推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

9G∼AA⋯GFF強訊號

有人竟說根本沒AA這個女孩上班
說這題目是騙人的
哈哈!難道是我們在做夢

真的假不了,假的真不了。yes I'm dreaming

回復 51# 的帖子

又是其他數字台? : p

回復 49# 的帖子

哈哈!我怕揾孖A冇位泊船,所以揾咗單A先,整體感覺良好! : )

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-11-1 21:30 發表
哈哈!我怕M孖A冇位泊船,所以M鰴澉先,整體感覺良好! : )
真誇張,海底的沉船泊位都滿座了

之後兩次都搭夜船去搵呢位朋友

引用:
原帖由 super123123 於 2017-11-2 15:09 發表
之後兩次都搭夜船去搵呢位朋友
夜航會否沉得更深呢?

人間凶器 樣子甜美

又係墨水兄最愛既類型

引用:
原帖由 46701314 於 2017-11-2 19:42 發表
人間凶器 樣子甜美

又係墨水兄最愛既類型
46兄都試了吧
只值8字珍言?

引用:
原帖由 messenger 於 2017-11-2 21:26 發表

46兄都試了吧
只值8字珍言?
唔駛多 精簡幾好丫
講重點

引用:
原帖由 messenger 於 2017-11-2 15:57 發表

夜航會否沉得更深呢?
都係沉(尋)詩多D

引用:
原帖由 super123123 於 2017-11-3 13:29 發表

都係沉(尋)詩多D
無言絕詩

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-11-1 21:30 發表
哈哈!我怕M孖A冇位泊船,所以M鰴澉先,整體感覺良好! : )
讓個位給ILM2014兄泊你隻沉船
我浮返上水面先

回復 63# 的帖子

終於有幸試到AA……唔知點開始講好……第一眼見佢,的確有D驚喜,因為堅係靓女……一開聲仲要非常溫柔有禮……身型非常吸引,外表一定冇得輸……進入推按程序,佢以推油為主,過程非常溫柔舒服,同佢倾計更是賞心樂事……最後的部分,太滿意了,要自己去才可感受到…… :D

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-11-7 21:42 發表
終於有幸試到AA……唔知點開始講好……第一眼見佢,的確有D驚喜,因為堅係靓女……一開聲仲要非常溫柔有禮……身型非常吸引,外表一定冇得輸……進入推按程序,佢以推油為主,過程非常溫柔舒服,同佢倾計 ...
ILM2014兄終於都試了
似乎未沉喎
AA那種姿態很獨特
這是嫵媚美感嗎?
我都不知道
只覺未嚐滴酒已醉意....

AA紅到發紫
紫到發亮

回復 65# 的帖子

誰說沒沉?是完全沉沒才對……沉船勇士宣布敗陣,難敵她的嫵媚及驕人身段……小將不得不降服……

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-11-8 22:07 發表
誰說沒沉?是完全沉沒才對……沉船勇士宣布敗陣,難敵她的嫵媚及驕人身段……小將不得不降服……
沉沒了的ILM2014號
還以為你有備而出戰
誰知你都難敵她的訊號
幸好預留了個靚泊沉船位給你啦

引用:
原帖由 jjpk 於 2017-11-9 07:19 發表
師兄沉到睡著也偷笑嗎

自從上次一親芳澤後就得了重感冒,到现在還未能起航,沿海己變沼澤,一堆沉船屍骨。。。。

引用:
原帖由 highpower 於 2017-11-9 22:31 發表
自從上次一親芳澤後就得了重感冒,到现在還未能起航,沿海己變沼澤,一堆沉船屍骨。。。。
怪不得見到你隻沉船
佈滿蜘蛛網啦
AA超勁電量
每天都忙過不停
以高壓輪出
傾倒眾生
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 68# 的帖子

多謝信差兄留個靚位我泊沉船,呢個一級推介,我睇我好快要返去入咪錶…… : p

引用:
原帖由 ILM2014 於 2017-11-10 14:00 發表
多謝信差兄留個靚位我泊沉船,呢個一級推介,我睇我好快要返去入咪錶…… : p
ILM2014兄不會只沉一兩個鐘吧
入錶太麻煩了
不如選擇月租泊位

引用:
原帖由 messenger 於 2017-11-9 22:56 發表

怪不得見到你隻沉船
佈滿蜘蛛網啦
AA超勁電量
每天都忙過不停以高壓輪出
傾倒眾生
冇錯。確實虛火不受補,流了鼻血出了精。。。力,所以沉了。但為了她,我會快快好起來的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。