推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

五月花 SPA

引用:
原帖由 messenger 於 2015-8-4 22:01 發表

哈哈!恭喜william兄取到籌做到Louie,有理由相信她會令每一位客人滿意,我坐下只是十分鐘內,都聽到主持接到三個想嘜Louie的來電。
謝謝差兄,這樣的外型、態度和服務,難怪咁多人mark。

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,SaSa,Louie,Sophia,陀地Dada,KK

越南妹Zoe返15:00

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,SaSa,Louie,Sophia,陀地Dada,KK

之前同Sophia有一面之緣,比佢既青春氣息吸引住,一直都好想會一會呢位少女,今日總於有緣一聚。Sophia外表比人既感覺係斯斯文文比較文靜果種,但熟絡左都幾健談,身材唔差,仲有對長腳真係幾殺食。骨技就有如差兄之前所講,感覺似大場出身。穴位同推油都好舒服,第2part非常溫柔亦順得人,總結兩part都好滿意

尋日足於取到籌做louie....亦都明白到點解louie 咁多人讚..
louie 比我感覺係一個溫柔善解人意既女朋友feel ... 按犘手勢也按得到位..十分比心機用力去按 就像信差兄說的那樣指力也配合手腕..(最累個隻)
老板娘的招呼也十分熱情好客..真不由得要比一個讚

早幾日又上左去,根據諸路情報book左 KK
早左少少上去見到KK剛剛從房出嚟,見到美少女一名我即時放心好多。
講真各花入各眼,其他師兄覺得好既試過我覺得一啲都唔掂(題外話,好在呢到都有幾位口味接近既師兄分享鵅^

上為師兄遲左仲要三吹四請先出嚟,真係唔要得!!好在有彤彤吹鴾竷冇咁悶

終於入房,仲要係我第一次入大房,環境舒服好多,加多個美女KK入黎就更正。
開始既是否可能大家唔熟冇乜野講,不過隨著時間過去話題多左,始終大家香港人有越嚟越多共同話題,發現原來KK係一個好有理想既少女
講返正經野
Part 1 中規中矩,唔算太突出,但係推油部分係非常非常舒服,當然有加少少你懂的
Part 2 順德人,以推油時同樣溫柔既手法使我順利升空

我有預感我會再遇見KK的

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-8-6 18:00 發表
尋日足於取到籌做louie....亦都明白到點解louie 咁多人讚..
louie 比我感覺係一個溫柔善解人意既女朋友feel ... 按犘手勢也按得到位..十分比心機用力去按 就像信差兄說的那樣指力也配合手腕..(最累個隻)
老板娘的招 ...
我仲等緊籌....

引用:
原帖由 DKUK1314 於 2015-8-6 17:17 發表 之前同Sophia有一面之緣,比佢既青春氣息吸引住,一直都好想會一會呢位少女,今日總於有緣一聚。Sophia外表比人既感覺係斯斯文文比較文靜果種,但熟絡左都幾健談,身材唔差,仲有對長腳真係幾殺食。骨技就有如差兄之 ...
謝謝師兄的分享∼第一眼看Sophia的樣子cool cool地,其實她可以好好傾,也屬高姿色,按得又高水準。

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-8-6 18:00 發表 尋日足於取到籌做louie....亦都明白到點解louie 咁多人讚..louie 比我感覺係一個溫柔善解人意既女朋友feel ... 按犘手勢也按得到位..十分比心機用力去按 就像信差兄說的那樣指力也配合手腕..(最累個隻)老板娘的招 ...
原來etpooh兄都上了五月花還試了Louie,謝謝師兄試完回來分享

引用:
原帖由 v4015 於 2015-8-6 18:29 發表 早幾日又上左去,根據諸路情報book左 KK早左少少上去見到KK剛剛從房出薄A見到美少女一名我即時放心好多。講真各花入各眼,其他師兄覺得好既試過我覺得一瓥ㄜ魙i(題外話,好在呢到都有幾位口味接近 ...
原來V仔兄有擔心中伏,哈哈!怎會呢? 都話KK有如連鎖服裝店的年輕sales girl,怎會唔掂呢?她還是我在五月花找得最多次呢∼

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 messenger 於 2015-8-6 19:38 發表

原來V仔兄有擔心中伏,哈哈!怎會呢? 都話KK有如連鎖服裝店的年輕sales girl,怎會唔掂呢?她還是我在五月花找得最多次呢∼
又唔係話中伏既,只係有時未必大家好同一樣野咁。。。
試過有師兄問我介紹,講完之後佢話唔掂...後來先發現原來個位師兄係要非常激情既Part 2而我係比較喜歡溫柔既....所以我話part 2 掂佢就覺得唔掂

引用:
原帖由 v4015 於 2015-8-6 18:30 發表

我仲等緊籌....
""其他師兄覺得好既試過我覺得一啲都唔掂""  <---
咁要等ching 試完再話大家知啦=0= haha 應該唔會領ching 失望既

引用:
原帖由 messenger 於 2015-8-6 19:34 發表

原來etpooh兄都上了五月花還試了Louie,謝謝師兄試完回來分享
聽信差兄推介..梗係要試下啦

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,SaSa,Louie,Sophia,Yumi,陀地Dada

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,SaSa,Louie,Sophia,陀地KK

大家好,今日返工同事有:Sasa,陀地KK,Dada

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,Sophia,冰冰,Louie

下午有新同事芷珊加入

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-8-7 11:19 發表

""其他師兄覺得好既試過我覺得一啲都唔掂""   
咁就讓我好期待

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-8-10 13:52 發表 下午有新同事芷珊加入
姓黎還是姓徐的嗎?

引用:
原帖由 etpooh 於 2015-8-7 11:21 發表 聽信差兄推介..梗係要試下啦
美:可以有很多種
當遇見Louie之後
才知道我最喜愛最欣賞的
就是她那份美∼
Louistyle

我也期待與她再次相聚....

引用:
原帖由 messenger 於 2015-8-10 14:13 發表

姓黎還是姓徐的嗎?
好似姓徐好啲喎 haha

引用:
原帖由 v4015 於 2015-8-10 15:23 發表 好似姓徐好鱦{ haha
那麼應該寫為:子珊

大家好,今日返工同事有:豆豆,Miumiu,Sophia,Louie,冰冰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。