推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

灣仔天樂里美越

灣仔天樂里美越

越女同好注意: 灣仔天樂里美越有越女, 正!!

以前下龍灣收費就正

請問 CHing 講那一間?

新開, @^(*(!^*
$@() 90 min

係就好喎, 地點又方便就腳

有無技師可以推介???

引用:
原帖由 矢吹丈 於 2014-7-21 12:57 發表
有無技師可以推介???
推介?師兄你無收到whatapp同wechat咩?
我今日兩樣都收齊,我從來都無主動比個電話號碼人,唔知點解都收到佢既訊息,我連呢間野既主持係邊個都唔知,
我真心想知有無私隱?點解可以亂咁call?

剛剛開已經咁樣call,遲禶|變成點?係好既自然會上來拜訪,唔好既點call都無用,如果主持有上網既,麻煩現身解答我問題,邊個比電話號碼妳

fung fung 兄或循此線索:

做過的技師有無以前返過下龍湾 或識得做過下龍湾的姊妹?
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-7-21 18:16 發表
fung fung 兄或循此線索:

做過的技師有無以前返過下龍湾 或識得做過下龍湾的姊妹?
我連下龍灣都未去過

我係尖咀整係去過四個場,並無越南女仔
之前尖咀某場轉手,某齯k仔將我電話號碼轉給新主持已經唔太高興,但起碼佢從來無call過我去幫襯

剛開店已經咁樣,遲礸L生意係咪會直接打電話?
如果係,我奉勸各位師兄,打電話去此場落booking請隱藏來電

Fung Fung兄:似乎有某些誤會了,同她傾過她是不會亂發訊息的,可能她的中國舊同事俾錯你電話她,或有其他因由....

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-21 18:47 發表
Fung Fung兄:似乎有某些誤會了,同她傾過她是不會亂發訊息的,可能她的朋友俾錯你電話她,或有其他因由....
ok,信生,就只是一個誤會,但如果係我自願交換通訊資料,邊個call都無問題,但好似佢咁就有點兒那個

C Hing can try, she is good...

回復 13# 的帖子

喜見信差兄都鷇V女同好

若果真係儭鳦u係幾危險...
多謝推介LV, 下次會試!

引用:
原帖由 zara2007 於 2014-7-21 20:29 發表 喜見信差兄都鷇V女同好
不是對越南女孩有特別愛好,不過她們的服務態度,對兩拍都很認真,曾經留下我良好印象。這次是之前認識的越南技師初做老闆娘,定會有不善之處也可理解,她現已知道不會再發訊息了∼

信差兄, 這也是我對真正越記技師專業態度欣賞的地方
試完後我會在這媔K上報告

引用:
原帖由 矢吹丈 於 2014-7-22 11:12 發表 信差兄, 這也是我對真正越記技師專業態度欣賞的地方試完後我會在這媔K上報告
期待師兄報告! 上過去看看.....環境有如之前足福/足願頗簡單的裝修,這裡的賣點不在於環境裝修吧。見老闆娘和3位越南技師,其中一位年輕技師令我眼前一亮,有之前下記紅牌V的質素,要擇日去試試了!

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-22 13:44 發表

期待師兄報告! 上過去看看.....環境有如之前足福/足願頗簡單的裝修,這裡的賣點不在於環境裝修吧。見老闆娘和3位越南技師,其中一位年輕技師令我眼前一亮,有之前下記紅牌V的質素,要擇日去試試了!:lo ...
I just search during lunch time but cant find it.  Near  Jaff Road   or  Leighton road?!

引用:
原帖由 fitman 於 2014-7-22 13:52 發表 I just search during lunch time but cant find it.  Near  Jaff Road   or  Leighton road?!
Not at that side, at Tin Lok Lane, there has 強記飯店 downstairs.

[quote]原帖由 messenger 於 2014-7-22 13:56 發表

Not at that side, at Tin Lok Lane, there has 強記飯店 downstairs. [/qu

Tks  c hing

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-22 13:44 發表 期待師兄報告! 上過去看看.....環境有如之前足福/足願頗簡單的裝修,這裡的賣點不在於環境裝修吧。見老闆娘和3位越南技師,其中一位年輕技師令我眼前一亮,有之前下記紅牌V的質素,要擇日去試試了!:lo ...
請問信差兄仲有冇V的下落

急問, LV今日放假, 難得有時間偷跳, 有無師兄有其他推介?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。