推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 依排有無師兄去過Rainbow Sauna??

本主題被作者加入到個人文集中
聽到心動,請pm local資料及價錢,感謝

回復 349# 的帖子

師兄可否pm 我有乜靚女no。
Local就最好
唔該曬

hi bro, can pm local number? thanks

引用:
原帖由 梵鳩 於 2018-11-13 18:50 發表
近排試左早班陀地 想知道可pm
HI Bro, 很久無試陀地,請 pm ,感激

回復 349# 的帖子

Ching您好,pls PM 早中班 numbers,感謝!

引用:
原帖由 Napoleon82 於 2019-2-24 17:38 發表
已PM回覆你了!可參考一下

請PM local資料,謝謝!

師兄,可否pm我,我都想Mlocal ,thx

回復 357# 的帖子

已回覆你!可以查看一下!

hi bro, can pm me?

表c hing send 埋俾我!

上星期去, 小玉介紹左個本地的Tiffany, 正如其他c 兄所講有小小肉地, 樣子不差, 可接受, 胸前導彈好勁, 隊W手起碼35, part 1 力水夠, 有心機, part 2 除晒上身成身攬埋黎, 好軟熟, 另一隻手好溫柔咁攪我下面, 又錫lin lin, 舒服到未試過咁快就被KO, 應該會再番食.
有無師兄交流下囡囡心得. pm 都可以

最喜歡口交, 口爆最正

回復 361# 的帖子

巳PM c兄交流下

其實再之前試過啊 Don,  賽後評論都覺得唔錯,part1 同 part2 都舒服,樣和身材都唔錯,不過最唔好就係太主動,因為我原本想問可做 part2先,點知做做下做到慶晒就想我玩埋 BJ, 其實我原本唔抗拒 BJ, 但一開始就話要$1500, 嘩!唔掂喎,想話做番 HJ算數,佢見我咁,主動減到$500, 咁我算啦!成交!

雖然 part1 和 part2 都好舒服,但我唔會番食啊Don了,因為最多只係做埋 BJ (以往一兩年前去環保唔駛加錢都可以 BJ), 又唔係開大,如果唔講價要加成$1500, 咪攪!
引用:
原帖由 射精 於 2019-3-28 23:09 發表
上星期去, 小玉介紹左個本地的Tiffany, 正如其他c 兄所講有小小肉地, 樣子不差, 可接受, 胸前導彈好勁, 隊W手起碼35, part 1 力水夠, 有心機, part 2 除晒上身成身攬埋黎, 好軟熟, 另一隻手好溫柔咁攪我下面, 又錫l ...
最喜歡口交, 口爆最正

回復 363# 的帖子

Don我都試過!眼細細,本地謠翰Y幾好身材的!

Bro, 很久無試陀地,請 pm ,感激

$1500 BJ.... 貴到咁

回復 366# 的帖子

另收$1500BJ就真係有點過份。

我已經Blacklist左佢!
引用:
原帖由 Napoleon82 於 2019-4-2 21:12 發表
另收$1500BJ就真係有點過份。
最喜歡口交, 口爆最正

黎緊我有一段時間都會好夜收工(8:00pm後), 想問下有無ching 可以介紹一D夜班的囡囡俾我?(最好當然local, 如果無的話內地的都OK)  因為我從來未試過夜8點後去Rainbow.
最喜歡口交, 口爆最正

引用:
原帖由 射精 於 2019-4-8 22:16 發表
黎緊我有一段時間都會好夜收工(8:00pm後), 想問下有無ching 可以介紹一D夜班的囡囡俾我?(最好當然local, 如果無的話內地的都OK)  因為我從來未試過夜8點後去Rainbow.
多謝分享

回復 369# 的帖子

已回覆鬻A了!可以睇睇

can pm me also? thanks

pls PM me too, thks

PM me too please

pls PM me too, thks

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。