推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 上環玉清泉

引用:
原帖由 天涯一人 於 2014-5-28 17:08 發表

老虎兄…我上次急急鄖哄A冇抄牌。
可以比佢電話我嗎?
記住佢唔好去錯
電話:23626568

地址:香港上環文咸東街46號唐一樓

上環A2近D

尋日M左CC同NA NA飛90分鐘,的確唔同,兩個都K得,成個人鬆晒,Part2好玩,值得推介,可能兩女不熟,未曾試過飛,NA NA略為保守,CC較放,有點分別,其他滿分,冇投訴

CC單飛飛都會做番一樣鼣央A唔會好似其他囡囡咁,一到飛就呢樣唔得,果樣唔得,好掃興,失左飛儱N義,老板娘成日推介飛,先要訓練好囡囡麊A務態度,唔係只會得失客人

Gumboluck 兄,
我都見過呢條女, 覺得佢講野都幾寸嘴, 港女一名, 所以我上去十幾次都無揀佢.睇完你寫D報告,
覺得友善老板娘都幾慘, 喺房入便做乜無人知, 俾D女做衰個名, D女又可以改名走去第二間做,
但係老板娘就無得走, 我都好憎呢D女, 自私自利, 搭埋同一條船, 都唔理人地死活. 一於blacklist佢.

好彩我做過幾個都無問題, Siu Yuk, NaNa, May, 文文,都好好, 又無好似街市買菜, 一律200. 仲好nice.
不仿打俾老板娘book定佢地.

無人想Y生的前天Y生了。
都說这区中上環較嚴  有關人士何必咁高調呢?
閃燈 賣兩躁s告網这些外部事大家可見……加上……內部事不便說。
個別女仔我地在此不明言了 關心的各自pm
不過cc和文文早前已離開。

相關搜索目錄: 廣告
God's mill grinds slow but sure.

Good job, bro 白貓兒, let our game continue....

引用:
原帖由 Becky 於 2014-6-11 20:42 發表
Good job, bro 白貓兒, let our game continue....
congrats on your dear's advance escape.

God's mill grinds slow but sure.

都預左太高調會出事,奈何同老板娘講仲俾佢好人當賊辦,而且自己內部囡囡竟然為爭客,居然M寫手寫衰人,攪到間{咁揚,傷人不利己,我都一早同CC講,人紅招人妒忌,好在佢同文文早閃冇事,佢地返左尖沙咀,安全好多

引用:
原帖由 大力金剛 於 2014-6-12 11:37 發表
都預左太高調會出事,奈何同老板娘講仲俾佢好人當賊辦,而且自己內部囡囡竟然為爭客,居然M寫手寫衰人,攪到間{咁揚,傷人不利己,我都一早同CC講,人紅招人妒忌,好在佢同文文早閃冇事,佢地返左尖沙咀,安全好多
文文以前係尖沙咀,我keep住有搵,但上環真係唔就腳所以無去過,想問下文文去左邊到,可以pm我嗎?

尋日同文文電聯
周一周二她已沒返工
周六她last day  中午和她在这場楼下附近
吃午反 接著她返工 好在她周一沒再返。

我不N定性上次篇野係打手所為 雖有疑 無法証明  我亦不take sides
我刪去篇野 我重申不是要去保護個別場個別囡
而是不想個別別具用心人士 將之抄往其它網 繼而大造文章或將技師打落水狗 反令本版蒙害人區之名。
埸一向要自己承受風險
我們应有的定位是不去加重她們所受的風險。
至於我所說內部事 我不是指囡囡找寫手打手
我对这說法也不置可否。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-6-12 13:06 發表
我不N定性上次篇野係打手所為 雖有疑 無法証明  我亦不take sides
我刪去篇野 我重申不是要去保護個別場個別囡
而是不想個別別具用心人士 將之抄往其它網 繼而大造文章或將技師打落水狗 反令本版蒙害人區之名。 ...
!我月尾先試完。仲想話去多次

引用:
原帖由 geedragon 於 2014-6-12 14:10 發表
!我月尾先試完。仲想話去多次
星期二繼續開。

我上次打去係文文聽電話。跟住我話去到M翻佢。點知遲15mins比人mark驉C我走果陣先見到佢,
仲想話下次再book翻佢。家陣無啦!
引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-6-12 14:14 發表

星期二繼續開。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-6-11 19:52 發表
無人想Y生的前天Y生了。
都說这区中上環較嚴  有關人士何必咁高調呢?
閃燈 賣兩躁s告網这些外部事大家可見……加上……內部事不便說。
個別女仔我地在此不明言了 關心的各自pm
不過cc和文 ...
too dangers of sheung wan , but will go later later

相關搜索目錄: 廣告

低調些还行。
隔籬有間大長今还在。

Cat 兄,

我昨天上去揾文文,佢仲幫我做,你地D料好流喎.

引用:
原帖由 Spaguy 於 2014-6-13 08:51 發表
Cat 兄,

我昨天上去M文文,佢仲幫我做,你地D料好流喎.
咁佢返去M食 唔奇呀 放了几天假。

尋日同文文電聯
周一周二她已沒返工
周六她last day  中午和她在这場楼下附近
吃午反 接著她返工 好在她周一沒再返。

咁佢返去M食 唔奇呀 放了几天假。

又話last day, 又話返去揾食, 到底邊句真 ?
又話同人食飯, 又接人返工, 你同人地好熟咩?
咁都老點你, 你講D野有幾成係堅 ?

師兄 不用執著我last day一詞可能我見佢都話未返住 咁cc都走左 我就有咁印象  唔係誰老羷痋C我講錯咯。
唔好意思 有你係度clarify亦好 不過 女仔既野為了生活也在
所難免。还有 無意係度比較甚洫 都係大家互相增益隉C
唔係甚炳答薴u 我周六都係要過開上環
順便趁佢返前meet.小事。

貓兄,
你講得啱, 囡囡都係為生活, 我地就為happy, 大家低調D就大家都開心咯.

我覺得大家當然可以繼續寫尼間場報告
不要太多细節好了
反觀某英文討論區 某些客正如对其它埸
一開始寫小玉到寫到其他女 的细節
佢地一條難以執行的版規是不可告知囡囡寫了報告
雖然可減少為囡領功的可能 呵呵 反正要睇明要找翻譯
但不能justify背住囡寫了incriminating information
難道 部門不能註冊走入去看?
一如以前 尖沙咀8楼  HBS 以X  他們寫到好放
那一期8楼又真係好搏   率之去年四月中左獎咯

根本小玉她們和老闆娘開始時一直都不知被人
寫到咁。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。