推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-9-13 19:15 發表
各位大大..... *^ 將不會再返工... 詳情不便公開... 請見諒
doraemon7 Ching 看起來, 你知道佢去咗另一Sauna wor. 你獨食 D wor !!  唔分享 !!

引用:
原帖由 peterHK 於 2008-9-13 21:20 發表

doraemon7 Ching 看起來, 你知道佢去咗另一Sauna wor. 你獨食 D wor !!  唔分享 !!
應承左女女MA...

引用:
原帖由 peterHK 於 2008-9-13 21:20 發表
我認為 *^ 不是去咗另一Sauna,而係收山或者轉行,
試問如果d BG真係去咗另一Sauna做,怕什麼比人知~
在此行遲早都會比人知道,要做梗係越多客找越好,何必收收埋埋,
可能 @! 亦一樣!

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-9-13 22:25 發表

應承左女女MA...
非常贊同 jackw 師兄所講 "d BG 怕什麼比人知~ 在此行遲早都會比人知道,要做梗係越多客找越好,何必收收埋埋....."

師兄, 你應承左女女收埋佢只可以你食. 其他客人唔可以食   還是你應承咗唔再在網上寫佢報告
不如只是PM給我.    Thank you very so much.

引用:
原帖由 doraemon7 於 2008-9-13 11:15 發表
各位大大..... *^ 將不會再返工... 詳情不便公開... 請見諒
doraemon7兄 都與囡囡很熟喎......
這消息是由*^對你確實還是由別的囡囡轉告呀....???
不過, c兄你對*^都好有感情喎.....
莫非...你就是她的近身男友嗎??

無返既 @! 和 *^ 在此場都真係好紅下,都一段日子了,還有這麼多Ching經常堤起,
我也只試過她們一次,印象中 @! 比較深刻,她的樣貌真的不像做骨女,但人仔細細,
位準又好力, 說話大方得體, 確有大場/OL feel~
*^ 她就溫溫柔柔,身型標青,對我黎講係內地BG feel,(angel look and devil figure)
Part two 佔優勢~

@!應是轉營
但仍為舊公司著想
沒說去了哪裡!!
*^就更迷離沒有去向
doraemon7 應有與她或其他聯絡....

呢兩個女仔咁厲害,真係新一代"經典骨女"

引用:
原帖由 pb716 於 2008-9-17 09:16 發表
@!應是轉營
但仍為舊公司著想
沒說去了哪裡!!
*^就更迷離沒有去向
Bro. pb716,何謂轉營?
意思會唔會係去左第二間?

引用:
原帖由 killingmesoftly 於 2008-9-18 01:16 發表

@! is trying to get a decent job and I hope it will work out for her and I would never want to see her back at Tsuen Yat or similar vice establishments.  

I try not to bother her as one would r ...
Ching killingmesoftly,你說得很對,我也有同感, wish @! all the best!!!

tried % again, she provide a good feeling to me at this time, same as a lover in part 2. we gentle to the body to each other and she gentle to my little brother for a long time, and i gentle her wet sister as well, it is so funny.

%仔 ~ 不太高
樣不錯
最好還是part 2 夠用心

引用:
原帖由 多努基斯 於 2008-9-8 16:46 發表
Firday,
試了夜更!!#
Size:細粒.
Face: 7/10
part 1 7/10
park 2 7/10
Very talkative.
奸奸試完!!#,北、30+、babyfat、個半鐘可以完全唔停咀。
個人意見:
様:6/10(絕對唔靚、不過唔會覺得醜様)
前半部:7/10(手骨唔錯、可惜有時落踭)
後半部:6/10(一般手作仔、R袋袋、錫LinLin、捽腸仔、冇BJ、冇驚喜)

引用:
原帖由 pb716 於 2008-9-17 09:16 發表
*^就更迷離沒有去向
路邊社消息,*^識咗條仔,生得幾高吓,高過*^,
啲人見過都幾靚仔,所以搞到*^返工冇乜心機,
最後索性唔撈,鎖匙己交公司。

引用:
原帖由 WillSmith 於 2008-9-20 06:02 發表

路邊社消息,*^識咗條仔,生得幾高吓,高過*^,
啲人見過都幾靚仔,所以搞到*^返工冇乜心機,
最後索性唔撈,鎖匙己交公司。
咁有型嗎??可以令到*^咁慌失失....
有無咁把砲!!!
在此等場都有咁既事發生???
有幾咁靚仔呀???
可以令囡囡轉變???

引用:
原帖由 happywkr 於 2008-9-21 01:50 發表

Handsome could only satisfy her sex feeling but could not offer her living!!
認同
那他必有他的個人之處才能令她傾倒,,,,!!
莫非很財能
令她有舒適的生活??

BG比有錢佬包起、唔撈;
BG識咗男友、男友唔鐘意、唔撈;
BG搵到長期飯票、嫁埋、唔撈。
呢啲為咗條仔唔撈嘅事周不時都會發生,
小弟都試過有個BG話唔撈要跟我,
只要BG稍為有條件嘅,都不足為奇,
點都好,呢啲路邊社消息,都不知真定假,
*^暫時成為過去式,不如睇睇有冇新嘅BG,
介紹吓好過喇。

上星期六晚去行左轉,唔係太多客,
試左1X3,年紀近30,對波OK,不過皮膚就相當滑溜,一流...

引用:
原帖由 WillSmith 於 2008-9-21 14:53 發表
還有一樣~~BG可能轉去另一場地撈。

引用:
原帖由 WillSmith 於 2008-9-21 14:53 發表
呢啲為咗條仔唔撈嘅事周不時都會發生,http://www.5see.com/demo/gif/zjl/Cartoon2/tuzki/B37729 ...
又有可能係BG搵夠或厭倦,跳出黎撈番正行!

其實如果囡囡真的搵夠而轉行
我們是一損失
但也要為她們慶幸,可以轉正行...
因她們也是要自尊, 我們的相識也算是緣
朋友也希望朋友好的......

各位Ching 您好,

唔好意思,但真係好需要各位Ching 幫忙,

頭先有個Ching 介紹荃溢,好似好正咁, 請問有無 night shift 介紹, 因今晚要同個客去,唔該哂

好急

Thanks

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。