推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

38 12
發新話題

北女温柔,港女早抖

北女温柔,港女早抖

又係咁o既文章,
令我想起只有唔長進o既人先會自怨自艾!

My new target!!

呢d周刊做o既所謂比較你都信?
Learning to be good

If you prefer mainland girl, go ahead. No point making these comparison. This will only make you look like one of those loser which no local girl wants.

兄台,別幻想了,大陸女子絕不是你想像中那樣的。

你有這本週刊的想法,去大陸交女友只會死得更絕望更痛苦。大陸實施一孩政策,城市人口的新一代全是小皇帝、小公主驕生慣養的一代,小公主們很多的脾氣比所謂最臭脾氣的「港女」還臭十倍。

想找順得人去農村吧,不過到時你又嫌人土,而且農村姑娘到了城市不到一年就會「學壞」(用你的想法來說)了。

汎用人形決戦兵器人造人間エヴァンゲリオン

:基本上,有留意o既話,就會發覺果 D 成日對港女
       指指點點o既人,十個裡面起碼六個都係無乜本事
       o既男人,所以,姊妹們!唔好聽佢講呀!
       唔好自暴自棄呀!記住!港女唔係差!
       唔好俾佢攪到輸左信心!

:o岩o岩無聊,睇睇你 post 上尼篇野。
       成篇野根本就將女人講到男人附屬品咁!
       講到佢地好似無左男人唔得咁!
       呢 D 唔知算唔算岐視o刺?

"件女嚟到香港當然係用大男人軍事化管理"

大男人軍事化管理點解?

引用:
原帖由 tysons 於 2007-3-24 04:05 發表
中港女友大比併

個案

香港
1. 發老脾,港男富阿四(孭女友落樓梯)
2. 有幾多錢,換幾多愛(女友遲到天經地義)

內地
1. 絕色美女,順得人(貌似港姐徐淑敏)
2. 寧嫁潮男,最怕土佬
3. 最 ...
如果你識到o既香港女仔都係咁樣.....我對你o既遭遇深表同情

引用:
原帖由 色即是空 於 2007-3-28 10:13 發表
如果你識到o既香港女仔都係咁樣.....我對你o既遭遇深表同情
:係羅,其實你係咪遇過 D 乜野事,
       令你變得咁偏激呀!起呢度唔洗驚架喎,
       又唔會有人識得你o既,你可以講出尼,
       無謂自己鑽牛角尖丫!

引用:
原帖由 tysons 於 2007-3-28 21:45 發表

咁你又講下點解你咁撐港女呀!起呢度唔洗驚架喎,
就算唔啱聽我又唔會食咗你o既。
:唔係話撐邊個!我係最憎有 D 人
       溝唔到女就話人扮上菜姐!

......
:本來都唔想彩你,不過睇完你講 D 野,
       想同你講一句:
       你就算唔尊重女性,都尊重下你自己!

引用:
原帖由 tysons 於 2007-3-27 19:56 發表

"我返大陸玩咗4、5年,蹤橫廣東省大小夜場、骨場,明顯係大陸妹價錢平服務好"
:

tysons 兄 E D o野post o係成人討論區先講LA!
那邊較合適吧!!!
雖然我都不大support local girls

hk girl comparision

我覺得 你夠pop氹得到港女 好似我咁 冇話好與唔好..

當然 唔夠既就係到話「對手」幾衰幾衰 我亦無言

p.s.:比港女飛過既咁多位大佬 唔好怪小弟 此乃個人意見 與本帖立場無關
愛我愛的..還是愛愛我的?

引用:
原帖由 tysons 於 2007-3-24 13:07 發表

版主大佬,我平時辛辛苦苦賺返嚟嘅錢梗係益d聽教聽話嘅人啦!嗰d扮上菜港女係我邊個啫?有錢我梗係益自己、益老豆老母、益d聽教聽話嘅大陸妹,都唔會益d垃圾港女啦!

i dont know i live overseas
is HK gals really that bad??
I mean in general

引用:
原帖由 tysons 於 2007-4-2 09:16 發表

利益申報:其實我喺呢度鬧港女唔係關我以前d女事,我廿幾歲仔拍過兩次拖,之前兩件都係慳妹,絕對唔係港女。第一件係我十年前讀書嘅同學,本地女,份人都幾慳家,可惜當年身邊有其他同學挑撥離 ...
大佬你好慘喎  小弟對你敬仰有如滔滔江水 xd

問題係 兩獲都比人挑到...

講番正題 你搵到個d咪叫小有嚕 可惜

「根據非正式統計,十個香港女仔,8個半都係好串,9個連底橫都係gucci,9個半就你前所未見咁恐怖…」

p.s.:得番個半個點比我地搵 搵到咪爭賓頭?
愛我愛的..還是愛愛我的?

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。