推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

9G∼AA⋯GFF強訊號

奉勸各位兄弟唔好揾AA,識游水既唔好揾佢,識深潛既都唔好揾,唔懂水性既更加唔好揾。我希望她永遠是一片藍海,你等一堆沉船,我不要紅海,你們不要污染她。拜託了。

信差,我收到既格數一時520, 一時240,。。。點算,係咪down機呀

引用:
原帖由 highpower 於 2017-10-30 18:32 發表
完全唔識寫評語,因為真的非筆墨可以寫出那份荌g。好吧,我們那年代的情歌來一首吧。。。

如果這是情 我竟不清醒...... (真係唔想醒)

莫非真的愛 從來沒說明
..... (愛是用心感受的吧)

如果已注定 難避 ...
鐘聲響起沉船的信號
又有人沉船了

引用:
原帖由 highpower 於 2017-10-30 18:51 發表
奉勸各位兄弟唔好MAA,識游水既唔好M佢,識深潛既都唔好M,唔懂水性既更加唔好M。我希望她永遠是一片藍海,你等一堆沉船,我不要紅海,你們不要污染她。拜託了。
我行慣船
也設自動浮潛功能
都未敢找她第二次
要再做好防沉措施先吧

回復 26# 的帖子

嘩!高能兄,原本都諗住遲下慢慢先試超能膠,而家俾你咁講兩講,睇怕要即時 re-prioritorize 一下先得! : D

回復 24# 的帖子

見到高能兄H情況,她的確係非同小可! :D

潛艇都死,回頭是岸呀兄弟們。

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-10-30 21:13 發表
見到高能兄�情況,她的確係非同小可! :D
風水佬呃你十年八年
你上9G開個孖A鐘
就了解一清二楚啦

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-10-30 21:05 發表
嘩!高能兄,原本都諗住遲下慢慢先試超能膠,而家俾你咁講兩講,睇怕要即時 re-prioritorize 一下先得! : D
ILM2014兄勇者無懼
等看你的體驗分享了

回復 32# 的帖子

師兄,我不入地獄,誰入地獄? 等我對付呢個專沉人船H海盜! :p

回復 31# 的帖子

請你温柔些待她,如果你讓她受了小傷害。會有數百把剪刀等待你。

回復 28# 的帖子

差兄。沉船遇溺既痛可一不可再。有免疫系統程式了

引用:
原帖由 highpower 於 2017-10-30 18:51 發表
奉勸各位兄弟唔好MAA,識游水既唔好M佢,識深潛既都唔好M,唔懂水性既更加唔好M。我希望她永遠是一片藍海,你等一堆沉船,我不要紅海,你們不要污染她。拜託了。
highpower兄你這樣寫
只會激起更多沉船戰士
去挑戰AA
搵個位泊隻準沉船都難矣⋯⋯

回復 38# 的帖子

我出咗名叫  千艘不沉 , 心如鋼硬 , 莫非係第 1001 艘 . ?

回復 39# 的帖子

老兄,看你的了! :D

回復 36# 的帖子

高能兄,冇問題,我向來憐香惜玉…… : p

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-10-31 13:35 發表
高能兄,冇問題,我向來憐香惜玉…… : p
ILM2014兄對她更憐香惜玉
所接收到的GFF訊號更強
看看你會是那版本了

引用:
原帖由 Oldman 於 2017-10-31 13:30 發表
我出鬫W叫  千艘不沉 , 心如鋼硬 , 莫非係第 1001 艘 . ?
心如鋼硬?
鐵達尼夠鋼硬啦
都一樣沉

引用:
原帖由 messenger 於 2017-10-31 13:18 發表

highpower兄你這樣寫
只會激起更多沉船戰士
去挑戰AA
搵個位泊隻準沉船都難矣⋯⋯
可收回發言嗎?。。。

回復 44# 的帖子

一言既出……哈哈哈哈!

引用:
原帖由 highpower 於 2017-10-31 17:38 發表

可收回發言嗎?。。。
AA話都不見到有人沉喎

回復 46# 的帖子

沉船海盜點會輕易自守? 一定要眾多勇士生擒剿滅先得! : p

AA話從字裡行間看到差兄既文采非凡風流倜儻wor。可能係佢沉左你呢.....真係。。好酸呀

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-10-31 21:03 發表
沉船海盜點會輕易自守? 一定要眾多勇士生擒剿滅先得! : p
ILM2014兄出擊了沒

引用:
原帖由 highpower 於 2017-10-31 21:10 發表
AA話從字裡行間看到差兄既文采非凡風流倜儻wor。可能係佢沉左你呢.....真係。。好酸呀
她又怎會沉我這大叔呢
我又不像宋新郎哥

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。