推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

五月花 SPA

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-8 10:29 發表

不用羨慕啦,其實有好多師兄們試得比我多,只是他們不分享吧,真希望多些師兄會出來交流一下,不只是上來取料,試了開心的不會回來分享,但一有不開心才出來投訴洩憤.....
投訴有時表面看还理性,據理力爭,為不平k屈的事爭啖氣,
但投訴有無講事實的全部,包括私下對技師或老闆娘有沒有過分、無理
的苛求呢?自己金錢的付出是否和要求期望的服務不合比例的過低了?
是只追究对方責任而掩飾了自己的失責呢?這些在版面投訴不是一定看得
出來。

God's mill grinds slow but sure.

大家好,今日返工同事有:貝貝,SaSa,,CC,Miumiu,陀地 Dada

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-8 10:29 發表
不用羨慕啦,其實有好多師兄們試得比我多,只是他們不分享吧,真希望多些師兄會出來交流一下,不只是上來取料,試了開心的從來都不會回來分享,但一有不開心才出來投訴洩憤.....
其實大家多點交流,好與不好的都可以分享鵅C

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-9-8 10:45 發表

投訴有時表面看还理性,據理力爭,為不平寃屈的事爭啖氣,
但投訴有無講事實的全部,包括私下對技師或老闆娘有沒有過分、無理
的苛求呢?自己金錢的付出是否和要求期望的服務不合比例的過低了?
是否講&# ...
最恐怖,莫過於一個在沒有全面資料下得出的網上判決

引用:
原帖由 v4015 於 2015-9-8 12:50 發表

最恐怖,莫過於一個在沒有全面資料下得出的網上判決
"公道自在人心"一句講就易講,網上不是法庭,"判決"也是讀者各自的衡量心中之數。
God's mill grinds slow but sure.

揼骨求开心,所以我永遠只做一个技師,实开心。

引用:
原帖由 ivan99 於 2015-9-8 14:01 發表 K骨求开心,所以我永遠只做一藹獀v,b开心。
師兄在每間場只做一個技師?

引用:
原帖由 ivan99 於 2015-9-8 14:01 發表
揼骨求开心,所以我永遠只做一个技師,实开心。
師兄得一個咁長情??

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-8 14:30 發表

師兄在每間場只做一個技師?
一个技師,佢去边,我去边,佢轉場,我轉場,佢上岸,我才轉人,最近个一个,佢韺痚等两條刺绣左我姓的毛巾,買左我屋企用的}3G,香薰油放在她locker.接我 booking後,同場主book定房,我一定準時,所以我唔会遇到冇房问题。

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 ivan99 於 2015-9-8 16:06 發表
一个技師,佢去边,我去边,佢轉場,我轉場,佢上岸,我才轉人,最近个一个,佢韺痚等两條刺绣左我姓的毛巾,買左我屋企用的}3G,香薰油放在她locker.接我 booking後 ...
話咁真係要遇到個好合適既先可以咁做

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 v4015 於 2015-9-8 16:18 發表

話咁真係要遇到個好合適既先可以咁做
当然,我要靓,标準身材,係可遇不可求,不过,小费唔会待薄佢。

回復 453# 的帖子

有時我都會感到意興闌珊,自己去消費了還花時間花心思去寫去分享,其實分享來做什麼呢?像大多師兄那樣試完自己開心就得啦....

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-9 10:50 發表
有時我都會感到意興闌珊,自己去消費了還花時間花心思去寫去分享,其實分享來做什麼呢?像大多師兄那樣試完自己開心就得啦....
哈哈,我周時都意興闌珊,打算唔再寫咁多,但始終又忍唔住。
有師兄想知道TST一個場的資料,今早我又多事、手痕去分享了。

大家好,今日返工同事有:豆豆 ,貝貝,SaSa,CC,Miumiu,陀地 Dada

Eva今日返6:00

再訪五月花實錄

放工後身心俱疲,百無聊賴咁喺尖沙咀亂逛,心想倒不如上去享受一個鐘既歡愉。今次係第三次到五月花,相隔上一次原來只有5日......

於是拎起電話,問問有冇房先,聽電話既應該係桐桐:
我:請問......依家有房嘛?
桐桐:有呀......你幾位呢?
我:就一位。
桐桐:有房,你上黎啦。

其實一直到今次,我都係採用呢種即興方式,亦冇指定技師,每次都由桐桐階D意,頭兩次運氣都唔錯,唔知今次又會點?

上到五月花.....

桐桐:咦?X哥,乜係你呀?
我:唔好叫我X哥啦,話唔定我細過你.....
(其實對於我呢種一向冇乜存在感既人,見過兩次佢竟然記得我叫咩名,真係都幾開心,亦實在好難相信佢會對人招呼唔好,因為我⋯⋯依然係一個半生不熟既客黎。)

入到房,桐桐拎左杯水入黎......
桐桐:點呀?今次想搵邊個呀?
我:車,次次都你幫我階D意架啦,我邊有發言權。
桐桐似乎捉到我條路,笑笑口咁話:MiuMiu喺度喎,你想唔想搵佢?
(佢竟然記得,實在令我出乎意料......)
我:哦?好,緊係好,上次上黎都撞唔到佢。
桐桐:好啦,你沖涼先,轉頭黎!

對於店主記得客人既喜好,無論喺各行各業一樣適用,但係真係估唔到,我只係黎左3次,桐桐竟然記得咁清楚,實在難得。

MiuMiu入到黎,差不多成兩個月冇見過佢,佢依然明艷照人,長髮披肩,貼身T加短裙,身段長腿表露無遺,少不免同佢聚舊一番,自相識而相熟,感覺更真實,唔怪得有師兄講話鍾意搵同一個技師,呢種感覺的確會令人回味。

服務質素依舊高,溫柔體貼,配合佢唔咸唔淡既講東話,令過程增添唔少樂趣。

最後埋單,頭兩次我都放低齊頭走人,今次唔知點解桐桐係都要找錢,仲找多一舊水,唔通有折頭?當然,最後都比返佢.....
本帖最近評分記錄
  • william01 體力 +30 多謝分享 2015-9-10 10:49
  • william01 威望 +30 多謝分享 2015-9-10 10:49
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2015-9-10 10:49
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-9-10 10:19
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-9-10 10:19
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-9-10 10:19

回復 467# 的帖子

彤彤的待客之道的確令人滾動不疑,
相信很多師兄都會認同

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-9-10 11:32 發表
相信很多師兄都會認同
完全認同,起初上去都係一試既心態,留底既原因彤彤絕對有功勞。

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-9-10 11:32 發表
相信很多師兄都會認同
彤彤的待客之道令我感動。

引用:
原帖由 william01 於 2015-9-10 12:11 發表

彤彤的待客之道令我感動。
完全同意, 賓至如歸.

大家好,今日返工同事有:貝貝,SaSa,CC,Miumiu,豆豆,陀地 Dada,Eva

引用:
原帖由 ahluka 於 2015-9-10 09:58 發表 放工後身心俱疲,百無聊賴咁鬖y沙咀亂逛,心想倒不如上去享受一個鐘既歡愉。今次係第三次到五月花,相隔上一次原來只有5日......於是拎起電話,問問有冇房先,聽電話既應該係桐桐:我:請問......依家有 ...
認得師兄還能夠說得出你的名字,的確很窩心,相信她會盡力安排得妥妥當當的。

我只試過Miumiu一次,上去每當見到她也回報我一笑。

回復 473# 的帖子

其實很多囡囡都很好,明知不是找她,
做誰都可以,只想師兄們多點到來,
跟你談天說笑,這樣才能令到各位都不會有壓力
MiuMiu亦是其中一位表表者!

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-9-10 13:36 發表 其實很多囡囡都很好,明知不是找她,做誰都可以,只想師兄們多點到來,跟你談天說笑,這樣才能令到各位都不會有壓力 MiuMiu亦是其中一位表表者!
有別於大場,去樓上Spa場就有這種特色,雖然環境不大,由老闆娘直接親切款待,各姊妹笑面迎人,有愛回家的溫馨感覺 昨天見到她們姐妹融洽情懷,也令我心情祥和。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。