推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

灣仔譚臣道月亮灣

灣仔譚臣道月亮灣

玲剛收到相熟靚靚技師通知接手鷝W仔月亮灣,明天正式營業,地址∶灣仔譚臣道76-78號,卓信大4樓402室, 電話∶2838 1900。 暫知有七間房。在此祝老闆娘生意紅火!

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-3-3 17:27 發表
剛收到相熟靚靚技師通知接手鷝W仔月亮灣,明天正式營業,地址∶灣仔譚臣道76-78號,卓信大4樓402室, 電話∶2838 1900。 暫知有七間房。在此祝老闆娘生意紅火!
唔知位相熟靚靚技師點稱呼, 柴大哥明天會棒埸

回復 2# 的帖子

一日朋友,一世朋友,你話呢
本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +20 情深義重, 令人欽佩。 2015-3-4 00:28
  • william01 威望 +20 情深義重, 令人欽佩。 2015-3-4 00:28
  • william01 金錢 +20 情深義重, 令人欽佩。 2015-3-4 00:28
  • 斯坦利 體力 +20 那么有情有義,識到你也是一种U幸! 2015-3-3 21:05
  • 斯坦利 威望 +20 那么有情有義,識到你也是一种U幸! 2015-3-3 21:05
  • 斯坦利 金錢 +20 那么有情有義,識到你也是一种U幸! 2015-3-3 21:05

柴哥!有時間一定去棒場!Simon !可能會有新既岩你呢!

引用:
原帖由 Keithyau湧 於 2015-3-3 18:44 發表
柴哥!有時間一定去棒場!Simon !可能會有新既岩你呢!
湧! 講埋D衰野

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-3-3 18:36 發表
一日朋友,一世朋友,你話呢
柴哥 有咩佳麗預告下先

回復 6# 的帖子

我唔係老闆,問場主。

多謝師兄新場報告! : )

回復 8# 的帖子

ILM2014兄,你好,不用,有心就okay了。朋友之道隉C

柴兄,幾時開 party ?

期待樓主介紹下的女仔!

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-3-3 17:27 發表
剛收到相熟靚靚技師通知接手鷝W仔月亮灣,明天正式營業,地址∶灣仔譚臣道76-78號,卓信大4樓402室, 電話∶2838 1900。 暫知有七間房。在此祝老闆娘生意紅火!
舊時水芙蓉??多謝師兄通知

hello:各位午安。Fany yoyo ivy 啊青 Avayis

Hello 今天有yoyo fany ivy 青青 Avay judy

午安

剛趁中午少少空檔上去探她們,Angel和老
拍檔Yoyo都係到,見到Ivy,Fanny兩位越籍技師,Ivy
真的久違了,另外舊同事悦麗Coco也來探班,相見欢。

要走了,祝你地生意興隆。
下次夠時間就入房,請請。

God's mill grinds slow but sure.

回復 6# 的帖子

Simon兄,場主報鰹く漶A幾時到

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-3-4 13:44 發表
Simon兄,場主報鰹く漶A幾時到
Too Busy Today , PM u

回復 10# 的帖子

最難約鶩茷Y你

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-3-4 16:57 發表
最難約鶩茷Y你
我都話係

月亮

請問yoyo是不是以前水芙蓉那位短髮靚女??

引用:
原帖由 monstereric 於 2015-3-4 23:31 發表
請問yoyo是不是以前水芙蓉那位短髮靚女??
哈,不是了,現在也沒有水芙容時期留下的女仔。
記得最初出電梯左邊魚美人、右邊水芙容,我只去
過左邊按,到第二期,我也有再去左邊太陽島,仍
未入去右邊月亮湾,後來左右合併,又分開,到現在又合一。
我今天才第一次踏足右邊,
左四間房,右三間包括水療房,除了一間外其餘六間都可在房內沖
其b左邊是湾仔此W場中第一間四間房各內有淋浴設施的場

相關搜索目錄: 水療
God's mill grinds slow but sure.

moon

再看清楚及人似乎係星悅湖那個yoyo

引用:
原帖由 monstereric 於 2015-3-5 00:06 發表
再看清楚及人似乎係星悅湖那個yoyo
是啦。師兄也在銅鑼湾,湾仔按摩多吧。

早晨!今日有Fanny,AVay,青青,iVy,y0y0,Angel

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。