推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

528  HJ  !!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-4-9 09:17 發表
THANKS .... 有無 no.?

^^   

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-4-10 00:25 發表
^^   
試了????表現如何???
期待你的測試報告.....thx

引用:
原帖由 射精 於 2007-4-4 07:56 發表
我仲諗住試下添, 因為我係荃灣返工, 想放工去舒服下!!!
咁試左未????期待伙的測試報告......thx

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-4-10 08:25 發表
^^   
大師! 我中招了!
尋晚十二點上到去, ^^ 被mark ....
佢求其介紹左個俾我,只得part one
無左part two....

part two 係唔係唔做生客?
請指示!

照計冇理由、你mark得^^ 都應該知你要part two
不如你話朋友介紹價錢只知HK$528 我估佢地會明掛

星期X 晚上十時打去book十一点九入房順利mark左 ^^ 如果分開比分 part one  我比8.5/10分 part two 我比9/10分 佢R pat pat 係一流水準、落手好温柔好舒服、blow job 就一般可能企位企得唔係好就位 BM 就幾正因為佢身裁不俗,皮膚都幾滑、part one 佢揼骨襟位好準確幾正,個人意見扣分扣在聲線好沙、同埋太老練、可能在荃溢年資唔算短,我建議間中mark下佢最適宜、講真長mark可能令對方覺得理所當然(俗D講叫做老馮)骨場地方切忌長mark 錢在你手、最好次次正次次新、祝大家好運mark到好嘢!

(各位兄弟借問聲可否推介一些做左冇耐新新地、唔好太老練、少少怕羞在荃溢做比D料我啦。)(另外!@#已冇做)

'照計冇理由、你mark得^^ 都應該知你要part two'

新客中防蛇仔.

Thank you i see

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-4-12 01:11 發表

星期X 晚上十時打去book十一点九入房順利mark左 ^^ 如果分開比分 part one  我比8 ...
昨天試了@^
在此場做了半年
算新新地.
有bj服務 都幾放可除下厘士防線 幾溫柔吓....
與^^比就是欠了點熟練.....
應該合傑兄的要求.......

引用:
原帖由 pb716 於 2007-4-12 10:19 發表

昨天試了@^
在此場做了半年
算新新地.
有bj服務 都幾放可除下厘士防線 幾溫柔....
原來你就是cs1398  

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-12 09:50 發表
'照計冇理由、你mark得^^ 都應該知你要part two'

新客中防蛇仔.
咁點算?
會唔會被blacklisted?
媽呀,無啦啦跌左四舊幾,遲d 去找果 captain 算!
大佬呀,我係香港一直都係乖乖(係東莞就hehe),唔識有咩咁奇…
嗚!

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-4-12 09:11 發表

星期X 晚上十時打去book十一点九入房順利mark左 ^^ 如果分開比分 part one  我比8 ...
哎呀!!! 我仲想下次去搵!@#添~

引用:
原帖由 pb716 於 2007-4-12 02:19 發表

昨天試了@^
在此場做了半年
算新新地.
有bj服務 都幾放可除下厘士防線 幾溫柔吓....
借問聲@^返咩更,中國定係香港,高妹定係嬌小玲瓏呀

我上次去是晚上六時後.....hehe

引用:
原帖由 pb716 於 2007-4-13 02:45 發表
我上次去是晚上六時後.....hehe
中國定係香港,高妹定係嬌小玲瓏呀

引用:
原帖由 sc1234 於 2007-4-13 16:33 發表
有無師兄試過 *^ ? 可否告之
*^後生女有身材够高淨係食part two,part one唔得冇力

一般. 沒有bj服務.....

@^ 中國定係香港,高妹定係嬌小玲瓏呀

有少許國內feel, 不過, 中等身材, 身材5'5" 少肥......

*^我都做過,外形真係幾好,身材有,但係手骨就真係爭D,part2都得,試過幫我用口。
@^樣OK,手骨幾好,但係有D肥,條腿都幾肉腿鵅Apart2都算唔錯都滿意!!
最近發現^!都幾好(以前末做過佢),身型OK,手骨中等,著T-black底底,幾性感,part2都玩得幾放!!

THX REPORT......HAHA

終於唔份氣,今天去找^^
講明係528 ,頂!

咩都無搞就 388 出返來,

點算?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。