推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

R 小費問題

還有現在有些場,你唔做SPA好似唔多高興,如果大家心水清都知道。

相關搜索目錄: SPA

最慘...係... BG們...佢地好似好失望... 令我覺得:
1. 自己好孤寒
2. 好似逼佢咁...但明明以前都係呢種服務...(雖然我幾年前, 確實靚仔D...

發覺佢地之間比較TIPS (可能只是個別店, 但現在咁多師兄出聲, 應該係普遍情況), 唔想冇面之下, 一定會爭取多些TIPS, 以顯自己身價

rare to visit this kind of shop.  Found this suitation long time

各位c兄有無想過大家集体情願去1樓1,幾個月都唔去骨場/SPA場,餓鴭Od囡

引用:
原帖由 Godplayer 於 2014-7-30 06:57 發表
各位c兄有無想過大家集体情願去1樓1,幾個月都唔去骨場/SPA場,餓鴭Od囡
小弟本身唔好1樓1, 最驚最終餓壞既係自己, 而唔係囡囡
所以試新場就免喇, 唯有集中去一兩間無比人R過既地方

引用:
原帖由 bert 於 2014-7-30 15:18 發表 小弟本身唔好1樓1, 最驚最終餓壞既係自己, 而唔係囡囡 所以試新場就免喇, 唯有集中去一兩間無比人R過既地方
都係辦法,其實有些場主持人幾好,你做不做SPA都唔會有臉色睇。講真樓上骨果D SPA都唔係真正SPA,同時又有幾多個技師識呀❗️

一般主持人都幾好, 唔會黑面, 我都見過主持人鬧囡囡R貼士, 因為會影響生意, 不過D囡囡喺房入面R,
唔俾主持人知, 所以如果D囡囡R得太過份, 應該向主持人投訴, 主持人下次會介紹番D好野俾你。

引用:
原帖由 Spaguy 於 2014-7-30 17:23 發表 一般主持人都幾好, 唔會黑面, 我都見過主持人鬧囡囡R貼士, 因為會影響生意, 不過D囡囡鰫苳J面R,唔俾主持人知, 所以如果D囡囡R得太過份, 應該向主持人投訴, 主持人下次會介紹番D好野俾你。
對!R可以投訴,但冷冷淡淡對住你就冇計。

[quote]原帖由 Godplayer 於 2014-7-30 14:57 發表 各位c兄有無想過大家集体情願去1樓1,幾個月都唔去骨場/SPA場,餓鴭Od囡 [/quot
我想找HG 多D

引用:
原帖由 bert 於 2014-7-30 15:18 發表 小弟本身唔好1樓1, 最驚最終餓壞既係自己, 而唔係囡囡 所以試新場就免喇, 唯有集中去一兩間無比人R過既地方
邊兩間,請pm

引用:
原帖由 yywwkk 於 2014-7-30 16:26 發表 都係辦法,其實有些場主持人幾好,你做不做SPA都唔會有臉色睇。講真樓上骨果D SPA都唔係真正SPA,同時又有幾多個技師識呀❗️
個木銅仲鬼咁dirty,我懷疑有人係木銅痾尿

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-7-30 21:25 發表
個木銅仲鬼咁dirty,我懷疑有人係木銅痾尿
有D仲係木桶沖涼SPA兩用

引用:
原帖由 peterlove 於 2014-7-30 21:24 發表
邊兩間,請pm
c兄,推介屪2間好喎

我都曾經以為我找到一間不R小費的樓上Spa,它在某大鱆漱E,十樓,試過兩位技師都沒有R特別小費,地方算清潔企理,真到第三位技師出現,又遇到R小費情況,似乎已蔓延得很厲害,似乎我只能減少出動了!

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 Adventure 於 2014-7-31 00:37 發表 我都曾經以為我找到一間不R小費的樓上Spa,它在某大鱆漱E,十樓,試過兩位技師都沒有R特別小費,地方算清潔企理,真到第三位技師出現,又遇到R小費情況,似乎已蔓延得很厲害,似乎我只能減少出動了!
係咪海X!呢間係我主場,因為K骨有保證!不過自從女主持人引退後,班師傅開始不守規矩:求其K,R䀡士等情況,我都遇過,所以少去驉I如果真係想K得,暫時里講,除魕O間,都無其他選擇!

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 messenger 於 2014-7-28 13:03 發表

又不是全部的她們都會是這樣,仍有好多技師也會用心去服務,兩拍也會態度認真的....
完全同意,幸而並非全部都是這樣。服務用心、態度好而又不r小費的技師仍然有很多,
問題是這些技師在樣貌、身型和言談舉止方面是否又能合心意呢?

我有另一伸延經驗,有一排去開一間,d囡囡出名年輕及服侍周到,確實係多數20頭,每次主持力推做spa,我說真的無興趣,佢就改為硬推雙飛,我又無興趣,最初4-5次正常單飛,最初可能我自己手比較多同要求多左d, bg r tips好正常,後來連囡囡都幫口力sell 雙飛, 我表明無興趣, 佢地開始黑面同葉問上身,最q離譜係咁既身手重r 300 tips, 發誓永不再去

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-7-31 03:09 發表
我有另一伸延經驗,有一排去開一間,d囡囡出名年輕及服侍周到,確實係多數20頭,每次主持力推做spa,我說真的無興趣,佢就改為硬推雙飛,我又無興趣,最初4-5次正常單飛,最初可能我自己手比較多同要求多左d, bg r tips好正常 ...
所以有時太熟都未必係一件好事, 真係好鬼死矛盾

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-7-31 11:09 發表
我有另一伸延經驗,有一排去開一間,d囡囡出名年輕及服侍周到,確實係多數20頭,每次主持力推做spa,我說真的無興趣,佢就改為硬推雙飛,我又無興趣,最初4-5次正常單飛,最初可能我自己手比較多同要求多左d, bg r tips好正常 ...
我估我知師兄講緊邊個場, 應該又係比人在討論區吹到好似人間仙境嗰兩間其中一間,
我都有個類似經歷, sell完spa就sell雙飛,
以前去揼骨自己會有個預算, 想90分鐘就袋定5,6百, 想spa就袋定7,8百,
但呢啲場, 已經比班闊客寵壞晒, 上到去左sell右sell,
乜都say no, 個bg就好似好失望咁樣,
唔知係我掃左佢興定佢掃左我興,
終於明白, 有啲師兄話網上越多人吹捧既場, 盡量少去,
寧願去其他場尋寶.

引用:
原帖由 BBTV 於 2014-7-31 13:03 發表

我估我知師兄講緊邊個場, 應該又係比人在討論區吹到好似人間仙境鶢漍”鉹中@間,
我都有個類似經歷, sell完spa就sell雙飛,
以前去K骨自己會有個預算, 想90分鐘就袋定5,6百, 想spa就袋定7,8百,  ...
▲?近?

引用:
原帖由 Godplayer 於 2014-7-31 13:14 發表 ▲?近?
應該係早前間多一間房果間,我已經一年冇去,佢都是SPA房放個木桶沖涼兩用。

引用:
原帖由 PFS 於 2014-7-31 14:37 發表

遇到呢 d ,我只會表示:「人地比幾多你,關我 Q 事?」,小費係反映「你只值咁多」,你要就要,唔要就算.........如果自己的消費要因為呢 d 因素而受影響,咁唔係尋開心,係搵苦受........
100% agree....tips reflect  the quality of service

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-7-31 11:09 發表 我有另一伸延經驗,有一排去開一間,d囡囡出名年輕及服侍周到,確實係多數20頭,每次主持力推做spa,我說真的無興趣,佢就改為硬推雙飛,我又無興趣,最初4-5次正常單飛,最初可能我自己手比較多同要求多左d, bg r tips好正常 ...
ching 可以pm話比我知那間,我去開那間都是次次sell雙飛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。