推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

灣仔天樂里美越

回復 250# 的帖子

一連試了三個囡囡; ViVi, Angel and 娜娜, 當然分開試同埋双非, 哈哈, 這堿O我的心頭好; 會由尖咀轉戰到灣仔!

越女跟港女或祖國的分別是很大; 你會覺得是Value for Money! 除了一身鬆哂後也會覺得自己賺了

引用:
原帖由 peterau200609 於 2015-8-13 11:21 發表 一連試了三個囡囡; ViVi, Angel and 娜娜, 當然分開試同埋非, 哈哈, 這堿O我的心頭好; 會由尖咀轉戰到灣仔! 越女跟港女或祖國的分別是很大; 你會覺得是Value for Money! 除了一身鬆哂後也會 ...
同意師兄所言,VFM & WTT

引用:
原帖由 peterau200609 於 2015-8-13 11:21 發表
一連試了三個囡囡; ViVi, Angel and 娜娜, 當然分開試同埋双非, 哈哈, 這堿O我的心頭好; 會由尖咀轉戰到灣仔!

越女跟港女或祖國的分別是很大; 你會覺得是Value for Money! 除了一身鬆哂後也會 ...
相信佢地仲會進步落去, Ching們要比多啲意見佢地呀~~

唔明典解你知这题貢多分身?
可舉例说明之?我不容許在同一條場题內
用不同分身讚許場或同一技師。可明言在此(但要有
充份證據喎)或PM我!

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 blackkitty 於 2015-8-15 04:13 發表
硬件細又窄,無獨立沖涼!唔明典解貢多分身日夜死推爛推講到仙女下凡!
byebye
咁又唔岩, 硬件細同窄,無獨立沖涼同女女質素無關係喎

引用:
原帖由 blackkitty 於 2015-8-15 04:13 發表
硬件細又窄,無獨立沖涼!唔明典解貢多分身日夜死推爛推講到仙女下凡!
byebye
我都明白間房細同窄, 仲要出公海沖涼, 都係缺點,
但我鍾意係佢個服務態度喎, 不如ching幫幫手, 睇下呢個網有幾多身啦

順帶一提, 今日上去又有新囡囡, 個名唔係咁記得啦, 大家不妨上去試下~

硬件好只是次要,技師的質素同服務態度,先係最重要的,早幾日試咗Angel,服務態度一流,part 1,part2我都俾90分,平時去其他埸揼完骨,俾錢後會即走,但係呢度卻鐘意坐係梳化,嘆杯越南咖啡,同女女拖住手,king一陣先走,感覺温馨。

相關搜索目錄: 咖啡

認同越南技師真係招呼好好, 縱使有K得普通, 但認真加誠意已經加多好多分
睇薛琱S要出動喇, 好耐無上過去

我唔係打手,嗰日真係第一次上咗去美越,一次雙飛Angel and ViVi,嘩! 確實好正,肯定翻啫啫啫。

試左,VIVI, 手勢幾好, 少見有越女的RPP 識海底撈月 , VIVI好野黎

引用:
原帖由 前田優次 於 2015-8-25 00:57 發表 試左,VIVI, 手勢幾好, 少見有越女的RPP 識海底撈月 , VIVI好野黎
師兄提到我也記起,她的神偷妙手發揮得幾好∼

新來的新娜娜,高走肥,外型唔錯可試!

回復 263# 的帖子

娜娜, Part 1 不適合骨精的朋友; Part 2 互動性非常高

回復 264# 的帖子

有鑨搢

回復 264# 的帖子

噚日一試娜娜,NORTEL C HING 所言甚是。

回復 266# 的帖子

又要搵日過海試鴷

引用:
原帖由 Keoyuk 於 2015-8-30 21:06 發表 麻煩大家介紹, 未去過想知道收費同電話? 請各位師兄幫下手……想請問全部技師是越南人嗎? 謝謝
248+tips一小時,298+tips一個半小時
電話:2698 9168

對,全部是越南人

請問仲有冇開門?
聽聞轉左地方喎

引用:
原帖由 笨小馬 於 2015-10-2 15:49 發表 請問仲有冇開門?聽聞轉左地方喎
查實未有搬遷,仍在天樂里老地方。

我在強記的三個樓梯口都找不到招牌,有沒有詳細地址。

引用:
原帖由 hhslboy 於 2015-10-3 00:03 發表 我在強記的三個樓梯口都找不到招牌,有沒有詳細地址。
在強記飯店與7仔之間的門口上
灣仔天樂里9-17號兆豐大廈3樓C室
電話:2698 9168

請問而家有邊位靚女係到?

第一次分享
星期六趁打風橫風橫雨, 諗住應該少人去, 走去幫親下....
點知都幾多人去...(本來想跟人入閘, 點知見佢都按個同一單位, 唯有等下先上去)
上左去.. 硬件真係唔得,
明顯的板間房,
公海廁所得一格, 真係隨時要輪住入去, 好睇妹妹時間控制.

不過老闆娘安排一位新蟀J可愛妹妹(睇落廿歲出頭)..
手勢麻麻唔太有力, 但俾佢對精靈眼電一電, 真係好快頂唔順...  
走前, 嘆下杯D越南咖啡, 好似泰式既一樣咁甜

相關搜索目錄: 咖啡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。