推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

老婆未夠喉

第二日就返香港,點知導遊通知我你兩個朋友昨日買唔到機票返香港,今日又唔跟團返話自已 stay behind喎,我話係咩,咁奇怪!

相關搜索目錄: 機票

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-2-24 13:19 發表
我話正仆街仔有老婆又唔返房屌,走?嚟屌我老婆,佢即刻笑,我問咁快兩獲?佢話我要佢屌㗎嘛,我問點解?好興咩?老婆話你唔知既啦,佢結婚前揾過我傾話好似俾人屈, 佢話糊塗料屌我一鑊 就話有&# ...
C兄其實阿權知唔知,你一早已知道佢同阿嫂有路?

相關搜索目錄: 結婚

C兄,更係知,阿權當年是我老婆跟得契仔,我不在港時都是他倍我老婆,後來我老婆知佢有女朋友就鬧交分開咗,所以阿權約旅行都好特然。

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-2-27 19:04 發表
C兄,更係知,阿權當年是我老婆跟得契仔,我不在港時都是他倍我老婆,後來我老婆知佢有女朋友就鬧交分開咗,所以阿權約旅行都好特然。
阿嫂話C兄你一入房見到阿權在床上屌緊佢(打你都有份), 佢原來佢兩個耍花槍,話時話C兄繼續賭錢唔上房,阿權屌阿嫂三鑊都似

C兄,我估會,你話呢

亞嫂真厲害大食,我睇不停四鑊都得。重記得之前台灣佬

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-2-27 16:37 發表
C兄,唔怕,做咗手術啦,唔係我點會隊阿權D精入老婆子宮?真係想老婆同人生仔咩?其實我覺得我都仲幾得㗎,屌二十幾三十分鐘無問題,不過我鐘意刺激。
C兄真係好犀利,你老婆雖然有紮左,但阿權D精杰撻撻停係阿嫂子宮,冇洗乾淨照隊,唔係好多人做得做

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-2-27 23:07 發表
C兄,我估會,你話呢
肯定會啦!阿嫂係成熟婦人比起阿權個老婆大食好多,阿權係後生仔年輕力壯,回氣一定快,比阿嫂挑逗一下,打番兩個茄輪,好快又硬番

引用:
原帖由 ec31785 於 2021-2-27 11:52 PM 發表
亞嫂真厲害大食,我睇不停四鑊都得。重記得之前台灣佬
阿權早台灣Tc十多年啦,嗰時我同CT班損友喺東莞風花雪月就是阿巍權倍我老婆。

引用:
原帖由 Hokidd 於 2021-2-28 07:59 PM 發表

C兄真係好犀利,你老婆雖然有紮左,但阿權D精杰撻撻停係阿嫂子宮,冇洗乾淨照隊,唔係好多人做得做
見到老婆成隻淫閪俾阿權屌到 攤攤腰點忍得住,當潤滑劑囉,都慣H啦,如果隔咗一陣先屌又無咁興奮既喇。

引用:
原帖由 Kenny00123 於 2021-2-28 08:28 PM 發表

肯定會啦!阿嫂係成熟婦人比起阿權個老婆大食好多,阿權係後生仔年輕力壯,回氣一定快,比阿嫂挑逗一下,打番兩個茄輪,好快又硬番
C兄好似係現場一樣,仲有,屌幾鑊唔係一個人做到,一定要兩個人都興奮先得,當時我老婆身材都可以㗎,佢要引人真係可以令人神魂顛倒架,俾張相大家睇,睇下你想屌幾鍍鑊?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • ryue 金錢 +48 阿嫂身材好Fit 2021-3-2 13:10
  • ryue 威望 +48 阿嫂身材好Fit 2021-3-2 13:10
  • ryue 體力 +48 阿嫂身材好Fit 2021-3-2 13:10
  • Kenny00123 金錢 +60 即睇即扯 2021-3-1 17:36
  • Kenny00123 威望 +60 即睇即扯 2021-3-1 17:36
  • Kenny00123 體力 +60 即睇即扯 2021-3-1 17:36

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-1 13:21 發表
C兄好似係現場一樣,仲有,屌幾鑊唔係一個人做到,一定要兩個人都興奮先得,當時我老婆身材都可以㗎,佢要引人真係可以令人神魂顛倒架,俾張相大家睇,睇下你想屌幾鍍鑊?
阿嫂真係好正呀!而家完全明白,阿權細阿嫂十幾二十年點解玩咁耐都未放手,當然C兄超級大方,佢兩個先長玩長有

阿嫂身材好好,冇乜男人見到唔硬

阿嫂直程係一個尤物...
引用:
C兄好似係現場一樣,仲有,屌幾鑊唔係一個人做到,一定要兩個人都興奮先得,當時我老婆身材都可以謘A佢要引人真係可以令人神魂顛倒架,俾張相大家睇,睇下你想屌幾鍍鑊?

引用:
人妻係好好插的, 重要是淫妻, 每次吊插3獲是基本

引用:
阿嫂副偈好得,大叔,後生仔老老嫩嫩都想同阿嫂做愛

C兄再加相,謝謝你

係香港阿權同阿嫂私下多數九成九有約會偷做,C兄有冇介意同詐刑?

[quote]原帖由 Hokidd 於 2021-3-2 01:25 PM 發表
C兄再加相,謝謝你 [/當時影相不多,這張可以嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • ryue 金錢 +48 又係一張正相 2021-3-7 20:42
  • ryue 威望 +48 又係一張正相 2021-3-7 20:42
  • ryue 體力 +48 又係一張正相 2021-3-7 20:42
  • Kenny00123 金錢 +60 睇脚都扯 2021-3-5 17:00
  • Kenny00123 威望 +60 睇脚都扯 2021-3-5 17:00
  • Kenny00123 體力 +60 睇脚都扯 2021-3-5 17:00

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-4 16:01 發表
[quote]原帖由 Hokidd 於 2021-3-2 01:25 PM 發表
梗係可以啦!比阿嫂夾住吊,唔怪得阿權次次好快射精

C兄,阿嫂咁正,你成日比佢出去偷食,唔怕玩出火,有一曰阿嫂真係跟左阿權,其實佢兩個一早撻著,仲週時眉來眼去,阿嫂我就唔知佢心點諗,但阿權應該鍾意阿嫂多過佢自己老婆

C兄,我更知啦,老婆係宿霧就好似爭風呷醋,爭 贏無理由放手H,所以回港後一直都留意住老婆,甚至聞底衫褲都做埋,連損友吹雞上東莞都借理由唔上,但個幾月都無料到,由唔想樂變到點解咁耐都未有野呢,唔通真係係出面搞咗唔俾我知?

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-6 13:36 發表
C兄,我更知啦,老婆係宿霧就好似爭風呷醋,爭 贏無理由放手H,所以回港後一直都留意住老婆,甚至聞底衫褲都做埋,連損友吹雞上東莞都借理由唔上,但個幾月都無料到,由唔想樂變到點解咁耐都未有野呢,唔通真係係出 ...
係呀!C兄,此終偷人老公,阿嫂動作浮晒出面,睇得出想搞到阿權兩公婆離婚收場,阿嫂同阿嫂發展到唔只性慾關係,而係有真感情既婚外情

好想再睇到阿嫂d相,新相舊相都唔緊要

正正正
引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-4 16:01 發表

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。