推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

R 小費問題

引用:
原帖由 keeper 於 2014-8-11 13:59 發表
轉場啦,大把場要發挖
對, 我都有此打算

有個情況,唔知係個人骨運定實際情勢係咁,
就係第一次去新場,通常都無事發生,技師又唔錯,到第二、三次再去,就會撞到r tips、葉問,究竟係骨運問題,抑或係好多技師係咁,定係店主安排

引用:
原帖由 hungkm 於 2014-8-11 12:39 發表
小弟我周五上左去近期經常去開果間,一向無報告因為內容正常到不得了,唔知系咪一講曹操曹操就到,當果位做開我的bg開始按時已有意無意講,今日比前一個客用手攪到好想要,問我有無興趣開波,呢間場一向無此服務,同時呢個b ...
收到一些 C hing pm 問邊間,我絕對唔會開名,因為要對個埸的主持公道d

明白唔開名對場主公平, 但唔開名, 對其他客戶無得防範, 呢d 場味騙多一個多一個; 重有你點知埸主同技師不是串通, 要明白依家好多場主以前都是囡囡技師出身
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +10 我很認同 2014-8-12 18:43
  • hungkm 威望 +10 我很認同 2014-8-12 18:43
  • hungkm 金錢 +10 我很認同 2014-8-12 18:43

去消費,就是想減壓。太鬥志鬥力就算吧啦?!

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-8-16 04:32 發表 去消費,就是想減壓。太鬥志鬥力就算吧啦?!
agree 大家上去都係想精神和下面鬆一鬆隉A如果上去又諗lay樣又諗齞芊A不如找5姑娘算數

引用:
原帖由 yellowhite 於 2014-8-16 04:32 發表
去消費,就是想減壓。太鬥志鬥力就算吧啦?!
理解當然大家都是為減壓尋開心, 但都要顧及市場健康發展

睇到咁多師兄既分享,我好懷疑我係香港仲搵唔搵到個落腳地,本身我去開深圳,章木頭既,上邊打得勁想轉地方。
有無師兄可以pm一兩個尖咀既比小弟解下癢。機場,大場都可以

原來世界真係轉得好快,其實我都無乜上黎睇料囉。因為都同上面講差唔多情況,見到其他師兄咁講,都忍唔住入黎嗔下。我意為得我係咁諗,依家都無落尖沙咀既 SPA。以前 (其實都係一兩年前) +2 過左一段好快樂既日子,不過最後幾次都係 +3 但比人黑面,而且女既質素亦愈來愈差,無心機K。慢慢都無心情再上去勒。要玩重有大把野玩無謂屈住自己。

相關搜索目錄: SPA

我都同意其實 +3 無問題但最緊要清楚。唔駛攤左係度先講價。

R小費問題已經嚴重化,就以我最近去果間係呢版日日有ad既顏色場,Part 1時件女已經按得麻能麻,寄望Part 2啦,點知摸兩野就話下路不通,算,5掂,轉玩上路,想解bra大家方便玩得開心就手d,點知已經開價話要多d小費,當堂無能癮,最後隔bra打波打到出,臨尾就精彩啦,著好衫派彩時,件女有意無意之間企係房門前欄住,我派左公價小費過佢,件女即時話我按得甘好,又無按到你痛,應該加多d小費啦,我即時寸返佢,頭先你話呢度5掂得,果度5摸得5解得果d又點計呀,件女即時無聲出,我59理7佢,開房門埋埋張單行人,而家d spa場R小費攪到甘,殺雞取卵,對大家都無好處,希望d spa場老板管教下d女啦

回復 136# 的帖子

真過份😠
這間去上過一次,絕對沒有第二次!日日出廣告討論都無用…

相關搜索目錄: 廣告

根本全部都M笨柒, 攭U圾大陸臭西隻死人臭西手隻隻鑲金邊ga??
打個飛機死chok爛chok就收錢, 佢地呢班咁鴭U圾如果鬗j陸只能夠耕田掘地種蕃薯.
落能到蟈N個個搵幾皮洃@個月, 其實都係比人養貴哂, 呢個題目好好,
大家係時候要反思下點解而家打個飛機比三百貼士都西面麰鴞]了...

引用:
原帖由 JingXX 於 2014-8-29 16:39 發表
原來世界真係轉得好快,其實我都無乜上黎睇料囉。因為都同上面講差唔多情況,見到其他師兄咁講,都忍唔住入黎嗔下。我意為得我係咁諗,依家都無落尖沙咀既 SPA。以前 (其實都係一兩年前) +2 過左一段好快樂既日子,不 ...
加3都仲被人黑面!?

God's mill grinds slow but sure.

[

quote]原帖由

arowana

於 2014-8-29 18:01 發表

根本全部都M笨柒, 攭U圾大陸臭西隻死人臭西手隻隻鑲金邊ga??
打個飛機死chok爛chok就收錢, 佢地呢班咁鴭U圾如果鬗j陸只能夠耕田掘地種蕃薯.
落能到蟈N個個搵幾皮洃@個月, 其實都係比人養貴哂, 呢個題目好好, ... [/quote]
師兄沒具體指名道姓哪技,我就绝不阻你用臭西同垃圾的詞
去話。我是平衡言論自由和禁止指名的人身攻擊这兩考慮
人身攻擊指这W詞。

亦可見師兄的積怨不滿。
God's mill grinds slow but sure.

我就從來沒遇到這樣惡劣的情況.....

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-29 19:15 發表
我就從來沒遇到這樣惡劣的情況.....
我想並不是技師知不知你是寫報告的問题,
當然你对女仔的態度亦好,
同樣影響的是,Nr tips攔門的×西
我想多數是蝦不熟場的客
她們見一入場即被叫被帶入房 不
N怎有机N和老闆娘倾計,
在她們入房前亦沒收到娘的交帶不好去r
她們是睇人hup.

我地版每隔幾年就N有r tips的持續討論
对上一次应是2010年

我反而覺得最大問題係 Part2 好似趕住收工既服務態度越來越多

引用:
原帖由 Oldman 於 2014-8-29 20:20 發表
我反而覺得最大問題係 Part2 好似趕住收工既服務態度越來越多
趕住收工、留15-20分鐘給客沖涼(飛鐘)、R小費等做法都很令人反感,
這樣只會流失回頭客。

所以最好玩法按正骨, 小費留薔h一樓一玩, 怕儭雈s條女衹打飛機, 任玩無格手。等d BG 食

引用:
原帖由 Godplayer 於 2014-8-30 00:22 發表 所以最好玩法按正骨, 小費留薔h一樓一玩, 怕儭雈s條女衹打飛機, 任玩無格手。等d BG 食
師兄可否介紹,有邊度正骨場好?

宜家尖沙咀D所謂SPA場,俾我感覺似以前D無上裝酒吧,只有水魚先會入去,永遠唔會知道埋單要幾錢。以前都認識一D用心服務鴽獀v,可惜都被一D豪客永a,現在都變鱆鷟掛帥,服務欠奉。

引用:
原帖由 Terrorism 於 2014-8-30 07:13 發表
宜家尖沙咀D所謂SPA場,俾我感覺似以前D無上裝酒吧,只有水魚先會入去,永遠唔會知道埋單要幾錢。以前都認識一D用心服務鴽獀v,可惜都被一D豪客永a,現在都變鱆鷟掛帥,服務欠奉。
Terrorism兄,用心服務、並非金錢掛帥的技師仍然有,但的確比以前少了。

oh! take care buddies!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。