推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

五月花 SPA

今日仲有貝貝

陀地Dada今日返4:00

尋晚終於有機會與Louie一聚,
亦見識到差兄講既Louiestyle
報告都唔寫啦,因為重點都唔係個啲到

其實一個字就講曬:正

大家好,今日返工同事有:豆豆,冰冰,Sophia,MiuMiu,Louie,陀地DaDa

有無電話/ 地址?

引用:
原帖由 casperchan 於 2015-8-12 17:04 發表 有無電話/ 地址?

引用:
原帖由 v4015 於 2015-8-12 10:02 發表 尋晚終於有機會與Louie一聚,亦見識到差兄講既Louiestyle報告都唔寫啦,因為重點都唔係個屭鴩銋磥@個字就講曬:正
Louie真係唔錯,我都想再約可惜我份工好難就時間

回復 230# 的帖子

係咪另一個 9/F場的以前哪個?

終於有機會試到隻鎮八爪魚冰冰,鄰家女孩feel,佢比人既感覺一D都唔冰,成日都笑容滿面,正能量爆登。入到房遞左包檸檬茶比我,望望佢個樣即時諗起早幾年前果個檸檬茶廣告,當時真係忍唔住笑再出黎。同佢相處感覺輕鬆舒服,加上去骨技唔差,真係身心都幫我放鬆晒。其餘黈t兄之前都有提及過,我就唔多講啦,總之兩part都非常滿意。

相關搜索目錄: 廣告

大家好,今日返工同事有:豆豆,冰冰,Sophia,MiuMiu,Louie,陀地DaDa,KK

貝貝今日返14:30

引用:
原帖由 Menmen7758 於 2015-8-12 21:55 發表
Louie真係唔錯,我都想再約可惜我份工好難就時間
總有機會既師兄!

引用:
原帖由 Menmen7758 於 2015-8-13 01:01 發表 終於有機會試到隻鎮八爪魚冰冰,鄰家女孩feel,佢比人既感覺一D都唔冰,成日都笑容滿面,正能量爆登。入到房遞左包檸檬茶比我,望望佢個樣即時諗起早幾年前果個檸檬茶廣告,當時真係忍唔住笑再出黎。同佢相處感覺輕鬆 ...
師兄夜釣八爪魚吧? 冰冰的笑容的確可親,討人喜歡。我離去時,她主動伸出她的八爪手與我握握手。

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-8-13 14:14 發表 貝貝今日返14:30
再次遇見這位好間中才來串場的短髮可人兒貝貝,在Dada的迷你別墅並肩而坐聊聊天,今日約了人所以要下次才拉她入房了。

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-8-13 12:44 發表 大家好,今日返工同事有:豆豆,冰冰,Sophia,MiuMiu,Louie,陀地DaDa,KK
放了幾天假的KK,容光煥發,美腿生輝,引人入........房,哈哈!今日和她大談狗經  Sophia老是靜靜的坐在,含情脈脈,當她一站起來時,超短散裙長腿....

大家好,今日返工同事有:豆豆,冰冰,Sophia,MiuMiu,Louie,陀地DaDa,KK

終於看齊五月的長腿佳麗,
發覺最長的腿應是MiuMiu

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-8-14 12:42 發表
終於看齊五月的長腿佳麗,
發覺最長的腿應是MiuMiu
其他幾位我都見過,Miumiu暫時仍然緣慳一面

引用:
原帖由 messenger 於 2015-8-13 15:48 發表

再次遇見這位好間中才來串場的短髮可人兒貝貝,在Dada的迷你別墅並肩而坐聊聊天,今日約了人所以要下次才拉她入房了。
差兄  應該是坐在 dada 同kk二位好姊妹的迷你別墅   每次上去探二位美人總是坐在一起聊天同玩   
Dada 按功亦進步p少 得到老闆娘的指導是唔同的

大家好,今日返工同事有:豆豆,冰冰,Sophia,MiuMiu,Louie,陀地KK

大家好,今日返工同事有:冰冰,Sophia

大家好,今日返工同事有:豆豆 ,冰冰 ,Miumiu,sophia,Yumi,仲有新同事Suki加入

大家好,今日返工同事有:Miumiu ,豆豆,冰冰,Sophia,CC

中午有新入行後生陀地妹妹Bella加入

昨天身痕上左去,一早已經鎖定上次坐在大廳的冰冰成為今次的主角。
一入嚟先嚟個親切既笑容先,令我容易投入,因為睇過其他師兄既報告預左冰冰比較Cool,不過傾龠汜鵀h左話題其實都ok多野講喎。
徒手冇阻隔的Part 1係我既至愛即時加分,我長期堅硬既背肩被“冰破”了….因為到位有啲痛但係我知之後會鬆所以忍忍忍。
溫文的一句“幫你落油推”,我既答案只有“嗯”,跟住我已經沉到落海底漂浮咁舒服
享受之際,忽然發現我被偷襲,沉在海底毫無防備既我被一隻深海八爪魚偷襲,不知所措之下竟然叫左出黎
八爪魚攻勢漸減我亦鬆一口氣再次全情投入,不斷的衝擊令我只有轉身投降,最後重砲發出最後一擊後戰役完畢,完全敗給傳說中既冰鎮八爪魚
不過有一樣係肯定就呢隻係一隻順德既八爪魚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。