推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

R 小費問題

引用:
原帖由 william01 於 2014-8-30 08:25 發表 Terrorism兄,用心服務、並非金錢掛帥的技師仍然有,但的確比以前少了。
對,所以有一兩位相熟技師還在名單內。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-29 19:44 發表 我想並不是技師知不知你是寫報告的問题,當然你对女仔的態度亦好,同樣影響的是,Nr tips攔門的×西我想多數是蝦不熟場的客她們見一入場即被叫被帶入房 不N怎有机N和老闆娘倾計, ...
或許是因為近年我只常去那幾間,而沒有去過其他場,所以沒有中過招吧.....

引用:
原帖由 keeper 於 2014-8-29 17:19 發表
R小費問題已經嚴重化,就以我最近去果間係呢版日日有ad既顏色場,Part 1時件女已經按得麻能麻,寄望Part 2啦,點知摸兩野就話下路不通,算,5掂,轉玩上路,想解bra大家方便玩得開心就手d,點知已經開價話要多d小費, ...
我都試過比R TIPS, 即時冇MOON,最後正常程序後放底公價走人.., CHING你個伴叫咩名? PM分享下, 免中伏

引用:
原帖由 Terrorism 於 2014-8-30 10:35 發表

對,所以有一兩位相熟技師還在名單內。
小弟也不多,只有幾位。

引用:
原帖由 keeper 於 2014-8-29 17:19 發表
R小費問題已經嚴重化,就以我最近去果間係呢版日日有ad既顏色場,Part 1時件女已經按得麻能麻,寄望Part 2啦,點知摸兩野就話下路不通,算,5掂,轉玩上路,想解bra大家方便玩得開心就手d,點知已經開價話要多d小費, ...
keeper兄,如不想開名,請pm分享下。

引用:
原帖由 william01 於 2014-8-30 04:16 發表

keeper兄,如不想開名,請pm分享下。
顏色場,J字頭中女

引用:
原帖由 keeper 於 2014-8-30 14:01 發表

顏色場,J字頭中女
Y字尾?

顏色場 我比600連埋鐘錢條女都比人R

引用:
原帖由 Graeme 於 2014-8-31 03:17 發表
关键系你俾600连钱蝷k俾釂A野服務你先?

引用:
原帖由 Graeme 於 2014-8-31 03:17 發表
Graeme兄給予的小費應為250元,技師嫌少,是否因為覺得她所付出的與這個數目不相稱?

引用:
原帖由 william01 於 2014-8-31 10:02 發表 Graeme兄給予的小費應為250元,技師嫌少,是否因為覺得她所付出的與這個數目不相稱?
我嘗試去想何謂R貼士.....

現今這些樓上舖不同桑拿場,就算第一拍也沒有標準模式,何況第二拍呢。在沒有共識的服務情況下,要求、付出、回報也沒有標準可言,如果要將不是標準的服務定為正常服務,技師一是拒絕付出,一是以等價交易,而客人一心以為只付出定位價值,就可換取自己心目中所要求的附加服務,當技師要求多些報酬時,這就是所謂R貼士吧?

250元小費一般嚟講我覺得合理,除非技師服務好好,我會俾多D,但現在250元都話少,要幾多至夠呀!4、5 佰呀?咁一定少咗好多人去。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-31 10:19 發表

我嘗試去想何謂R貼士.....

現今這些樓上舖不同桑拿場,就算第一拍也沒有標準模式,何況第二拍呢。在沒有共識的服務情況下,要求、付出、回報也沒有標準可言,如果要將不是標準的服務定為正常服務,技師一是拒絕 ...
我也認為應該公平點去看這個問題。少數技師在付出多些的情況下小費300黑面、500嫌少固然不對,只會流失客人,
但另一方面,亦有很多技師曾向我訴苦,提及的正是信差兄所述,有些客人一心以為付出200小費,便可為所欲為,
開綠燈去到盡,得到自己心目中所要求的不一般附加服務。如不就範或希望獲給予多點報酬,便遭投訴。

如俾到4-500蚊, 我留來去1x1玩啦

引用:
原帖由 william01 於 2014-8-31 11:35 發表

我也認為應該公平點去看這個問題。少數技師在付出多些的情況下小費300黑面、500嫌少固然不對,只會流失客人,
但另一方面,亦有很多技師曾向我訴苦,提及的正是信差兄所述,有些客人一心以為付出200小費,便可 ...
同意,相向的。行為君子,回報可以比付出更多

引用:
原帖由 Terrorism 於 2014-8-31 12:59 發表 同意,相向的。行為君子,回報可以比付出更多
也同意,態度影響態度,將心比心,互相尊重,回報的確可比付出更多。比如在第一拍,若我們都不安定去享受技師按摩,她們又怎會用心認真去推按呢? 在第二拍時對技師過份要求或侵襲,她們又怎會還令我們慢慢享受,會希望快些完成程序吧

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-31 13:33 發表

也同意,態度影響態度,將心比心,互相尊重,回報的確可比付出更多。比如在第一拍,若我們都不安定去享受技師按摩,她們又怎會用心認真去推按呢? 在第二拍時對技師過份要求或侵襲,她們又怎會還令我們慢慢享受,會 ...
令我想起北上某場,技師話:「唔係個個都肯打開件衫返工比人睇」
做得呢行,最好就調整自已心態,part 2有乜,應該大部分囡囡都知,只係知香港多豪客,又易呃,至咁做

又係北方囡囡的話:「北佬說服務不對,就揮拳打人」當然港人不會,但也不應任人魚肉吧

既然提到大家對小費定位點至為之標准,我亦5怕講得白d,對於而家d spa場黎講,part 1件女5理佢係咪識按,但起碼佢要做到比我感覺到佢係用心盡力去按我已收貨,至於part 2,以我標准黎講,可以比我解bra打球,隔褲仔探妹妹我已ok,值得比公價小費,如果件女再順得人既,可以比我更深入了解佢妹妹玩互動,呢d女5使佢開口我都識做會添加小費啦!就以上我既基准,令到我添加小費既女 例如 顏色場後生J女、M場C女、采場G女 等等,5知各位師兄又有乜見解同睇法呢?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 keeper 於 2014-9-1 16:05 發表
既然提到大家對小費定位點至為之標准,我亦5怕講得白d,對於而家d spa場黎講,part 1件女5理佢係咪識按,但起碼佢要做到比我感覺到佢係用心盡力去按我已收貨,至於part 2,以我標准黎講,可以比我解bra打球,隔褲仔探 ...
I do agree.  Usually for the first time visit , I will not ask for more service because she may not be my cup of tea. the tip will be normal. If the service is normal , then it is ok. If I lile her , I will visit again and ask her to serve me.  I will ask for more, if she accept , thne I will give her more and be her frequent customer. As time goes by, the service provided will be more but the tips is still the same.  But you must be a gentlement to enjoy and never use force..

引用:
原帖由 supernew 於 2014-9-2 17:44 發表 I do agree.  Usually for the first time visit , I will not ask for more service because she may not be my cup of tea. the tip will be normal. If the service is normal , then it is ok. If I lile her  ...
Play smart, wisely deserve better service
Of coz we are gentleman dun mind to play
More. Such as +5 +10 or buy her some gift instead of money
Becoz we already know she kind of girl friend

Do u know why we goto this kind of venue
We are seeking for relax not thinking too much of god damn tips money
Come on if woman is smart enough we dun mind to lots of money if
We got more fun, esp satisfactory of the service on both parts
We deserve decent massage for relax
Little fun on part2 & mostly respect woman & always asking & feeling woman what come next then we do the right thing. Becoz we dun wants unhappy ending.

The pathetic size is ppls thinking of giving $200 then looks like wanna get the maximum of the service
Ask her to serve like a king & totally naked & whole body can touch by him.
Of coz only you wife or some high class prostitude may do but not all.

So reality please bear in mind & play smart to enjoy upstairs bone business.
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-29 18:41 發表

加3都仲被人黑面!?
嗯,或者講黑面就好似嚴重左,

但就一定唔係寬容架啦。

可能兩 part 都做得唔好,我已經先入為主覺得好似被人冷待驉C

連續兩三次都係咁所以我先決定停去 SPA。

再者我玩得好規矩,唔會要求脫甲我亦唔會掂腰以下。

各位ching,睇完哩個同另一個小費post,我好驚,因為我一路淨係去桑拿場,從來都冇比過小費,淨係沖涼果到比少少服務費。
我一直都係埋單幾錢就幾錢,最多都係唔要d零頭找錢。
冇技師R過小費,冇經理同我講過,但係我一直都有去,有埋電話,都冇人提我要。
我係咪一路都做緊d cheap人唔比小費?? 我真係唔知大桑拿場要比。
死啦有冇ching教下我??

A case for study:  
First time to visit the girl, mid Twenty, nice body and fair service on Part 1.  Naked body and freely to enjoy without objection.  Both(I guess) of us enjoy finally.  She didn't R tips or even showed any sign in requesting more $ in the whole period of time. As a conclude, she is professional!

Finally, I pay +5, her face looks dark suddenly and the behavior to my response is deteriorating.

In facts, I want to visit her again before paying the bill; but now it needs to be considered again.

She is not fault, to be honest, but just showed a sign to tell me not to find her again with +5.  

My view is +5 is a fair price for the service, brother what is your view?

回復 173# 的帖子

it's hard to tell as we don't know +5 for what service in Part 2?

引用:
原帖由 Oldman 於 2014-9-4 19:09 發表
it's hard to tell as we don't know +5 for what service in Part 2?
Yound  lady oil BM

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。