推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

什麼時間到??
九時前可找angel幫手!!
!)), !!#,

做左82了
是以前的新興60
白白淨樣幾靚果個
都傾番好多嘢
以前都喺新興做過佢
佢話自己容易攰
有時一日做到五-6轉已經要放工抖抖
錢是搵不晒
所以要搵佢不能太夜

hi brothers,  any recommandation from 19/F ceasar sauna? need good body shape and good service...

引用:
原帖由 snowbreakers 於 2008-10-3 10:32 發表
hi brothers,  any recommandation from 19/F ceasar sauna? need good body shape and good service...
U can try ^) at 19/F
She is good body and good services.

回復 853# 的帖子

麻煩講番十樓吖唔該

引用:
原帖由 pb716 於 2008-10-3 18:50 發表
U can try ^) at 19/F
She is good body and good services.
有個昇旗五,晏晝三點正打電話上去mark ^)

得到嘅回覆:「^) 有mark單,要到今晚九點,你排唔排吖?」
真真吹爆。

講返十樓,早兩日試咗^@,我諗算係場中幾後生果個,
廿七八,樣OK,不過手骨一般般,要揼嘅,可以慳番,
身材都係一般般,要大雨嘅,都可以慳番,下半場服務
就幾好,鐘意後生女嘅,可以一試。

Any comment on !)! ?
Thanks!

引用:
原帖由 湖水男 於 2008-10-3 16:48 發表
做左82了
是以前的新興60
白白淨樣幾靚果個
都傾番好多嘢
以前都喺新興做過佢
佢話自己容易攰
有時一日做到五-6轉已經要放工抖抖
錢是搵不晒
所以要搵佢不能太夜
師兄,請問佢按唔按得,第二拍服務如何?有乜VAS?

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-10-21 02:11 發表

師兄,請問佢按唔按得,第二拍服務如何?有乜VAS?
上兩次去她用69式幫妳BJ, 但下圍太大

咁你又無同佢69呀...... ??

引用:
原帖由 NuGundam 於 2008-10-23 19:17 發表

上兩次去她用69式幫妳BJ, 但下圍太大
師兄,呢個*@我係新興都見過(果時佢係紅牌陸鈴),見佢細細粒下圍唔似好大喎。

係講緊十樓*@呀!

引用:
原帖由 best_jerry 於 2008-10-27 16:47 發表
有冇師兄可以話比我知呢位*@既上圍大唔大呀?
想上圍大,可以試試夜間!!!,
應該有手球咁大,細足球少少,
我都要兩隻手先揸得晒一邊。

咁又好似大過頭
最好就是一手揸有餘少少
最重要有質感
最怕水wonwon

引用:
原帖由 best_jerry 於 2008-10-28 14:57 發表

如果要大我會選@)啦, 咁*@大唔大呀?
*@不算太誇
足夠就可以....吧!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。