推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

灣仔天樂里美越

引用:
原帖由 gunfiring 於 2014-8-7 16:59 發表 咁勁? 咁你又知係越? 定係佗地扮老外? 哈哈
聽到她們嘰嘰咕噜互相交談嘛,哈哈!如果她們係陀地就不得了

引用:
原帖由 gunfiring 於 2014-8-7 16:59 發表

咁勁? 咁你又知係越? 定係佗地扮老外? 哈哈
內地表妹扮陀地就多, 師兄反而懷疑陀地妹會扮越南妹?

越南妹好處係有規矩,有身材,問題亦係太有規矩,規矩以外好多都唔得

這裡的 software 90 分 ,hardware 40 分

回復 79# 的帖子

CoCo
樣貌:中髮親切,笑容滿面
身材:細粒平均,幾好營養,有睇頭
皮膚:陽光小黑,滑
年齡:目測24
推按:用心落力,比多點時間佢
推油:慢慢來幾全面
健談:話題多,我手亦多
技術:佢鍾意推pad,我更鍾意
服務:全自動,不需估估下,小鳥依人,勁熱情,出房後同老闆娘吹水,還在旁溫馨,現時都不知可否找到?原來這裡有。

請問各位C hing有幾多間房?可否PM電話?

回復 81# 的帖子

師兄第一頁都無睇

回復 82# 的帖子

師兄,我有睇,但我搵唔到電話!係咪權限問題?

引用:
原帖由 rattam 於 2014-8-11 23:33 發表 請問各位C hing有幾多間房?可否PM電話?
不用pm吧,26989 168

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-8-11 16:56 發表 CoCo 樣貌:中髮親切,笑容滿面身材:細粒平均,幾好營養,有睇頭皮膚:陽光小黑,滑年齡:目測24推按:用心落力,比多點時間佢推油:慢慢來幾全面健談:話題多,我手亦多技術:佢鍾意推p ...
Coco的服務精神,勁讚

今日試咗Ivy, 似青春版money,皮膚白滑,高瘦走肥,GF feel, 正!

引用:
原帖由 zara2007 於 2014-8-16 13:43 發表 今日試咗Ivy, 似青春版money,皮膚白滑,高瘦走肥,GF feel, 正!
Ivy的少女情懷要再encore

Coco 和 Ivy 都是值得去多幾次

請問一下IVY係返工時間幾點至幾點?

引用:
原帖由 hongpro 於 2014-8-20 03:36 發表 請問一下IVY係返工時間幾點至幾點?
應該是返早11點,收幾點就不知了,師兄打上去問問吧....

Ivy 收7pm, 不過都做埋我先收工,靚女重好落力完成升空任務,冇話趕收工,抵讚

Hardware grade C
Software grade B+

試了新的Elaine,樣貌有點似mix,熱情款待,表現出越南少女之情懷。剛出師無耐有如此有紋有路手法已不錯了

專誠走去試, 比到我下龍灣的感覺, 有個叫文文的幫我, 不過不失啦...
下次要試第二個, IVY o個日放假睇唔到咩料....

但我都目測左幾個, 感覺上不及下龍灣咁"吸引", 但都可以一試!!

look like good , thanks for share .......

tried two lady there, both are very熱情

Any new girls??how about the one looks like the model?

引用:
原帖由 hahaha1111 於 2014-9-8 15:24 發表 Any new girls??how about the one looks like the model?
That one has quitted after working for one day
Elaine is new.

回復 98# 的帖子

上次去試文文手骨時, 見到ELAINE, 佢哋喺廳度追逐抱抱, 搞到我都想玩埋一份

引用:
原帖由 矢吹丈 於 2014-9-10 15:09 發表 上次去試文文手骨時, 見到ELAINE, 佢哋喺廳度追逐抱抱, 搞到我都想玩埋一份
哈哈!她們自得其樂吧

再找Ivy,推按手法和服務也明顯進步了.....

見到新人Kelly,較高笑容親切,聽說不是白紙了之前有做過的。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。