推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

雲頂高原 (kama)一 Carey

回復 50# 的帖子

小心駛得萬年船唄................

咁就簡單,新客一律唔接便是了,行會員制便最安全。又姣又怕痛,總會出事的,不接太多新客只是廢話,衰人要做你一個便夠。

引用:
原帖由 wongwong 於 2019-4-27 22:55 發表

估計?聽講?好似?

敬請師兄不要亂說

回復 53# 的帖子

敬請?不要?亂說?
做番CD ROM唄

Wong Wong 師兄講鼣ㄚY事實
上過報紙,我都有睇過
但係咪因為討論區而出事
就不能定斷

但唔同意師兄講唔能夠pm店名
如果分享完又唔講得
咁做乜上薑嬤肊O
如果冇人分享
連CDROM都冇得做謚

相關搜索目錄: 報紙

thx for your report
請問地址是那裡?

師兄,拜託可否 give me address

群情洶湧,點可以咁自私呢

新世紀福音戰士EVA上場。 :P :P

引用:
原帖由 wongwong 於 2019-5-13 20:29 發表
新世紀福音戰士EVA上場。 :P :P
毎次都想試,但毎次都抽唔郅時間

雲上的新世紀福音戰士EVA

本星期已去兩次。

pm me please.  thank you very much

師兄,可否 pm 我

引用:
原帖由 ahluka 於 2019-4-11 20:32 發表
自從信差兄收山之後,呢度已經甚少各師兄既報告,感觸良多。

山上雲頂,亦是信差兄當年發掘的仙境,當時令人驚為天人的水晶,今天亦已搵夠收山轉行。山頂沉寂一時,豈料近日另一仙子降臨,她叫 Carey。

此妹 ...
雲頂即係邊度? 師兄能否PM?

相關搜索目錄: 水晶

讚! 請問地址是那裡?
thx

thx for your report
請問地址是那裡?
thx

回復 15# 的帖子

好似一個好地方喎。要見識一下。
請 pm

請師兄 pm資料

師兄請pm地址,謝謝

多謝 c hing 好文分亨,可否 pm 我地址,好讓體會一下,感激

ching, pls pm address, thx a lot

plz pmmmmmmmmmmmm

Ching, thanks for your report. Can you tell me where is it?  Thanks a lot

Pls pm address, thanks

我也想知雲頂在哪堙A麻煩PM

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。