推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

五月花 SPA

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-9-3 13:00 發表 大家好,今日返工同事有:貝貝,豆豆,SaSa,Sophia,陀地 Dada
貝貝,每次見到這名字
總會有份....
在黃昏時分在海灘上拾貝殻的心情

因為斯坦利先前已於另題承認楊過的兒子是自己,而前者和
後者帳均在本题有讚許場技師的評語或報告而後者是帖264,
現把楊過的兒子禁言。
至於其它懷疑分身,斯坦利現仍未回覆,我已查明stipudking和斯坦利在另题曾出現完全相同ip address並有均有讚許性評語或報告,
stipudking被禁言。
一舊飯暫未找到相關証據。
但是若將來一舊飯或一個新的會員,有新的讚許帖在某题,而同题
亦有斯坦利的讚許帖,查明ip相同
最终斯坦利亦會被禁言。這是最後警告。

God's mill grinds slow but sure.

大家好,今日返工同事有:貝貝,豆豆,SaSa,Sophia,Miumiu,陀地 KK,Dada

呢個場愈來愈吸引,可能係場主嚘A度親切?環境舒適?技師吸引?分不清啊……哈哈!

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-9-4 13:20 發表 呢個場愈來愈吸引,可能係場主嚘A度親切?環境舒適?技師吸引?分不清啊……哈哈!
由開張那天開始,已吸引我去啦!當然凡事不可要求十全十美,但五月花的各方面元素,尤其是主持人的殷勤款待、以及眾位花之技師....已令我樂而忘返。

務請大家要自重,切勿借醉喧嘩,破壞了五月花的優靜環境。

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-9-4 13:20 發表
呢個場愈來愈吸引,可能係場主嚘A度親切?環境舒適?技師吸引?分不清啊……哈哈!
水流柴先前帖350的報告內容清楚包含場主態度和技師"值得"(做)的讚許,
報告至今十天。不太明白水流柴要分甚炬M楚了。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-4 13:57 發表
由開張那天開始,已吸引我去啦!當然凡事不可要求十全十美,但五月花的各方面元素,尤其是主持人的殷勤款待、以及眾位花之技師....已令我樂而忘返。

務請大家自重,切勿借醉喧嘩,保持五月花的優靜環境。
在一些場我間中在房媗巨鴠~面喧嘩,
客人飲兩杯也平常,但在場飲到醉的奇景,
我閱歷內尚未見過。

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-4 13:57 發表

務請大家要自重,切勿借醉喧嘩,破壞了五月花的優靜環境。
美女當然有影響,但係我估彤彤都係好多師兄上去既原因之一,至少我係

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-9-4 14:26 發表 在一些場我間中在房媗巨鴠~面喧嘩,客人飲兩杯也平常,但在場飲到醉的奇景,我閱歷內尚未見過。
無論借醉還是真醉或太陶醉,在場內大聲喧嘩影響到其他客人就不好啦!

大家都想有個靜靜的環境跟美女談心的

引用:
原帖由 v4015 於 2015-9-4 14:32 發表 美女當然有影響,但係我估彤彤都係好多師兄上去既原因之一,至少我係
的確是!我個人來說,都話近年去的場,也是以老闆娘先決呢∼

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-9-4 14:42 發表 大家都想有個靜靜的環境跟美女談心的
哈哈!老闆娘通常都不喜歡靜靜 但也不會喜歡喧嘩吧!

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-4 14:41 發表
無論借醉還是真醉或太陶醉,在場內大聲喧嘩影響到其他客人就不好啦!
忽然想起另一條spa場題奡縝陵v兄提過受喧嘩之苦。

相關搜索目錄: SPA

新手黎既~~想黎試試 有無話咩電話做預約THX

陀地妹妹Eva今日返3:30

引用:
原帖由 kenny_ng 於 2015-9-4 15:35 發表 新手黎既~~想黎試試 有無話咩電話做預約THX

引用:
原帖由 2015五月花 於 2015-9-4 15:37 發表 陀地妹妹Eva今日返3:30
長途飄幻手EVA終於再現

其實前日先出動過,但係昨日已經身痕既情況下上左去,今次目標係想試但係一直未夾o岩時間既Sasa.
呢期都係搵開冇用毛巾既美女,Sasa忽然嚟返毛巾有啲唔慣添,不過無所謂Part 1一向我要求唔高而Sasa亦有基本功架。
其實同佢好好傾,一般進入後期我就自動關閉談話功能,但係同呢位妹妹剛剛有個共同話題,直到深入重地我都仲講緊。
最後可能因為昨日出動過兼掛住傾偈太分神打左持久戰,變左好似香港隊咁死守,最後辛苦了Sasa,先成功完成賽事。

引用:
原帖由 v4015 於 2015-9-4 17:03 發表 其實前日先出動過,但係昨日已經身痕既情況下上左去,今次目標係想試但係一直未夾o岩時間既Sasa.呢期都係搵開冇用毛巾既美女,Sasa忽然薊薴礞y有灟羉D添,不過無所謂Part 1一向我要求唔高而Sasa亦有 ...
哈哈!用昨晚香港隊死守來形容,有冇撞柱中楣呀?

引用:
原帖由 messenger 於 2015-9-4 17:48 發表
哈哈!用昨晚香港隊死守來形容,有冇撞柱中楣呀?
柱...係有既...不過唔係我中

尋晚再到五月花,多謝桐桐既熱情款待,令我呢類不太經常光顧、半生不熟既客人,亦有賓至如歸的感覺。另外當然要讚由桐桐推薦既kk, 小姑娘年青貌美,慢熱但熱誠有禮,聊天時感覺真致不虛假做作,實在能撫慰一眾寂寞過客的心靈,呢種可能就係之前師兄所講既女友feel......最後,我地既話題就結束鷇i擊的巨人之下......
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +38 ∼我很認同∼ 2015-9-5 11:06
  • messenger 威望 +38 ∼我很認同∼ 2015-9-5 11:06
  • messenger 金錢 +38 ∼我很認同∼ 2015-9-5 11:06

大家好,今日返工同事有:貝貝,SaSa,Sophia,CC,Miumiu,陀地妹妹KK,Dada

Eva今日返6:30

技師質素真係唔錯

CC: 相約在黃昏

週末下午,日程足藒M有兩小時可偷跳,馬上打給彤彤留大房飛車入老尖.上到四樓, 小弟由於身形己是出汗到水人一個,老闆娘彤彤先送小弟入B房沖涼,再送上冰涷蒸餾水一支.窩心細節,果真週到.
上床己見CC一對低空飛彈在床邊巡航,磨沙中迫令她畫快允許小弟轉身,跟著CC專注地把乳白色的沙一層層餵在小弟的神秘三角洲,而小弟一對手就全情進行低空飛彈截撃任務.小弟不才,竟然在昏暗的燈光下第一次磨沙被KO.
木桶沉后,反而享受了一part很relax 的推油服務.
將辛苦錢交給彤彤離開前,見沙發上坐茠漕岳延L論身形,眼神都十分誘人.肥仔又要計畫下次偷跳之行.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。