推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

換妻的真正感受

有些派對會說明可以只參觀不玩,當然到時氣氛好的話自然就可以

另外一些寫明可同床不換或同房不換玩起,又係另一個做法

如果一開始就講明要做的話,心理壓力會大好多

睇住自己老婆比人屌到拆晒天,又睇住人哋老婆比自己屌到叫晒救命,真係刺激

thanks for sharing! have you done exchange with just couples?

勁野,兄弟!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 BOYDATA7448 於 2021-1-21 10:02 發表
睇住自己老婆比人屌到拆晒天,又睇住人哋老婆比自己屌到叫晒救命,真係刺激
A G R E E !!!

引用:
原帖由 kenwong1234 於 2020-12-15 17:51 發表
各位有過換妻經驗的夫婦我自己已試過幾次交換的經驗,每次去找合適對象,安排酒店,當天的氣氛預備,這過程中都非常興奮。其實我想講的事就係,每次玩完都愛老婆多一些,之前已好愛,現在更愛。大家有冇呢啲感 ...
越換越精彩
越換越恩愛

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kenwong1234 於 2020-12-15 17:51 發表
各位有過換妻經驗的夫婦我自己已試過幾次交換的經驗,每次去找合適對象,安排酒店,當天的氣氛預備,這過程中都非常興奮。其實我想講的事就係,每次玩完都愛老婆多一些,之前已好愛,現在更愛。大家有冇呢啲感 ...
之前好愛,而家更愛

相關搜索目錄: 酒店

我同老婆十年前試過我一次經驗,當時我哋結咗婚一兩年,不過佢的ex就耐唔耐搵佢傾電話或者icq,我又唔會阻止佢哋,其實傾傾下都係講咸濕野,我老婆都有同我講,我嗰時並無嬲,反而好hi,之後原來佢哋有玩視像,佢ex會喺電腦面前同我老婆一路傾計一路打飛機,我老婆會同佢講咸野直至佢出嘢,我知道後搵一晚叫我老婆試俾我睇佢哋點玩,當晚我老婆用notebook在床上,我就企喺床尾,見到佢哋開始傾計,條友叫我老婆除衫,我老婆問我得唔得,我點頭叫佢照做,除咗衫又要我老婆除bra,我老婆開頭只是解扣,仲帶住個bra,條友又唔夠喉要我老婆除褲,我老婆都有除,仲著住底褲,我見佢喺咁chok,條野都唔短,但已經chok咗兩三個字,我就叫我老婆除埋個bra,仲有著底褲,我老婆自己隍i,有時又隔住條底褲磨,但再過一兩個字條友都係未射,我就話返出去睇電視,之後我老婆隔咗差不多一個鐘先叫我入去,入到去已著好衫褲,關埋部機,我問佢條友隔咗幾耐先射,佢話起碼三四個字,到我出去之後,我老婆同我講佢有除埋條底褲,因為條友話睇唔到鮑魚好難射,仲要睇老婆表演指插,但詳情我老婆唔肯講,話都係咁囉。寫得太長,唔好意思!之後仲有下集,有時間再寫,謝謝收看。

相關搜索目錄: 電腦
本帖最近評分記錄
  • ren62 體力 +30 讚! 2021-4-3 17:18
  • ren62 威望 +30 讚! 2021-4-3 17:18
  • ren62 金錢 +30 讚! 2021-4-3 17:18

回復 33# 的帖子

多謝分享,講得好真實細緻,等你下文……

都好刺殺
如果你老婆俾你一路睇住仲刺激
引用:
原帖由 ngsamb222 於 2021-2-17 09:57 發表
我同老婆十年前試過我一次經驗,當時我哋結咗婚一兩年,不過佢的ex就耐唔耐搵佢傾電話或者icq,我又唔會阻止佢哋,其實傾傾下都係講咸濕野,我老婆都有同我講,我嗰時並無嬲,反而好hi,之後 ...

引用:
原帖由 sharpmd 於 2021-2-18 10:06 發表
都好刺殺
如果你老婆俾你一路睇住仲刺激

如果我老婆除哂嗰時叫返我入房就好,可惜係完事先同我講。

打鐵趁熱講埋下集,但先向樓主講聲唔好意思,借個位一用先。
下集已經係兩三年後H事,因為條友轉咗工,無得在公司玩電腦,之後都係耐唔耐同我老婆講下電話。呢件事係在我老婆生日前一個星期左右發生,當時條友約我老婆出嚟話請佢食生日飯,食完飯都九點半,老婆打俾我話佢哋想去飲野,問我俾唔俾,我緊係俾啦,之後過咗十二點半我見老婆無打俾我,我就打俾佢問下,嗰時仲係酒吧,而且老婆仲係好清醒,我問佢幾時返,佢話應該兩點幾,咁我就話不如唔好返去條友屋企過夜,點知老婆又答應喎,之後我已經瞓著,大約兩點左右老婆短訊我話已經上咗佢屋企,之後我已經瞓唔冧,條野仲好硬,要打飛機之後先瞓到,到第二朝我都無搵老婆,佢飯後先搵我,不過佢話九點半已經返咗公司,只係唔知點開口同我講,當時電話佢又唔肯講發生咩事,只係話講完俾我聽驚我會hi到暈,要返屋企先講。
當晚佢講,話佢兩個無做愛,不過佢除咗件衫俾佢隆M錫lin,同埋除凈條底褲俾佢隔住磨,但條友就除哂,仲要我老婆幫佢打飛機,當時老婆只係講咁多,死都唔講哂,之後我哋都有提呢年事,老婆先一路一路講d,原來當晚老婆有除哂,條友仲指插我老婆,老婆話叫佢一路錫lin一路指插到高潮,條友仲話我老婆多水過以前好多,老婆話條友以前好鍾意奶佢,不過今次無,佢兩個只係指插和幫佢打飛機,不過就一齊瞓,第二朝都無再攪喎。

回復 38# 的帖子

好精彩 正呀

引用:
原帖由 BOYDATA7448 於 2021-1-21 10:02 發表
呢位師兄就係講中晒當年我同老婆在換妻會聚會的情況,除了天婦們交換老公老婆來屌之後,我都有邀請單身男士同我一齊屌我老婆玩3P,老婆每次都俾人屌到呱呱叫,叫床呻吟聲好大。

引用:
原帖由 ngsamb222 於 2021-2-18 13:38 發表
下集已經係兩三年後�事,因為條友轉髐u,無得在公司玩電腦,之後都係耐唔耐同我老婆講下電話。呢件事係在我老婆生日前一個星期左右發生,當時條 ...
女人通常食完唔認數

咁都無開波
引用:
原帖由 ngsamb222 於 2021-2-18 05:38 發表
下集已經係兩三年後H事,因為條友轉咗工,無得在公司玩電腦,之後都係耐唔耐同我老婆講下電話。呢件事係在我老婆生日前一個星期左右發生,當時條 ...

引用:
原帖由 newmo853 於 2021-2-19 11:49 發表

女人通常食完唔認數
甘先 EQ 高, 抵讚

回復 42# 的帖子

如果有做佢都係話無,咁就係無,因為呢個已經係最後答案,問佢一千次都係唔會變。

同太太出去齊齊食自助大餐係可以增加感情

不過要萬事小心

最刺激莫過於太太想玩得有私隱,示意使開我,事後包膠畀我聽。

超硬故事,如有雷同,實屬巧合 ;)

https://www.xocat.com/f/thread-790886-1-4.html

https://www.xocat.com/f/thread-797409-1-2.html

其中一個問題係你係咪想你太太開心?婚姻關係對雙方是否重要。

大家都知道女的,只要肯玩,差不多一定有亞豬亞狗擒。

我估冇人想自己心愛的太太做阿豬阿狗的公菕C我估大家都想同自己太太開心鼣ㄕ酗@定的水平。莫道你在選擇人,人亦能選擇你。有水平的男玩家亦會要求有水平的人妻。

所以做丈夫的一定要努力幫太太增值;facial,扮靓、買靚衫、高Z鞋就不可或缺。

有好的對手,其實只係反映夫妻的感情開通,大家之間多一D特式朋友,可以增進多方面的感情和社交網絡。一般所謂「正常」夫婦可能三五成群飯局打牌食飯;但係開通的夫妻就搵高質外援玩私人運動。反之,如果D對手係低質垃圾,太太就會好高機會淪為嘔心的公廁,損害婚姻。不竟思維開通的人不多⋯

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 Dklmtuktuk69 於 2021-2-21 11:58 發表

我估冇人想自己心愛的太太做阿豬阿狗的公菕C我估大家都想同自己太太開心H都有一定的水平 ...
當然唔好搵 阿豬阿狗 .. 搵番D本身識既人 更大樂趣~~

引用:
原帖由 Dklmtuktuk69 於 2021-2-21 11:58 發表

我估冇人想自己心愛的太太做阿豬阿狗的公菕C我估大家都想同自己太太開心H都有一定的水平 ...
師兄講得好啱,玩都要尊重對方,係令老婆開心,唔係要嘔心。

絕對認同,我另一半本身都高質,所以佢成日話佢玩都要睇對方質素如何,對住一啲自己都無興趣既人真係無心機玩
引用:

Thanks for sharing

Thanks for sharing

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。