推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

老婆未夠喉

好文+靚相=超正分享

其實ching又有無插過阿權老婆, 照計佢老婆一定搵你插佢以報復老公插你老婆 ??
有時食下D排骨人妻都不錯, 新鮮感.

再係咁作古仔落去,會唔會收唔到科?

引用:
原帖由 442a 於 2021-3-8 12:38 PM 發表
其實ching又有無插過阿權老婆, 照計佢老婆一定搵你插佢以報復老公插你老婆 ??
有時食下D排骨人妻都不錯, 新鮮感.
C兄,有㗎,有要求㗎,不過未講到。

引用:
原帖由 色色相關 於 2021-3-8 01:18 PM 發表
再係咁作古仔落去,會唔會收唔到科?
C兄,多謝你的意見,唔會收唔到科的,每段緣份都會結束的,就當我作古仔啦。

約回港後兩個月,有日老婆話阿權今晚上來,於是放工即刻返屋企,原來阿權已經係度,吹下水,問點解咁早H?佢話無返工,下午已經搵契媽傾計,我哦咁就食飯先啦,其實入廁所睇下有冇蛛絲馬跡,無發現,食飯都係講佢老婆結婚後點管佢,點樣,點樣,之後都無特別,唔係吖嘛,點算好,諗起宿霧果晚,於是笑住話契媽話你強姦佢喎,係唔係?我同契仔一齊大笑,佢話咁耐無見心急咗者,我話未得我同意即係強姦啦,佢話當係啦,當係啦,

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-8 17:21 發表
C兄,多謝你的意見,唔會收唔到科的,每段緣份都會結束的,就當我作古仔啦。
kkiuC兄冇計啦!阿嫂又正又索,咁多後生仔服侍佢,人地老婆豬欄d豬都冇咁肥,睇番條友以前分享d垃圾,百分百作古,支持你,可以不理d冇謂人

Kenny  C兄,無所謂的,各人有各人的生活體現,色色兄的貼文,在記憶中都拜讀。一些,

因為屋企細,老婆啱啱經過我一手攬住佢所以本來兩坐梳化佢就坐在我身上,不過佢推開我話我放工都唔沖涼,我即刻話沖,仲,沖,就去沖涼,我沖完見老婆都準備沖,當佢入咗去時我叫阿權入去但老婆唔肯開門。

C兄知阿權有老婆,阿權又知唔知阿嫂既契仔存在

我們都得!

引用:
原帖由 Hokidd 於 2021-3-8 10:02 PM 發表
C兄知阿權有老婆,阿權又知唔知阿嫂既契仔存在
阿權婚前,樣樣野都打電話問我老婆,批准,佢條女需然未見過我哋,但都非常抗拒,連見都唔見我地,所以我老婆話報仇。

引用:
原帖由 walter169 於 2021-3-9 11:41 AM 發表
我們都得!
C兄,Sent?

老婆出來時身上祇 摟住毛巾,我招手叫佢過來出奇不意用力將毛巾扯開,嘩乜都無著,我話嘩,好正呀,老婆話正乜吖,平時你眼尾都唔睇啦, 死蛇爛鱔咁摷都唔起啦,我話你平時邊有著得咁性感唧,用手拉佢上床,佢瞓低見到D閪毛仲性感一大堆黑鼆鼆在肚腩下面凸晒出黎,我話D閪毛的正呀,我最鐘意睇住按摩仔由肚度摩落去架,睇住佢摩落去又掃幾下再摩幾下,鳩都硬,E加輪到我摩啦,佢話你D男人就係鐘意老婆俾人摩既啦,我由肚腩摩落去, 由嗰咋毛一路摸落去,毛都好密滑滑哋,摩到條閪罅已經濕濕地,再掃幾下D西水即刻出晒,我即刻硬晒我話硬晒啦仲唔隋礅鶻砲J條撚,捉佢隻手隋礂痡虃縑A這時阿權沖完出來上床伏落老婆度吻佢耳仔及打茄輪,兩隻手分開一隻手隊@個波,

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-9 14:46 發表
老婆出來時身上祇 摟住毛巾,我招手叫佢過來出奇不意用力將毛巾扯開,嘩乜都無著,我話嘩,好正呀,老婆話正乜吖,平時你眼尾都唔睇啦, 死蛇爛鱔咁摷都唔起啦,我話你平時邊有著得咁性感唧,用手拉佢上床,佢 ...
嘩, 你老婆真幸福, 可以時常享受兩男服侍吊西, 掂

而我就開始指挖,但我知我老婆不嬲都唔鐘意指挖的但是今次都未開始反抗我就越挖越深,中指再加食指再加埋三隻手指,D閪水濕晒我三隻手指,當時我好過隱想要將尾指都挖埋入去,但佢開始反抗用手捉實我隻手唔俾我挖得咁深入,但未拉反我隻手出來,當時見到阿權同老婆打茄輪己經互啜有隻手得閒於是捉阿權隻手拖住我老婆隻手,而我繼續深挖老婆隻西,仲四隻手指都深挖晒入老婆隻西度,挖到老婆典來典去

引用:
原帖由 442a 於 2021-3-9 04:28 PM 發表

嘩, 你老婆真幸福, 可以時常享受兩男服侍吊西, 掂
我後生時候試好多次MFF, MFFF, 都玩過,不過覺得都係虛榮黎H,出二次還可以,第三次好似做苦工咁!有無C兄同意呢?

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-9 17:32 發表
而我就開始指挖,但我知我老婆不嬲都唔鐘意指挖的但是今次都未開始反抗我就越挖越深,中指再加食指再加埋三隻手指,D閪水濕晒我三隻手指,當時我好過隱想要將尾指都挖埋入去,但佢開始反抗用手捉實我隻手唔俾我 ...
阿權就同阿嫂大打茄輪,互啜舌頭,C兄就手指玩閪窿,咁樣阿權著數好多

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-9 13:33 發表
阿權婚前,樣樣野都打電話問我老婆,批准,佢條女需然未見過我哋,但都非常抗拒,連見都唔見我地,所以我老婆話報仇。
本身阿嫂係好鍾意阿權,報仇只係一個藉口,唔通阿嫂同C兄講:老公我唔只好喜歡同阿權做愛,仲好愛佢咩

回復 267# 的帖子

我昨晚和老婆做完第一次,感覺未夠喉,叫老婆吹硬再做,做多15分鐘已經軟哂,第二日都未回復到,所以我一日做一次就算

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-3-9 17:40 發表
我後生時候試好多次MFF, MFFF, 都玩過,不過覺得都係虛榮黎H,出二次還可以,第三次好似做苦工咁!有無C兄同意呢?
C兄同意,一個星期每日1-2次,好過一次過3次

上次去菲律賓旅遊冇得玩3p,兼睇唔到阿嫂比阿權插,C兄好冇瘾,今次返到屋企主場砌,補番數啦!

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 Hokidd 於 2021-3-9 09:48 PM 發表

本身阿嫂係好鍾意阿權,報仇只係一個藉口,唔通阿嫂同C兄講:老公我唔只好喜歡同阿權做愛,仲好愛佢咩
C 兄,我更係感覺到啦,仔係佢認返黎既,更係 氹到佢開心啦,後生屌又勁過我,享受就好,人生就是這樣,不必煩惱。

老婆開始用腳踢我,我知道我挖痛佢,但是我未試過挖女人隻閪可以挖哂四隻手指入去,所以好過隱,忍不住㩒住佢挖多幾下,佢用腳夾住我隻手,跟住坐起身,咁我為有將手拔返出來,成隻手濕晒,滿晒閪水,老婆用手打我鬧我痴線佬想整死我咩都話咗唔准你用手H啦,咁大力痛死人啦,我為有傻笑話好多水呀,等我試下咩味先,阿權搶住話佢試先

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 kkiu 於 2021-1-11 09:46 發表
有無師兄試過屌鬫拲C或SP,佢明示或有意咁表示未夠喉?
冇,次次都係對方先投降!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。