推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

灣仔天樂里美越

我個人的喜好,對黑絲美腿,並沒多大快感 。對肉白美腿就

I tried QQ. She is a bit old, and I don't think that she is from Vietnam. Maybe China. Maybe only an A cup+ with a lot on lining. I saw a very cute, pretty but small size girl. Is she Kelly?

今日專登過去,一試久遺了的越色風味!!

係銅鑼灣同灣仔區,硬件就真係差一班!!
房唔隔音,弓隔離左右C兄講咩都清清楚楚!!
房間地方窄,沖涼去公海都算,因是儲水式電熱水爐,我諗緊冬天人多會否唔夠熱水沖涼。

讚下佢地設自己洗衣機洗毛巾,非工場貨仔。亦有鋪即棄床單。

軟件方面,服務倒是不錯。骨技因人而異吧。越女通常都易搵到後生,埋身又係另一種感覺。但話好靚嗎? 平常心,各花入各眼!! 起碼順眼。

服務收費分45/60/90分鐘
當然維番一定係90分鐘最抵,但起碼俾大家有選擇。

一杯越南咖啡,很甜。可能是人老左習慣吃得清淡了!但總算再嘗越式風味,唯不知是否因以白話作溝通,雖方便,但亦沒有當年火星話加身體語言的新鮮感覺。

此場方便時會再上,主要是軟件,但不會常嘗,因隔音及房間是一大考慮。

相關搜索目錄: 咖啡 語言
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +20 多謝分享 2014-12-28 10:23
  • 斯坦利 威望 +20 多謝分享 2014-12-28 10:23
  • 斯坦利 金錢 +20 多謝分享 2014-12-28 10:23

咩價格呢請問

引用:
原帖由 chunchun321 於 2014-12-29 20:34 發表 咩價格呢請問
C兄不如打上去問問好D喎!2698 9168
順便問問有咩技師有返又未上鐘,見瓻}去試試囉⋯⋯都OK謘I

請問各 C hing 有無最新女女 資料。

試了越南小女孩Bicky,年紀輕輕、靚靚樣、細細粒、得得意,冬菇頭微金短髪。出師只三日來說,她的推按手法已相當不錯了,表現出越式的獨特推按手法,無論手勢、方位與力度都不單調,感覺豐富,用心做足程序,讚她亦要讚Angel教得真好!最後的程序,主動、體貼、投入,也頗配合....很美妙難忘的少女情懷體驗

想問一下,ivy還在嗎?

引用:
原帖由 11223a 於 2014-12-30 16:53 發表 想問一下,ivy還在嗎?
Ivy還在,依然笑臉盈盈開門送別我

見到少女Wendy,身型較高,有親切感,感覺很好,下次要試試了。亦見到Gigi笑時現梨渦很美∼

引用:
原帖由 chunchun321 於 2014-12-29 20:34 發表
咩價格呢請問
$$ 198/238/298
mins 45/60/90

好耐冇搵女神Ivy,宜家有bicky,搵邊過好呢?

其實間野未咁旺時我好早已經去過, 初試Angel, 之後再試左Ivy, 但目測其它囡囡都比較黑黑實實, 大大隻隻咁, 所以我無再去了, 但近來睇到各位師兄推介, 好似年青化了不少?

引用:
原帖由 屯門骨友 於 2015-1-26 10:18 發表
其實間野未咁旺時我好早已經去過, 初試Angel, 之後再試左Ivy, 但目測其它囡囡都比較黑黑實實, 大大隻隻咁, 所以我無再去了, 但近來睇到各位師兄推介, 好似年青化了不少?
目測Bicky唔錯,服務就未試過

過左夜晚12點去會唔會得返灟囍n味既妹妹?

引用:
原帖由 gunfiring 於 2015-1-26 23:24 發表
過左夜晚12點去會唔會得返灟囍n味既妹妹?
12點後我估邊間都選擇唔多啦,大場除外

引用:
原帖由 w173 於 2015-1-22 13:11 發表
好耐冇搵女神Ivy,宜家有bicky,搵邊過好呢?
尋晚終於試左Bicky,兩個各有千秋,個人就prefer Bicky,

any new BG these days?

回復 189# 的帖子

Backy按得認真,無hea,
兩part都滿意

回復 188# 的帖子

呢間有段時間冇上去, 印象囡囡服務幾好,好好傾,仲教我講越南話,但缺點是完全冇隔音可言,同埋感覺衛生一般

回復 195# 的帖子

囡囡態度真係一流, 希望有機會就搬去好D既地方

any new BG today?

黎左幾位新美女,有無兄弟仲有棒場美越?

回復 198# 的帖子

陣間去完話你知啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。