推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

58 123
發新話題

換妻的真正感受

換妻的真正感受

各位有過換妻經驗的夫婦我自己已試過幾次交換的經驗,每次去找合適對象,安排酒店,當天的氣氛預備,這過程中都非常興奮。其實我想講的事就係,每次玩完都愛老婆多一些,之前已好愛,現在更愛。大家有冇呢啲感受呢?

相關搜索目錄: 酒店

it depends, how old are you and your wife? how many years you  have been married?

拍拖15年已結婚3年

相關搜索目錄: 結婚

平淡性生活揾翻D刺激~
誠心誠意,真誠相處!

正呀師兄,當時老婆冇問你想小人老婆?

回復 1# 的帖子

咁你太太能投入享受嗎? 分享鴽A如何能讓太太接受換妻, 自己被另一個男人操之餘也看到你同場 操其他女人

引用:
原帖由 ladyhappy 於 2020-12-16 07:25 發表
正呀師兄,當時老婆冇問你想小人老婆?
之前係同佢傾3P先,所以佢知道我係想佢被人小多過我小人,其後才傾好找couple交換。

引用:
原帖由 GentB 於 2020-12-16 12:07 發表
咁你太太能投入享受嗎? 分享鴽A如何能讓太太接受換妻, 自己被另一個男人操之餘也看到你同場 操其他女人
共玩過3次,第一及第二都好緊張,第三次開始好啲,肯幫對方口交。
接受過程都傾咗成年,起初太太差唔多想離婚,經過慢長解釋,慢慢開始明白我有這種性興趣。之後就去外國啲全天體海灘,晚上去Swinger Club見識鵅A在Club內有找Copule大家傾麰p,之後太太明白了很多吾係老公吾愛你才叫你玩,之後就在香港開始。
本帖最近評分記錄
  • 克里斯 體力 +5 多謝分享 2021-1-12 06:51
  • 克里斯 威望 +5 多謝分享 2021-1-12 06:51
  • 克里斯 金錢 +5 多謝分享 2021-1-12 06:51

通常女人以為男人唔要佢所以產生好多誤會, 如果夫妻二人可以好好地去溝通聆聽...作為男人當然喜歡玩女人但唔等於唔愛老婆. 睇住心愛的女人被另一個男人玩弄同抽插果種快感真非筆墨所能形容
本帖最近評分記錄
  • hp3827 體力 +1 我很認同 2020-12-17 13:04
  • hp3827 威望 +1 我很認同 2020-12-17 13:04
  • hp3827 金錢 +1 我很認同 2020-12-17 13:04

回復 9# 的帖子

絕對認同!

已經做了心理工作超過一年

我反而係俾我老婆啟蒙咗,由佢話我知曾經想試,好在她嚴選對手

回復 12# 的帖子

甘正,恭喜你進入大家庭………………

單男好想加入呢個大家庭

我同老婆加入換妻會玩咗7年

引用:
原帖由 2012hongkong 於 2020-12-19 07:12 發表
我同老婆加入換妻會玩7年
換妻會我有聯絡過,但我個人覺得年齡,質素都好參差,所以我2夫妻最后決定冇參加

換妻會點玩架?交換做定可以4p亂交?

我中意3P多齱C睇住人]同老婆玩

我都好想睇老婆俾人插
老婆唔抗拒但係話覺得響我面前同人做好奇怪
唔知點啟發好
佢好好砌,我真係好想睇下佢俾人砌

回復 19# 的帖子

同老婆講,就係有老公在埸睇住+一齊玩,因為有道德問題,甘先刺激震撼,甘先至比老婆知道,個老公有幾爱佢……。
單獨出去偷食玩,喺背叛,有咩意思

我也想找個機會,玩一下~
有玩換妻綠帽遊戲的可以看看
www.avtop20.com

回復 19# 的帖子

我可以幫我砌 幫到你

師兄 你就好啦

可唔可以講下點點樣溝通比較容易啲呢老婆好難明
引用:
原帖由 kenwong1234 於 2020-12-16 13:36 發表

共玩過3次,第一及第二都好緊張,第三次開始好啲,肯幫對方口交。
接受過程都傾咗成年,起初太太差唔多想離婚,經過慢長解釋,慢慢開始明白我有這種性興趣。之後就去外國啲全天體海灘,晚上去Swi ...

引用:
原帖由 ladyhappy 於 2021-1-12 06:04 發表
師兄 你就好啦

可唔可以講下點點樣溝通比較容易啲呢老婆好難明
可PM我傾下。我和太太都幫助過2對夫婦,都接受到。

引用:
原帖由 rioalves 於 2021-1-6 23:46 發表
我都好想睇老婆俾人插
老婆唔抗拒但係話覺得響我面前同人做好奇怪
唔知點啟發好
佢好好砌,我真係好想睇下佢俾人砌
大家肯傾這個話題,其實離玩不遠已。

58 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。