推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

引用:
原帖由 hquhqu_momo 於 2007-4-24 03:17 發表
終於唔份氣,今天去找^^
講明係528 ,頂!

咩都無搞就 388 出返來,

點算?
第二次都係咁對你?
保護紅牌?

引用:
原帖由 hquhqu_momo 於 2007-4-23 19:17 發表
終於唔份氣,今天去找^^
講明係528 ,頂!

咩都無搞就 388 出返來,

點算?
我都唔知你點算、因為我都係最近兩個幾月定期上去,但次次都有PART TWO,或者試下暗示下比DPR知、唔好太過主动問長問短惹人懷疑LAW

(最好次次正次次新、祝大家好運mark到好嘢!)

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-4-24 00:58 發表

我都唔知你點算、因為我都係最近兩個幾月定期上去,但次次都有PART TWO,或者試下暗示下比DPR知、唔好太過主动問長問短惹人懷疑LAW

(最好次次正次次新、祝大家好運mark到好嘢!)
Kit兄,
近期定期上, 有什麼好介紹????

引用:
原帖由 pb716 於 2007-4-24 01:23 發表

Kit兄,
近期定期上, 有什麼好介紹????
冇頭绪唔想長MARK ^^(好就好不過太老練、 想試 @^ #) ^*   )

*^ 試過兩次 天使面孔魔鬼身裁、食賣相、好好攬好好抱、不過手骨麻麻,冇力,出火一般,淨係RPP 幾好,上次冇要求BJ 真係笨。

不如請教下白貓兒哥哥有冇好介紹丫(要荃溢  WO)

各位兄弟借問聲可否推介一些做左冇耐新新地、唔好太老練、少少怕羞在荃溢做比D料我啦。

*^ 沒bj服務.....

樓上有個兄弟mikepig 話有嘛

咁多c兄曾說*^都沒有bj
只是他說有...bj
莫非情人看中他......或是吹........自己
連負責推介的pr 都說沒有

引用:
原帖由 kit1971 於 2007-4-24 09:34 發表

不如請教下白貓兒哥哥有冇好介紹丫(要荃溢  WO)
我無去開

Thank you for ask !!!!  Where are you always go to ???????

引用:
原帖由 sc1234 於 2007-4-24 13:39 發表
Please tell *^ which shift??
If you want to book *^ please go to after 17:00  ok ?

引用:
原帖由 sc1234 於 2007-4-24 15:32 發表
Thanks for your important information!! I used to be there for a few times, tried ^^ and !@! already.
Recently switched to Blue sky at CWB..... rather a good experience.
Just as mentioned in my p ...
*^ 試過兩次 天使面孔魔鬼身裁、食賣相、好好攬好好抱、不過手骨麻麻,冇力,出火一般,淨係RPP 幾好 (唔好期望高)

試*^ 沒bj
不如試@^
會放點又引你的....
part 1 力水會好一點 , 位置也很準.....
rpp及part2都不錯
除了^^,
可以試早更 @!, #)
2位均是本地, 按摩位置準, 力ok
@! 年輕點
#) 中女 接近30.. 皮膚黑一點. 但其一羊指會令你有意想不到的感覺......
中更可試 ^*, !)^也不錯......hehe
記得試完交報告...或pm我交流心得.....thx

@^ which shift ???????????  thank you for ask !

I think she report on mid shift.
because last time go to 1700hrs.....

*^我做過真係有BJ,冇吹水,因為我都算係熟客,同D主任、經理都熟,唔知會唔會係呢個原因。
其實我都唔知點解鶡錀兄會$388埋單冇part2,有機會我幫你問鵅C
中班^*其實幾好,手骨一定得,part2全程都自動波,幾放,把聲叫起螺ㄣX好聽!
^仔都可以試鵅A身型幾高鵅A手骨中中地,part2都OK,有BJ
有個!!年紀大少少,骨可以,part2都算勤力,應該做鼣ㄟ絰禲]除蠬L),冇咩心水可以試!
我應該聽日會上去,有新料再回報大家!!

現在以 $528 hj服務 實在太貴
因此我會選 6, 26, 36, 66, 68, 90, 99, 106, 121, 122, 128
青春又有bj

否則, 不如去旺角區東湖 $588 有得開大 22, 23, 88, 都不錯 好彩的話先ml 再按 按完再hj 問你值5值
或是 豉油街萬利-碧泉(主打為陀地技師) $644 可選 11, 36, 38,  63(本地), 93, 98都波路正 又放 可開大
全部好抱好拋 由上打到地 都無問題. 真胸實料. 揸過就知......hehe

不聽師兄言, 吃虧在眼前

引用:
原帖由 sc1234 於 2007-4-27 20:53 發表
小弟貪靚女, 沒聽各位師兄忠告, 唔等^*, 試了*^, *^靚女身材真的好, 但第一部分完全無力 (小弟已算唔受力, 但還覺得無力), 到第二部分, RPP 還可以但BM 有些"行", 又無BJ, 妹妹又唔可以觸碰, 小褲仔也不 ...
在無日間no.? 要後先(唔好過30)同靚女...

日更 @! 年輕.....靚女

多謝各方兄弟報料,不过会唔会揚左少少,低調D着数D、太揚我真係驚冇得玩就大06啦(dup 骨唔出火就大劑啦)

[quote]原帖由 sc1234 於 2007-4-27 12:53 發表
小弟貪靚女, 沒聽各位師兄忠告

(唉!都話左你嫁啦)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。