推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[新裝] 俏佳人SPA

大家好,今日返工同事有, Lisa,洋洋 ,yoyo,APPle,可兒,陀地妹妹 Wing

大家好,今日返工同事有, Lisa,洋洋 ,yoyo,APPle,可兒,雪兒,陀地妹妹 Wing

大家好,今日返工同事有, Sasa,kitty,Lisa,洋洋 ,yoyo,APPle,可兒,陀地妹妹 Wing

今日去此{,老闆娘笑面迎人,態度友善,好耐未試過spa鵀捘颾Q咁有heart去接待⋯⋯⋯女仔真係多到,靚到唔知點揀,最後都係揀個身形最靚最正!多謝你呢90分鐘鴽悝畬程,舒服到無得頂!最重要小費無壓力。多謝場主。

最搞笑剛剛同老友食飯,個老友昨天都去過,仲介紹此場比我,佢都有讚冇彈!俏佳人真係幾好,值得過2天返啅!

恭賀Joanne榮升主持
與彤彤合力
令俏佳人更俏更佳

回復 154# 的帖子

兩位主持人都笑面迎人吧

引用:
原帖由 messenger 於 2015-12-15 22:17 發表
恭賀Joanne榮升主持
與彤彤合力
令俏佳人更俏更佳
承您貴言

我仲見到主持人有花收,原來今天是咁特別日子,早知親自恭喜啦!下次開分店早瓥q知,鮮花,果藍一一奉上😄

大家好,今日返工同事有, 雪兒,Sasa,kitty 可兒,蘇菲,陀地妹妹 Wing,今日新同事:Joey  ,Febe

引用:
原帖由 Tong彤 於 2015-12-15 23:20 發表

承您貴言
恭喜恭喜,有了新人加入一定更上一層樓

試了年青陀地Stephy
短髮長腿,黑絲誘惑
乖乖女,性情開朗,好傾好講
意想不到推油功夫如此舒服
最後顯出她的耐心與細心
慢工出細貨,之後剩有時間
還有按手按頭呢∼

今日心思思又上去俏佳人,嘩!點解咁多女仔,太多好難揀喎⋯⋯⋯最後試鬙新joey,joey真係好新,並且佢真係幾靚,身形仲好fit,part 1 K骨尚算可以而且佢好有heart(但仍有進行空間),推油又手多多,而且一定絕冇冷場,大家小心佢真係好多手謘Ipart 2 包你頂唔到5分鐘⋯⋯臨走時仲約定下星期再戰,希望下次可以頂過10分鐘啦!joey多謝你今日麊A務!

昨天上去賀賀Joanne榮升主持
開門的就是她,嬌媚依然
沒有再在Spa場見她14個月
以後便會多些機會見到她了
雖然她不會再出手有點可惜
但也為她的新發展而高興

彤彤的親切感不用多說
照顧廳中各人一眼關七
見有幾位美媚,我只認識Sasa
和認得剛剛來的Joey
如果主持能介紹下其他就好

Joanne倒給我一杯水,並坐在我身旁
如今她的身分不同了,百感交集
她介紹我試今日首天上班的年青陀地Stephy
怎麼感覺與Joanne相若
(試後手法也是相近)

彤彤帶我入房後,Stephy好快已進來
彬彬有禮乖乖女,深紅短裙下黑絲長腿
推按有板有眼,原來找師傅學過
和她聊天感覺到她很陀地,哈哈
印象深刻是最後時刻她的耐心
我說就是喜歡這樣慢
她說她也喜歡慢慢來
完成任務後我欲起來沖身
她說還有時間啊
於是按手按頭直至夠鐘

出房後坐在大梳化
見到Wing回來了
及被一位纖巧長髮少女
吸引了我的目光,外型不俗
之後問到她的名字是Bobo
有機會要試試她了

Joey後來坐在我身旁
有份韻味,可見肌膚滑溜呢
告辭時彤彤對我說:
「聽日見!Joey會等你....」
哈哈哈!

大家好,今日返工同事有, Joey,雪兒,Sasa,kitty,可兒,新同事陀地妹妹:wing,文文, Stephy

Joanne昨天通知
有位新到俏佳人
是全新白紙一張
留待各師兄去畫畫摺摺了

剛剛忙完年底的公事,收到彤彤來電。坐lift 上十樓,開門一位嬌媚的少女笑面迎來,經介紹才知道是新主持Joanne. 眼見兩位主持人都是用心招待,相信這個組合能更上一層樓。

今天主持幫我留了短髮陀地妹妹Stephy,  喜歡她的健談和細心,因我主力推油,所以有幸享受她那極佳的手法。值得一提的是由part one 轉part one 是不經意但極自然,非常happy.  
完事在梳化有彤彤送上水果,雙眼又被一位美少女BoBo吸引注. 傾了一會兒決定要試試。得主持人相助成功二度入房, 小妹妺樣子文靜,入房後就熱情又主動. 小弟再次出房時巳是腳走浮浮,但非常滿足。
辛苦一年,給自己任性一回!

相關搜索目錄: 美少女
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +30 梅開二度,佩服!佩服! 2015-12-18 10:51
  • messenger 威望 +30 梅開二度,佩服!佩服! 2015-12-18 10:51
  • messenger 金錢 +30 梅開二度,佩服!佩服! 2015-12-18 10:51

引用:
原帖由 fatfatton 於 2015-12-18 10:16 發表
剛剛忙完年底的公事,收到彤彤來電。坐lift 上十樓,開門一位嬌媚的少女笑面迎來,經介紹才知道是新主持Joanne. 眼見兩位主持人都是用心招待,相信這個組合能更上一層樓。

今天主持幫我留了短髮陀地妹妹Step ...
感謝fatfatton兄有Heart的分享
很認同師兄所描述之Stephy
我也被Bobo所吸引呢∼

大家好,今日返工同事有, Joey ,雪兒, Sasa ,可兒新同事陀地妹妹:wing ,文文 ,Stephy,小新

Miumiu,娜娜3:00加入

見了兩位主持齊齊推介
的新入行新女孩:小新
掛著親切笑容的小妮子
似是鍾嘉欣的年青版
又有點似李彩華
下次先試試看....

大家好,今日返工同事有, Miumiu,Joey,雪兒,Sasa,可兒,陀地妹妹:wing,文文,Stephy,小新

大家好,我是joanne   初次上來,請大家多多指教
本帖最近評分記錄
  • messenger 體力 +50 ∼歡迎利是∼ 2015-12-20 12:53
  • messenger 威望 +50 ∼歡迎利是∼ 2015-12-20 12:53
  • messenger 金錢 +50 ∼歡迎利是∼ 2015-12-20 12:53

今日返工同事有Sasa ,文文,Tina,越南妹Yuki。陀地妹妹:小新

回復 172# 的帖子

原來係joanne場主,您好!有機會跟你聊天,真係開心,希望你公司生意興隆,財源滾滾⋯⋯⋯

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。