推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

轉貼happy兄的 list之1
*! also on my recall list, a young big boobs BG who would provide vas.

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-24 01:52 發表

HAPPY兄的list
還有*!囉
板主似乎對呢度好有心得o番!
本來諗住試@!,
但可惜去到囡囡已經收工咯!

補充*^之前冇BM 原來而家有唔怪得呢期红、 佢有條件玩夾腸仔、做RPP佢抬到你隻腳好高嫁!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-11-23 18:55 發表

板主似乎對呢度好有心得o番!
本來諗住試@!,
但可惜去到囡囡已經收工咯!
@!是上早更
9點多當然走人啦....

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-11-24 09:01 發表
補充*^之前冇BM 原來而家有唔怪得呢期红、 佢有條件玩夾腸仔、做RPP佢抬到你隻腳好高嫁!
哈,我記得你以前話佢麻麻地咋.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-24 01:05 發表

哈,我記得你以前話佢麻麻地咋.
貓哥記性真好、所以人夾人佢就麻麻地啱我!Mark 佢以經係4、5個月前的事

引用:
原帖由 mikepig 於 2007-11-22 15:53 發表
@!我好似未做過,我都係鍾意D招呼好,最好有BJ鴾k女!!
@!在此場可算是年輕一份子
就是沒有bj服務提供
如kit1971兄說
有條件就會有保留.....

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-24 01:12 發表

@!在此場可算是年輕一份子
就是沒有bj服務提供
如kit1971兄說
有條件就會有保留.....
多謝你同意

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-11-24 01:09 發表

貓哥記性真好、所以人夾人佢就麻麻地啱我!Mark 佢以經係4、5個月前的事
貓哥的記性
我真自愧不如
他的記性是我在云云朋友中,
算在強的行列中...

引用:
原帖由 pb716 於 2007-11-24 09:15 發表

貓哥的記性
我真自愧不如
他的記性是我在云云朋友中,
算在強的行列中...
但我認為我L項是組織力和洞察綜觀力.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-24 01:20 發表

但我認為我L項是組織力和洞察綜觀力.
這點我同意..還有每月例會飯後的安排,都可見一班.....
就看每月例會
還有一位
就是單吊兄
他的組織及安排能力也不錯

我肯定自己所做既:
盡自己能力,洗擦以前桑拿板惡意抽水、小圈黨同伐異圍人文化、並調解過幾次「誣鱔」風波及處理過最後向我自招是朗X職員槍手之事,並希望此板能回復到早年網友單純相交、無分彼此、百花齊放、並行不悖的風氣.

認同此大目標
更希望各位共同遵守及一同創新境象

So more details, thank you reply bro happywkr !!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 happywkr 於 2007-12-2 03:36 發表
After reading CHing Little fish's BG *^  excited report, I felt some fire from my little brother, then recalled her recently.  Although tried her a few times already, this time is especially excite ...
happywkr老友 *^  在幾個月前真係連bra都唔肯除嫁!  唔洗felt some fire 掛 我幾個月前mark 过兩三次 連佢英文名我都知其他老友冇詆毁嫁.

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-12-2 10:16 發表

happywkr老友 *^  在幾個月前真係連bra都唔肯除嫁!  唔洗felt some fire 掛 我幾個月前mark 过兩三次 連佢英文名我都知其他老友冇詆毁嫁.
我都是呀.....

引用:
原帖由 pb716 於 2007-12-2 10:37 發表

我都是呀.....
多謝好彩有人撑有人支持下!!

只是有個句說個句
沒有就沒有
還有她樣可以
腿粗了一點及有肚腩仔....

引用:
原帖由 happywkr 於 2007-12-2 16:03 發表

Ching kit1971,( felt some fire0 means my little brother excited.  In fact, I had the same service as you at my first trial with her few months ago!!
thank you for ask 英文差唔好意思

引用:
原帖由 gelato 於 2007-8-30 17:30 發表
# is my all time favorite there! Night shift, local. Excellent P1 + P2 with smooth body + sexy voice. Must wait if not book in advance...

Just curious, who is really the best here?
totally agree!

誰是此場幙怢峇尿??
我想沒有最好或最佳
只是當時c兄們的所需
如很累希望要是懂得按
如想出火當然找的要買相好....
懂按及出火好當然最理想.......
各位c兄心中有數!!!自己真正的目的.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。