上緊鐘,要等九個字,唔想等 ,叫老板娘介紹,佢叫左個叫樂樂入薄A講真,個女年紀大,相頭唔太好,唯一就對車頭燈夠大,唔緊要,返正都係想K下,一開始,佢都幾細心,位同力度差D但感覺到佢有心機,跟住好快就叫我轉身,我望下個鐘,只過了30分鐘,咁快?我同佢講我做90分鐘,唔洗咁快做part2,佢話唔想做90分鐘,叫我改60分鐘,我唔肯,同佢講如果唔想做可以換人,我俾翻小費佢,佢話要200,我話乜都未做收200?佢話佢已經rpp,都算做左Part2,我話我都未出,佢話唔關佢事,係我自己要換人,咁我話算喇,就做60分鐘,心諗出完就走,途中隻手想摸下對齱A佢話申入去摸加50,摸下面加100,我話唔摸喇,點知條女仲火過我,大大力咁捉住細佬,痛到我彈起身,話唔洗喇,條女即刻問,咁你係咪}涼,我話係,佢就話要收錢先,我話著埋衫先俾,佢話你係咪都要俾,而家俾左先咪一樣,我姪出薄A佢話要連鐘錢470,我話鐘錢自己俾老板娘,佢話老板娘唔係度,怪不得服務咁差,原來老板娘去左買R,就算老板不在,都唔應該咁趕客,其他女女未知如何,但呢個真係極品,各位小心

大力金剛兄,點解唔等飛魔女?呢間店女女平均質素不錯,下次咪試下其他,應該冇問題,放心

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。