推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

灣仔譚臣道月亮灣

早晨!今天照顧營業!反工同事有冰冰 Kk Candy Angel Y0y0 J0ey!祝大家有個愉快的周末!

午安:今天返工同事有冰冰 車厘子 kk joey fanny yoyo Avay Angel candy 法拉利

今天返工同事有 Avay ivy kk kitty cherry Angel joey豆豆 有位新加入軍同事加入

新加入同事叫什麼?

引用:
原帖由 wind_wind 於 2015-4-15 22:40 發表
新加入同事叫什麼?
不如師兄代勞幫手起名

午安!今天返工同事有 candy kk yoyo cherry Avay Anny kitty Angel ivy joey 冰冰

午安:今天返工同事有joey 冰冰 ivy candy Anny yoyo cherry fanny kk avay 仲有兩位新同事加入

峖鼒s同事叫wing JoJo

引用:
原帖由 小玉兔 於 2015-4-17 14:43 發表
峖鼒s同事叫wing JoJo
咁多新人搞到我想襄楖梐K

午安;今天返工同事有 kk kitty cherry fanny joce Avay yoyo ivy candy jojo anny

早安;今天返工同事有kk avay candy fanny yoyo cherry kitty Angel 豆豆 wing 今天有個新同事加入啊May

試了新人ah May
青春少女,仲二十出頭,手骨仲唔差
轉身望住個後生女,唔投降都唔得
本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +20 多謝分享 2015-4-21 14:29
  • william01 威望 +20 多謝分享 2015-4-21 14:29
  • william01 金錢 +20 多謝分享 2015-4-21 14:29
  • 水流柴 體力 +21 多謝分享 2015-4-21 10:23
  • 水流柴 威望 +21 多謝分享 2015-4-21 10:23
  • 水流柴 金錢 +21 多謝分享 2015-4-21 10:23

想問 Fanny是否越女?

午安:今天返工同事有joey 啊May kk candy fanny yoyo avay ivy 唯唯 Anny

前幾日試左Candy, 本來係想試另一新人或者其他相熟技師,全部做緊野既情況但我趕時間交人就入房。
一入去我話做60分鐘就算啦,諗住新人穩陣尐,唔好跌錢。
按左幾鼢N問我問我受唔受力,我心諗你新蟀J識按都偷笑,快手按完Part 2 玩耐尐好過啦。
本身冇乜expectation,按左一陣後發現唔錯,再細問下原來一段時間前在其他場做過,Feel 到手骨有料到即刻話改90分鐘慢慢享受。
原本我緊到爆擊肩背都俾佢按到鬆返好多,前面叫足功課到後面亦有慢慢讓我上下享受完先完成溫柔升空。

唯一要扣分就真係樣一般,我本身鍾意小妹妹型或者樣貌型技師,如果佢係就發達啦….不過呢個世界邊有咁完美。

相關搜索目錄: 功課

午安;今天返工同事有ivy yoyo kk joey candy fanny avay may 唯唯

唔見鱆k拉利?

早安:今天返工同事有kk avay yoyo fanny candy ivy wing may 唯唯 Angel kitty

仲有joey 今天有個新同事加入歡迎電話預約

早安!今天返工同事有wing may kk yoyo avay anny joey fanny ivy kitty angel 唯唯

引用:
原帖由 小玉兔 於 2015-4-24 11:03 發表
早安!今天返工同事有wing may kk yoyo avay anny joey fanny ivy kitty angel 唯唯
Good Morning !!where is 法拉利??

今天有新同事LiLi加入團隊!!

大家午安!今天公司照常營業!Tvy,J0ey,May,AVa,冰冰,Anny,Candy,Fanny,車厘子!可預約!

大家好!今天公司照常營業,J0ey,Candy,冰冰,Anny,Ava!y0y0願給您帶來一個愉快的周末!

版主按:
主持人不能在版面作出直接或間接的光顧呼籲。
最後一句刪去。

any young and with nice body shape BG to recommend?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。